Ćevabdžinica To je to

U duhu porodičnih vrednosti i težnje za prepoznatljivim kvalitetom ćevabdžinica To je to želi da ponudi proizvod koji će umeti i sam da govori u svoje ime, proizvod koji će vas nagovoriti da počnete ritmično klimati glavom dok miris i ukus ne ožive vaša najlepša sećanja i ne vrate vas u vreme kada su ljubav i hrana bili nerazdvojni.

Original sarajevski recept za ćevape. Specijaliteti sa roštilja kakve niste probali: ćureći ćevapi i ražnjići, sudžukice i prosos kobasice i naravno – sarajevski ćevap! Sve ovo i mnogo više nudi ova beogradska ćevabdžinica koja se nalazi u ulici Despota Stefana.

Beer Style preporuka– Prilikom posete jednoj od najboljih, ako ne i najboljoj, ćevabdžinici u našoj zemlji susreli smo se sa  prelepim i autentičnim ambijentom. Nismo mnogo fantazirali, uzeli smo dve porcije ćevapa od po 100 grama – jedna je bila sa ćurećim mesom dok je druga bila sa junećim i sve smo to uparili sa velikim svetlim lagerom. Utisak – lepinja, luk, kajmak i tucana paprika su bili savršeni, juneći ćevapi odlični, ali ćureći izvanredni. Ukusi su bili neverovatni, a lager je sve to sjedino i učinio da se osećamo jako dobro.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Trappist – Pivo ili sir

U Belgiji, zemlji gde pivo ima i svog nebeskog zaštitnika, manastiri su još u srednjem veku postala prva preduzeća za

bernard crno pivo

PIVO – Bernard Dark Lager

Pivo Bernard Dark Lager je nefiltrirani tamni lager,  koji ima finu gorčinu i tipičan je predstavnik češke pivarske škole.

PAMETNO KUPITE: Staropramen pivo

Staropramen pivo je klasičan predstavnik češke pivarske škole, koji se proizvodi po recepturi staroj više od 150 godina i uz pomoć moderne tehnologije.

Restoran Proleće

Restoran Proleće nalazi se pod upravom kompanije Varoš kapije. Ova kompanija nastavlja tradiciju klasičnih beogradskih restorana tradicionalne kuhinje. Varoš kapija

KRAFT PIVO Mrgud pilsner

Kraft pivo Mrgud pilsner zanatsko je pivo, no ukus mu je prepoznatljiv, odnosno onakav kakav prosečni konzument prepoznaje.