Restoran Cubo

Restoran Cubo je moderno uređen restoran na veoma atraktivnoj lokaciji, odmah pored novosadske plaže Štrand, sa prelepom baštom koja se ušuškala u raskošnim krošnjama visokih stabala.

U prijatnom ambijentu ovog ekskluzivog restorana možete uživati u jedinstvenim mirisima i ukusima specijaliteta pripremljenih od strane vrhunskih kuvara, pod dirigentskom palicom šefa Branislava Zakića, idejnog tvorca kultnog novosadskog restorana Zak. Dolaskom u ovaj restoran prepuštate se čaroliji ukusa koja će vas povesti u nesvakidašnju avanturu prevazilaženja gastronomskih granica, povezujući neraskidivi sklad hrane i piva.

Beer Style preporuka – Danas smo imali šansu da posetimo jedan ekskluzivan restoran čiji meni se primarno sastoji od jela koja pripadaju istočnoevropskim i centralnoevropskim kuhinjama. Bili smo raspoloženi za neko jako meso uz lagano povorće. Primetili smo da se njihova svinjska rebra u pikantnom sosu sa sotiranim povrćem perfektno poklapaju sa našom željom. Stoga smo se odlučili za to jelo uz jedno pšenično, ne previše hladno pivo. Jelo je stiglo prilično brzo, meso je bilo sveže, lepo pečeno, išlo je fantastično uz pikantni sos. Povrće je donelo novu dimenziji ukusa, dok je pšenično pivo spojili celu priču piva i hrane u neverovatnu celinu.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Pivski hleb

Pivski hleb

Za prave ljubitelje piva evo recepta za hleb sa pivom. Brzo se i jednostavlno pravi i odličan je kao grickalica

Zašto volimo tamno pivo

Svi ukusi zbog kojih volimo crno pivo dobijaju se različitom obradom jednog jedinog sastojka Mnogi sebe smatraju odličnim poznavaocima piva,

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju