Banjalučki ćevap

Odmah nadomak samog centra Novog Sada, u Gajevoj ulici, nalazi se jedan lokal koji je nadaleko poznat po svojim specijalitetima domaće, odnosno tradicionalne kuhinje. Služe isključivo roštilj koji se pravi na stari i tradicionalan način.

Svašta je tu dobro, od domaćih kobasica pa preko šiš ćevapa, ali ono zbog čega su najpopularniji jesu njihovi banjalučki ćevapi. U odnosu na obične ćevape, ovi su grupisani i služe se spojeni. Uz autentičan ambijent, pivo i prelepu hranu, ova ćevabdžinica će ispuniti sva vaša čula.

Beer Style preporuka –Danas smo bili uzbuđeni, preskočili smo doručak i odmah smo došli na ove čuvene ćevape. Pre nego što smo ušli u lokal već smo znali šta ćemo naručiti, stoga nam preterana pomoć osoblja nije bila potrebna. Naručili smo veliku porciju njihovih banjalučkih ćevapa, kuglu kajmaka, luka i jedno svetlo, dobro rashlađeno lager pivo. Sve je brzo stiglo i bilo je sveže pripremljeno, ćevapi su sami po sebi bili izvanredni. A u kombinaciji sa dobro rashlađenim svetlim lager pivom, kajmakom i lukom smo dobili jedan božanstveni ukus koji ispunjava celo vaše telo radošću i srećom. Ako ste raspoloženi za kvalitetne specijalitete sa ćumura onda morate posetiti ovu ćevabđžinicu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1