Ćevabdžinica To je to

U duhu porodičnih vrednosti i težnje za prepoznatljivim kvalitetom ćevabdžinica To je to želi da ponudi proizvod koji će umeti i sam da govori u svoje ime, proizvod koji će vas nagovoriti da počnete ritmično klimati glavom dok miris i ukus ne ožive vaša najlepša sećanja i ne vrate vas u vreme kada su ljubav i hrana bili nerazdvojni.

Original sarajevski recept za ćevape. Specijaliteti sa roštilja kakve niste probali: ćureći ćevapi i ražnjići, sudžukice i prosos kobasice i naravno – sarajevski ćevap! Sve ovo i mnogo više nudi ova beogradska ćevabdžinica koja se nalazi u ulici Despota Stefana.

Beer Style preporuka– Prilikom posete jednoj od najboljih, ako ne i najboljoj, ćevabdžinici u našoj zemlji susreli smo se sa  prelepim i autentičnim ambijentom. Nismo mnogo fantazirali, uzeli smo dve porcije ćevapa od po 100 grama – jedna je bila sa ćurećim mesom dok je druga bila sa junećim i sve smo to uparili sa velikim svetlim lagerom. Utisak – lepinja, luk, kajmak i tucana paprika su bili savršeni, juneći ćevapi odlični, ali ćureći izvanredni. Ukusi su bili neverovatni, a lager je sve to sjedino i učinio da se osećamo jako dobro.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1