Ćevabdžinica To je to

U duhu porodičnih vrednosti i težnje za prepoznatljivim kvalitetom ćevabdžinica To je to želi da ponudi proizvod koji će umeti i sam da govori u svoje ime, proizvod koji će vas nagovoriti da počnete ritmično klimati glavom dok miris i ukus ne ožive vaša najlepša sećanja i ne vrate vas u vreme kada su ljubav i hrana bili nerazdvojni.

Original sarajevski recept za ćevape. Specijaliteti sa roštilja kakve niste probali: ćureći ćevapi i ražnjići, sudžukice i prosos kobasice i naravno – sarajevski ćevap! Sve ovo i mnogo više nudi ova beogradska ćevabdžinica koja se nalazi u ulici Despota Stefana.

Beer Style preporuka– Prilikom posete jednoj od najboljih, ako ne i najboljoj, ćevabdžinici u našoj zemlji susreli smo se sa  prelepim i autentičnim ambijentom. Nismo mnogo fantazirali, uzeli smo dve porcije ćevapa od po 100 grama – jedna je bila sa ćurećim mesom dok je druga bila sa junećim i sve smo to uparili sa velikim svetlim lagerom. Utisak – lepinja, luk, kajmak i tucana paprika su bili savršeni, juneći ćevapi odlični, ali ćureći izvanredni. Ukusi su bili neverovatni, a lager je sve to sjedino i učinio da se osećamo jako dobro.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Pivo zaustavlja kataraktu

Previše piva i vaš vid će postati zamućen, ali konzumacijom prave količine piva i vaše oči će imati koristi. Istraživači

viking

Istorija (i pivo)

Recept za pivo je najstariji pronađeni recept do sada. Stari Egipćani su zaslužni za prvi recept koji opisuje proizvodnju piva.

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju