PIVO – KAO TEČNI HLEB I HRANA

Smatra se da je sastav piva u prošlosti bio dosta sličan hlebu, a postoje i uverenja da su ljudi prvo pili pivo pa tek onda pekli hleb. Zbog toga mnogi pivo i danas zovu – tečni hleb. Mnogi ga svrstavaju u ekološku hranu, što odgovara istini. Pojedini misle da je dobro jedino za pečenje praseta – kada ga zalivate pivom, bude lepo rumeno. Ne radi se samo o pečenju mesa već možete da napravite i dezerte sa pivom. Zbog brojih nutritivnih pogodnosti, pivo je sve popularnije i vraća se u kuhinju, iz koje je i poteklo, i to na velika vrata.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

kraft lager

PIVO – Kraft lager

Pivo kraft lager je masovno pivo zanatskih pivara. Bez obzira na trenutne probleme srpskog tržišta kraft piva, kraft lageri definitivno imaju ogroman potencijal.

Ovo stvarno postoji

Verovali ili ne ovo stvarno postoji. Pivo od mastila hobotnice! Ovo pivo je nastalo u pivari pod imenom „Pacific Brewing

Trattoria pizzeria Amici

Trattoria pizzeria Amici, nalazi se u Beogradu, ušuškana u Karađorđevom parku i predstavlja pravo mesto za ljubitelje italijanske hrane. Veliki

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju