Restoran Trattoria Pepe

Restoran-trattoria Pepe (biber) smešten je u samom srcu Beograda, u Ulici gospodar Jovanova 33, gde se u prijatnom i opuštenom ambijentu svaki gost oseća kao kod kuće.

U svakom brižljivo osmišljenom detalju, od enterijera u pastelnim bojama svedenog dizajna, preko srdačne atmosfere, do kuhinje, oseća se duh Italije i njenih gastronomskih ukusa. Na meniju su sveže supe i potaži, focaccie, obrok salate, veliki izbor pasti i jela od mesa. Sve to je začinjeno mirisima kvalitetnog maslinovog ulja i začinskog bilja. Domaća testa prave ručno i služe ih isključivo sveža, na bazi dnevne pripreme.

Beer Style preporuka– Meni ovog italijanskog restorana je veoma raznovrstan, ali se i služe neka italijanska jela koja nismo viđali po domaćim restoranima italijanske kuhinje. Jedno od tih jela jeste i cotoletta di agnello alla toscana, odnosno grilovani jagnjeći kotlet sa njokama u sosu od povrća, maslina i šampinjona. Uz ovaj kotlet smo uzeli jedno pšenično pivo. Kotlet je bio fenomenalno pečen, te je napravio fantastičnu sinergiju sa povrćem i maslinama. Aranžman je isto bio na nivou, a pivo je predstavljalo savršen završetak ovako divnom jelu.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Na tragu Pivske dijete

Možda vest deluje čudno, no istraživači na Državnom univerzitetu u Oregonu mišljenja su da pivo može pomoći u smanjenju kilograma.

Restoran Amphora

Amphora je otmen i prijatan à la carte restoran u kom možete uživati u internacionalnim jelima i specijalitetima od sveže

Trappist – Pivo ili sir

U Belgiji, zemlji gde pivo ima i svog nebeskog zaštitnika, manastiri su još u srednjem veku postala prva preduzeća za

PREMIUM PIVO Najbolja od najboljih

Prema mišljenju svetskih industrijskih kompanija, glavno obeležje premium piva leži u dodatnoj vrednosti ukusa i arome. Drugim rečima, premium se po kvalitetu razlikuje od uobičajenih

BEZALKOHOLNO PIVO Sve traženije pivo

Nadolazeće i sve popularnije navike, koje uključuju zdrave životne stilove, prepoznale su velike pivske kompanije, koje su osluškujući konzumente i pivsko tržište potrošačima ponudile piva