Restoran Modena

Sa pogledom na centralni gradski trg, kafe picerija Modena će vas ušuškati u svom prijatnom i modernom ambijentu i zaustaviti vreme. Uz tihu muziku i tradicionalno gostoprimstvo, bićete u mogućnosti da obavite važan poslovni sastanak, ali i da uživate u razgovoru sa svojim prijateljima.

Vrhunska usluga pri usluživanju i pripremanju pića i jela, interesantna muzika, dovoljno glasna da zapevušite u društvu, ali i odlična pozadina za ozbiljnije razgovore, čini ovaj kafe bar savršenim izborom za bilo koji dnevni događaj u vašem životu. Sa željom da svaki gost oseti pripadnost, kafe klub Modena je renoviran i prilagođen potrebama urbanih ljudi. Prateći svetske trendove, Modena je idealna za prvu jutarnju kafu, ali i za večernji zalogaj.

Beer Style preporuka – Restoran Modena svoju kuhinju primarno bazira na mediteranskoj, kao i italijanskoj hrani, ali na njihovom meniju se može naći još nekoliko stvari koje malo odudaraju od ove diskripcije. Danas nismo bili raspoloženi da preterujemo sa hranom, razmišljali smo i pala nam je na pamet neka lagana piletina. Uz malu pomoć osoblja smo zaključili da bi piletina u sosu od gambora uz pšenično pivo bila prava odluka. Čekali smo oko 15 minuta da nam serviraju hranu, što je veoma dobro prolazno vreme. Piletina je bila sveža, nije bila zamrznuta kao ni gambori. Pivo je bilo hladno, a jelo ukusno! Ovo je tip restorana u kojem svako može naći po nešto zanimljivo, stoga ako ste u prolasku mi vam toplo preporučujemo da svratite.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Zašto volimo tamno pivo

Svi ukusi zbog kojih volimo crno pivo dobijaju se različitom obradom jednog jedinog sastojka Mnogi sebe smatraju odličnim poznavaocima piva,

Alkohol je droga

Dostupnost alkohola je toliko uobičajena pojava da većina ljudi ne shvata da je alkohol isto što i ostale opojne droge,

Desert u flaši

Krem brule je istinski desert u flaši, bar ga mnogi opisuju kao takvog. Ovo pivo se proizvodi korišćenjem nefermentibilnog laktoznog

Loft

Loft

Počelo je sa Loft Campusom u Stražilovskoj 37, gde je uz sjajan izbor kafe, probrana pića i ukusnu hranu uglavnom

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju