Macchiato kuća

Dobro došli u Macchiato kuću, restoran koji nosi umetnost sa potpisom od 1995. godine, kuću koja predstavlja spoj tradicije i inovativnosti. Pridružite im se i osetite strast, ljubav i posvećenost njihovog tima u srcu Novog Sada, u Železničkoj ulici.

Profesionalno i uslužno osoblje uz prijatan ambijent, izvrsnu gastronomiju uz odgovarajuća piva, potrudiće se da svakom gostu pruži ukusno, elegantno i sofisticirano iskustvo. Macchiato kuća, se nalazi u novosadskoj Železničkoj ulici, pored izuzetnog restorana i kafeterijskog dela raspolaže i sa sobama sa 4 zvezdice.

Beer Style preporuka – Njihov jelovnik je nastao u sinergiji sa ambijentom samog objekta i enterijera. Samim tim se njihov glavni kuvar odlučio za kombinaciju jela domaćinskog karaktera, sa elementima Vojvodine, Austrije i moderne kuhinje, kako bi zadovoljili ukus svih njihovih gostiju. Danas nismo bili previše gladni, hteli smo da pojedemo nešto konkretno, ali da porcija ne bude previše velika. Otkrili smo jednu zanimljivu stvar na meniju ovog restorana koja je bila sve što smo tražili u ovakvom restoranu, a ujedno je jedinstvena. To je njihov burger od ćurećeg mesa, koji se u Macchiato kući priprema na specijalan, odnosno njihov način. Uz ovaj specijalitet smo uzeli jedno ne previše hladno pšenično pivo. Kada smo zagrizli prvi zalogaj ovog burgera primetili smo da se tu zaista radi o nečemu drugačijem. Ne znamo šta su tačno uradili kako bi napravili ovaj burger toliko ukusnim, ali znamo da ima veze sa mesom. Uz ne previše hladno pšenično pivo ovaj burger je izgradio perfektnu sinergiju. Porcija je bila taman, na kraju smo izašli iz ovog rastorana siti i zadovoljni.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Najskuplji divlji ALE

Lost Abbey Cable Car Kriek je jedno od najskupljih piva na svetu. Stil ovog piva je američki divlji Ale, a

crno pivo, stout pivo

Kako uživati u crnom pivu

Zabluda je da je crno pivo obavezno jače od svetlog. Boja piva nema nikakve veze sa količinom alkohola već isključivo sa načinom vrenja slada.

Craft bar Tehnologʼs

Njihova osnovna delatnost je meso, zanatski proizvodi od mesa koje proizvode u saradnji sa malim prerađivačima. Njihova zanatska mesna filozofija

Restoran Langouste

U starom delu Beograda, nadomak Kalemegdanske tvrđave, sa fantastičnim pogledom na  reke Savu i Dunav, ovaj ekskluzivni restoran priča svoju

PIVO I PILETINA – Macchiato Fax

Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet.

BEER STYLE MAGAZIN RECENZIJA Sabro Vienna

Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.