VOLITE PIVO: Evo šta ono govori o vašoj ličnosti

Kada posle samoizolacije odete u kafić bez problema ćete “provaliti” ko je kakva osoba

Znate li da omiljeno piće govori mnogo o vašoj ličnosti, možda i više od horoskopskog znaka. Ako sada u samoizolaciji pijete vino ili pivo pročitajte šta to govori o vama.

 Ljubitelji piva

 Davnih vremena pivo nije bilo isključivo "još jedan više" alkoholni napitak, ono je bilo mnogo višeod toga. Smatralo se kako je pivo zdravije i od vode i zato ga je pila, kako mlađa, tako i starija populacija.

Dakle, za ispijanje ovog napitka nije postojala starosna granica. Sa penom ill bez nje, tamno ili svetlo, nije važno. Važno je da su osobe koje vole pivo pravi veseljaci, obožavaju dobar provod i nije im bitno šta će drugi reći za njih. Mnogi smatraju da je pivo isključivo muško piće, ali to nikako nije tako.

Dame ga takođe obožavaju. Žene koje ga naručuju bez ustručavanja vrlo su svesne sebe i imaju puno samopouzdanja. Ljubiteljima piva teže pada samoizolacija.

 Ljubitelji vina

Ukoliko više volite da popijete čašu dobrog vina to znači da ste pravi romantik i da uvek uživate u svakom trenutku.

Osobe koje vole crveno vino su ambiciozne i njima je posao na prvom mestu. Ukoliko više preferirate belo, znači da ste veseli, opušteni i da vam karijera baš nije uvek na prvom mestu. Osobe koje su ljubitelji belog vina su opuštenije od onih koji piju crvena vino.

Sada sve znate i kada posle samoizolacije budete otišli u kafić, bez problema ćete “provaliti” ko je kakva osoba, a na osnovu onog šta su poručili.

Šta vi pijete?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1