Mala fabrika ukusa

Mala fabrika ukusa je porodični restoran u jednom od najlepših delova starog Beograda – Neimaru. Taj deo grada ulepšali su predivnom, velikom baštom i još lepšim konceptom. Restoran je otvoren je 2009. godine.

Zamišljen je kao toplo, prijatno i udobno sklonište od užurbanog gradskog ritma. Ovo je restoran za predah i ukusan zalogaj, ukoliko ste željni tradicionalne srpske hrane spremljene na savremen način. Na ovom mestu se kombinuju lokalne namirnice i moderan način pripreme, te stari srpski recepti i sjajne kreacije.

Beer Style preporuka– Mala fabrika ukusa poseduje interesantno osmišljen meni, a koji je podeljen na dva dela – Maštu i Tradiciju. Mašta je u stalnoj potrazi za novim i neobičnim, dok tradicija nastoji da održi naša poznata domaća jela. Ovog puta smo izabrali tradiciju i opredelili smo se za njihove poznate domaće pravljene kobasice, uz srpsku salatu i jedno veliko pšenično pivo. Poznato je da dobra kobasica i pšenično pivo idu savršeno zajedno, te grade dobar ukus ukus, ali njihovoj sinergiji skoro ništa nije ravno, jer je kobasica bila vrhunska, a odabir pšeničnog piva baš kako treba.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Slatka pivska rebarca sa renom

Sastojci: -3,5 kg svinjskih rebaraca -So -Biber -Dve flaše/limenke piva -Dve supene kašike meda -Ren Priprema: Zagrejte rernu na 160°C,

Zašto volimo tamno pivo

Svi ukusi zbog kojih volimo crno pivo dobijaju se različitom obradom jednog jedinog sastojka Mnogi sebe smatraju odličnim poznavaocima piva,

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike