PIVO – KAO TEČNI HLEB I HRANA

Smatra se da je sastav piva u prošlosti bio dosta sličan hlebu, a postoje i uverenja da su ljudi prvo pili pivo pa tek onda pekli hleb. Zbog toga mnogi pivo i danas zovu – tečni hleb. Mnogi ga svrstavaju u ekološku hranu, što odgovara istini. Pojedini misle da je dobro jedino za pečenje praseta – kada ga zalivate pivom, bude lepo rumeno. Ne radi se samo o pečenju mesa već možete da napravite i dezerte sa pivom. Zbog brojih nutritivnih pogodnosti, pivo je sve popularnije i vraća se u kuhinju, iz koje je i poteklo, i to na velika vrata.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

PIVO Estrella Damm

PIVO – Estrella Damm

Pivo Estrella Damm je pravi je izbor za sve ljubitelje piva, koji žele da popiju autentično i izvorno špansko pivo.

CARLSBERG

Carlsberg je pasterizovano, svetlo pivo, prvi put proizvedeno 1904. godine. Predstavlja idealan napitak za gašenje žeđi. Carlsberg je deo danskog

GDE NA DOBRO PIVO – Central Pub

Gde na dobro pivo često je pitanje među pivopijama – Naša preporuka je Central Pub, mesto gde se sluša dobra muzika, jede fina hrana i pije odlično pivo.

EFES DRAFT Točeno pivo u flaši

Efes Draft je pivo po svežini i ukusu najsličnije točenom pivu, odnosno Efes Draft je točeno pivo u flaši koje se proizvodi po identičnoj tehnologiji proizvodnje kao i točeno pivo.