Pivara Razbeerbriga

U proizvodnji ove pivare je standardnih pet piva, uz jedno ili dva sezonska i trenutno je fokus na tome, odnosno ne planiraju da proširuju asortiman

 

Pivara Razbeerbriga u svetu kraft pivarstva je od 2015. godine. Nalazi se u Bukovcu, nedaleko od Novog Sada. Kapacitet ove pivare je 5000 litara mesečno. U ovoj godini planiraju nabavku novih fermentora i proširenje proizvodnje. Kao ljubitelji piva želeli su da, baveći se kraft pivarstvom, naprave pivo po svom ukusu. Kao što i kaže njihov slogan – mi pravimo piva koja i sami volimo da popijemo. Počeli su sa crnim pivom, ali se priča ubrzo proširila na različite stilove od Red Ale, Double IPA do sezonskog Barley Wine. U proizvodnji je standardnih pet piva, uz jedno ili dva sezonska i trenutno je fokus na tome. Prevashodna ciljna grupa su mladi krafteri do kojih piva Razbeerbrige stižu preko pabova, pivnica i beer storova. Takođe, njiihova piva mogu da se nađu u 15 najvećih objekata trgovačkog lanca Roda.

Od piva koja najbolje reprezntuju ovu pivaru bi izdvojili:

 

 

Bandiera Rossa

Bandiera Rossa je pivo sa izraženom karamelnom notom i snažnom hmeljnom aromom. Zavodljivo, snažno i pitko.

 

Stil Red Ale    

Alkohol  6,0%    

Preporučena temperatura serviranja 8 – 12 stepeni

 

 

Stalker

Stalker je double IPA I predstavlja pravu  snagu u čaši.  Snažnog i robusnog tela, intenzivnih aroma peperminta, bora i citrusa.

 

Stil Double IPA    

Alkohol 7.7%   

Preporučena temperatura serviranja 14 – 16 stepeni

 

Temper

Temper je najpoznatije i najpopularnije pivo ove pivare. Spoj cvetno – citrusnih aroma, pitkosti i osvežavajućih nota.

 

Stil Pale Ale  

Alkohol 5%   

Preporučena temperatura serviranja 8 – 12 stepeni

 

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Rubin

Danas bi vam predstavili restoran Rubin, jedan od simbola beogradskog ugostiteljstva. Već decenijama sve u ovom elitnom restoranu počiva na

Najtraženije sezonsko pivo

Pivo od avokada je jedno od najtraženijih sezonskih piva širom sveta. Nije toliko retko koliko je skupo. Ako zanemarimo cenu,

Testenine i pivo

Postoje neke tipske slike koje čvrsto stoje u svesti ljudi i teško ih je modifikovati ili u potpunosti zameniti.  Kada

Restoran Corso

Corso, ili kako bi novosađani rekli Korzo, je restoran internacionalne kuhinje, smešten u samom srcu Novog Sada, u staroj gradskoj

Restoran Druga priča

Restoran Druga priča nalazi se na reci Dunav, na samom Zemunskom keju, između restorana Žabar i Keops. Okružen zelenilom i

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja