Restoran Cubo

Restoran Cubo je moderno uređen restoran na veoma atraktivnoj lokaciji, odmah pored novosadske plaže Štrand, sa prelepom baštom koja se ušuškala u raskošnim krošnjama visokih stabala.

U prijatnom ambijentu ovog ekskluzivog restorana možete uživati u jedinstvenim mirisima i ukusima specijaliteta pripremljenih od strane vrhunskih kuvara, pod dirigentskom palicom šefa Branislava Zakića, idejnog tvorca kultnog novosadskog restorana Zak. Dolaskom u ovaj restoran prepuštate se čaroliji ukusa koja će vas povesti u nesvakidašnju avanturu prevazilaženja gastronomskih granica, povezujući neraskidivi sklad hrane i piva.

Beer Style preporuka – Danas smo imali šansu da posetimo jedan ekskluzivan restoran čiji meni se primarno sastoji od jela koja pripadaju istočnoevropskim i centralnoevropskim kuhinjama. Bili smo raspoloženi za neko jako meso uz lagano povorće. Primetili smo da se njihova svinjska rebra u pikantnom sosu sa sotiranim povrćem perfektno poklapaju sa našom željom. Stoga smo se odlučili za to jelo uz jedno pšenično, ne previše hladno pivo. Jelo je stiglo prilično brzo, meso je bilo sveže, lepo pečeno, išlo je fantastično uz pikantni sos. Povrće je donelo novu dimenziji ukusa, dok je pšenično pivo spojili celu priču piva i hrane u neverovatnu celinu.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Jelen pivo vas savetuje

Od starih egipatskih slika iz 3.400 godina p. n. e., koje prikazuju ljude kako piju pivo, do danas se malo

Oživljena piva iz 18. veka

Za proizvodnju ovog piva korišćeni su kvasci i recepturu koja je bila standard za taj vremenski period Mikrobi kvasaca iz

MODERNI LAGER

Lageri, kao najmodernija vrsta su piva donjeg vrenja i uglavnom su svetle boje. To su prava letnja piva, laganijeg, osvežavajućeg

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja