Salaš 137

Na izgled sasvim običan vojvođanski salaš, kao i svaki drugi. Ovaj salaš, lociran na Čeneju odmah nadomak Novog Sada, nosi generično ime koje sadrži, rekli bi smo, sasvim nasumice izabran broj. Ako ste pesimista verovatno bi ste tako nešto pomislili kada bi ste pročitali ime ovog salaša. Ali verujte nam, tek kada uđete u srž ovog salaša shvatite da je on mnogo više.

Uz prelep i autentičan ambijent vojvođanskih salaša, uz živu muziku i domaću, kvalitetnu, svežu hranu ovaj salaš uspeva da vas odvuče u prošlost. U vreme kada su ovakvi salaši bili svakodnevnica, možemo slobodno reći u neko jednostavnije vreme. U sklopu salaša se nalazi i prenoćište, stoga nemojte se brinuti i slobodno se upustite u veselje koje traje sve do ranih jutarnjih časova.

Beer Style preporuka – Danas smo imali priliku da posetimo ovaj jedinstveni salaš čiji meni se primarno bazira isključivo na domaćoj odnosno vojvođanskoj hrani. Možda to zvuči malo kompleksno, ali verujte nam da nije. Meni je dosta opširan tako da smo zatražili pomoć od više nego ljubaznog osoblja. Oni su nam predložili da uzmemo ćuretinu sa mlincima uz pšenično pivo. Za to smo se i odlučili. Hrana je stigla veoma brzo i meso je bilo sveže. Mlicni su bili perfektni, meso lepo pečeno i pivo hladno! Nakon jela, naručili smo još nekoliko pšeničnih piva, jer je u među vremenu počela da svira živa muzika. Celokupan utisak je bio, možemo slobodno reći, perfektan.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Bon Appetit

Restoran Bon Appetit je otvorio svoja vrata ljubiteljima ukusne domaće kuhinje 2011. godine. Restoran Bon Appetit se nalazi u samom

Pivska scena Srbije

Još uvek smo na početku nove godine i statističari raznih profila i dalje obrađuju podatke za 2018. godinu, tako da

KRAFT PIVO Mrgud pilsner

Kraft pivo Mrgud pilsner zanatsko je pivo, no ukus mu je prepoznatljiv, odnosno onakav kakav prosečni konzument prepoznaje.