Macchiato kuća

Dobro došli u Macchiato kuću, restoran koji nosi umetnost sa potpisom od 1995. godine, kuću koja predstavlja spoj tradicije i inovativnosti. Pridružite im se i osetite strast, ljubav i posvećenost njihovog tima u srcu Novog Sada, u Železničkoj ulici.

Profesionalno i uslužno osoblje uz prijatan ambijent, izvrsnu gastronomiju uz odgovarajuća piva, potrudiće se da svakom gostu pruži ukusno, elegantno i sofisticirano iskustvo. Macchiato kuća, se nalazi u novosadskoj Železničkoj ulici, pored izuzetnog restorana i kafeterijskog dela raspolaže i sa sobama sa 4 zvezdice.

Beer Style preporuka – Njihov jelovnik je nastao u sinergiji sa ambijentom samog objekta i enterijera. Samim tim se njihov glavni kuvar odlučio za kombinaciju jela domaćinskog karaktera, sa elementima Vojvodine, Austrije i moderne kuhinje, kako bi zadovoljili ukus svih njihovih gostiju. Danas nismo bili previše gladni, hteli smo da pojedemo nešto konkretno, ali da porcija ne bude previše velika. Otkrili smo jednu zanimljivu stvar na meniju ovog restorana koja je bila sve što smo tražili u ovakvom restoranu, a ujedno je jedinstvena. To je njihov burger od ćurećeg mesa, koji se u Macchiato kući priprema na specijalan, odnosno njihov način. Uz ovaj specijalitet smo uzeli jedno ne previše hladno pšenično pivo. Kada smo zagrizli prvi zalogaj ovog burgera primetili smo da se tu zaista radi o nečemu drugačijem. Ne znamo šta su tačno uradili kako bi napravili ovaj burger toliko ukusnim, ali znamo da ima veze sa mesom. Uz ne previše hladno pšenično pivo ovaj burger je izgradio perfektnu sinergiju. Porcija je bila taman, na kraju smo izašli iz ovog rastorana siti i zadovoljni.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Sakura

Restoran Sakura, nalazi se u beogradskoj Beton hali sa pogledom na ušće reka Save i Dunav. Ovaj restoran nudi jedan

Pivo zaustavlja kataraktu

Previše piva i vaš vid će postati zamućen, ali konzumacijom prave količine piva i vaše oči će imati koristi. Istraživači

Dokazano – Pivo ne goji

Studija je pokazala da su manje kila dobile osobe koje su konzumirale jedno do dva piva, u poređenju sa ispitanicima

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju