Banjalučki ćevap

Odmah nadomak samog centra Novog Sada, u Gajevoj ulici, nalazi se jedan lokal koji je nadaleko poznat po svojim specijalitetima domaće, odnosno tradicionalne kuhinje. Služe isključivo roštilj koji se pravi na stari i tradicionalan način.

Svašta je tu dobro, od domaćih kobasica pa preko šiš ćevapa, ali ono zbog čega su najpopularniji jesu njihovi banjalučki ćevapi. U odnosu na obične ćevape, ovi su grupisani i služe se spojeni. Uz autentičan ambijent, pivo i prelepu hranu, ova ćevabdžinica će ispuniti sva vaša čula.

Beer Style preporuka –Danas smo bili uzbuđeni, preskočili smo doručak i odmah smo došli na ove čuvene ćevape. Pre nego što smo ušli u lokal već smo znali šta ćemo naručiti, stoga nam preterana pomoć osoblja nije bila potrebna. Naručili smo veliku porciju njihovih banjalučkih ćevapa, kuglu kajmaka, luka i jedno svetlo, dobro rashlađeno lager pivo. Sve je brzo stiglo i bilo je sveže pripremljeno, ćevapi su sami po sebi bili izvanredni. A u kombinaciji sa dobro rashlađenim svetlim lager pivom, kajmakom i lukom smo dobili jedan božanstveni ukus koji ispunjava celo vaše telo radošću i srećom. Ako ste raspoloženi za kvalitetne specijalitete sa ćumura onda morate posetiti ovu ćevabđžinicu.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Stanica 1884

Na mestu prepunom istorije, u jednoj od najstarijih zgrada srpske prestonice, monumentalnom zdanju iz 1884 godine, na mestu gde je

Premium

PREMIUM PIVO Najbolja od najboljih

Prema mišljenju svetskih industrijskih kompanija, glavno obeležje premium piva leži u dodatnoj vrednosti ukusa i arome. Drugim rečima, premium se

Restoran Voulez – Vous

Smešten na beogradskom Neimaru, odmah ispod parka, restoran Voulez-Vous na prvi pogled osvaja otvorenim prostorom u kome bašta i unutrašnji

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike