Salaš 137

Na izgled sasvim običan vojvođanski salaš, kao i svaki drugi. Ovaj salaš, lociran na Čeneju odmah nadomak Novog Sada, nosi generično ime koje sadrži, rekli bi smo, sasvim nasumice izabran broj. Ako ste pesimista verovatno bi ste tako nešto pomislili kada bi ste pročitali ime ovog salaša. Ali verujte nam, tek kada uđete u srž ovog salaša shvatite da je on mnogo više.

Uz prelep i autentičan ambijent vojvođanskih salaša, uz živu muziku i domaću, kvalitetnu, svežu hranu ovaj salaš uspeva da vas odvuče u prošlost. U vreme kada su ovakvi salaši bili svakodnevnica, možemo slobodno reći u neko jednostavnije vreme. U sklopu salaša se nalazi i prenoćište, stoga nemojte se brinuti i slobodno se upustite u veselje koje traje sve do ranih jutarnjih časova.

Beer Style preporuka – Danas smo imali priliku da posetimo ovaj jedinstveni salaš čiji meni se primarno bazira isključivo na domaćoj odnosno vojvođanskoj hrani. Možda to zvuči malo kompleksno, ali verujte nam da nije. Meni je dosta opširan tako da smo zatražili pomoć od više nego ljubaznog osoblja. Oni su nam predložili da uzmemo ćuretinu sa mlincima uz pšenično pivo. Za to smo se i odlučili. Hrana je stigla veoma brzo i meso je bilo sveže. Mlicni su bili perfektni, meso lepo pečeno i pivo hladno! Nakon jela, naručili smo još nekoliko pšeničnih piva, jer je u među vremenu počela da svira živa muzika. Celokupan utisak je bio, možemo slobodno reći, perfektan.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Palačinkarnica Dizni

PALAČINKARNICA DIZNI

Palačinkarnica Dizni osim palačinki, nudi pice i paste, a ono što je važno napomenuti jeste da u svojoj karti pića imaju kraft i industrijska, kako flaširana, tako i točena piva.

Američki paradoks

Kao i u mnogo čemu, pa tako i u pivskim stilovima, Amerika je posebna u odnosu na ostatak sveta, a

proces pravljenja piva

Kako se pravi pivo

Ako ste rešili da sami skuvate svoje pivo dobro bi bilo da se posavetujete sa nekim ko je to već

Restoran Giardino

U samom centru Novog Sada, na krovu tržnog centra „BAZAR“, 30. novembra 2006. godine, počeo je sa radom jedan od

Restoran Salt ‘n’ Pepa

Restoran Salt ‘n’ Pepa nalazi se u Aviv parku u Pančevu. Restoran Salt ‘n’ Pepa je moderno i elegantno uređen restoran, u kom dominiraju prirodni materijali i topla atmosfera.

Restoran Šajka

Na suprotnoj obali od pančevačkog gradskog keja, na obali Tamiša, a u gradskoj šumi, nalazi se restoran Šajka.

Kako rashladiti pivo na plaži

Kada smo na letovanju, treba nam siguran savet kako rashladiti pivo na plaži Leto je godišnje doba kada većina nas boravi uz obalu reke, mora

Restoran Poco Loco

Restoran Poco Loco je restoran internacionalne kuhinje, koji se nalazi u samom centru Pančeva.

HRANA I PIVO – Pivnica Crni Petao

Pivnica Crni Petao nalazi se u Beogradu, u Ustaničkoj ulici. Svoja vrata za posetioce otvorili su pre dve godine, a sve sa ciljem da im pruže veliki izbor piva.