Mala fabrika ukusa

Mala fabrika ukusa je porodični restoran u jednom od najlepših delova starog Beograda – Neimaru. Taj deo grada ulepšali su predivnom, velikom baštom i još lepšim konceptom. Restoran je otvoren je 2009. godine.

Zamišljen je kao toplo, prijatno i udobno sklonište od užurbanog gradskog ritma. Ovo je restoran za predah i ukusan zalogaj, ukoliko ste željni tradicionalne srpske hrane spremljene na savremen način. Na ovom mestu se kombinuju lokalne namirnice i moderan način pripreme, te stari srpski recepti i sjajne kreacije.

Beer Style preporuka– Mala fabrika ukusa poseduje interesantno osmišljen meni, a koji je podeljen na dva dela – Maštu i Tradiciju. Mašta je u stalnoj potrazi za novim i neobičnim, dok tradicija nastoji da održi naša poznata domaća jela. Ovog puta smo izabrali tradiciju i opredelili smo se za njihove poznate domaće pravljene kobasice, uz srpsku salatu i jedno veliko pšenično pivo. Poznato je da dobra kobasica i pšenično pivo idu savršeno zajedno, te grade dobar ukus ukus, ali njihovoj sinergiji skoro ništa nije ravno, jer je kobasica bila vrhunska, a odabir pšeničnog piva baš kako treba.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Dva Jelena

Osnovan davne 1832. godine, restoran Dva Jelena je vekovni simbol Beograda, čuvar tradicije i boemskog duha. Poznat je po specijalitetima

Ales

Ales – svetla jaka piva

Fermentisana sa najboljim kvascima na podrumskoj temperaturi, ales su punija odnosno jača piva. Mogu imati prijatan dodatak voća ili začina.

kvaster

KVASTER Za sve uzraste

APA Kvaster u sebi ne sadrži alkohol, iako po svom ukusu podseća na pivo i zato je idealno osvežavajuće piće za sve uzraste.

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju