Restoran Trattoria Pepe

Restoran-trattoria Pepe (biber) smešten je u samom srcu Beograda, u Ulici gospodar Jovanova 33, gde se u prijatnom i opuštenom ambijentu svaki gost oseća kao kod kuće.

U svakom brižljivo osmišljenom detalju, od enterijera u pastelnim bojama svedenog dizajna, preko srdačne atmosfere, do kuhinje, oseća se duh Italije i njenih gastronomskih ukusa. Na meniju su sveže supe i potaži, focaccie, obrok salate, veliki izbor pasti i jela od mesa. Sve to je začinjeno mirisima kvalitetnog maslinovog ulja i začinskog bilja. Domaća testa prave ručno i služe ih isključivo sveža, na bazi dnevne pripreme.

Beer Style preporuka– Meni ovog italijanskog restorana je veoma raznovrstan, ali se i služe neka italijanska jela koja nismo viđali po domaćim restoranima italijanske kuhinje. Jedno od tih jela jeste i cotoletta di agnello alla toscana, odnosno grilovani jagnjeći kotlet sa njokama u sosu od povrća, maslina i šampinjona. Uz ovaj kotlet smo uzeli jedno pšenično pivo. Kotlet je bio fenomenalno pečen, te je napravio fantastičnu sinergiju sa povrćem i maslinama. Aranžman je isto bio na nivou, a pivo je predstavljalo savršen završetak ovako divnom jelu.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Craft pivare

Sve craft pivare i kraft proizvođači u Srbiji na jednom mestu. Pronađite svoju omiljenu kraft pivaru.

Mamurluk dug četiri dana

Kraft pivare dodaju dodatke poput žitarica u svoja piva kako bi svojim pivima pojačale ukus. Sa druge strane velike industrijske

Pivnica Gusan

Zdanje, u kojem se nalazi pivnica-restoran Gusan, sazidano je 1830. godine u stilu klasicizma, kao jedna od prve četiri dvospratnice

PIVO I PILETINA – Macchiato Fax

Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet.

BEER STYLE MAGAZIN RECENZIJA Sabro Vienna

Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.