Salaš 137

Na izgled sasvim običan vojvođanski salaš, kao i svaki drugi. Ovaj salaš, lociran na Čeneju odmah nadomak Novog Sada, nosi generično ime koje sadrži, rekli bi smo, sasvim nasumice izabran broj. Ako ste pesimista verovatno bi ste tako nešto pomislili kada bi ste pročitali ime ovog salaša. Ali verujte nam, tek kada uđete u srž ovog salaša shvatite da je on mnogo više.

Uz prelep i autentičan ambijent vojvođanskih salaša, uz živu muziku i domaću, kvalitetnu, svežu hranu ovaj salaš uspeva da vas odvuče u prošlost. U vreme kada su ovakvi salaši bili svakodnevnica, možemo slobodno reći u neko jednostavnije vreme. U sklopu salaša se nalazi i prenoćište, stoga nemojte se brinuti i slobodno se upustite u veselje koje traje sve do ranih jutarnjih časova.

Beer Style preporuka – Danas smo imali priliku da posetimo ovaj jedinstveni salaš čiji meni se primarno bazira isključivo na domaćoj odnosno vojvođanskoj hrani. Možda to zvuči malo kompleksno, ali verujte nam da nije. Meni je dosta opširan tako da smo zatražili pomoć od više nego ljubaznog osoblja. Oni su nam predložili da uzmemo ćuretinu sa mlincima uz pšenično pivo. Za to smo se i odlučili. Hrana je stigla veoma brzo i meso je bilo sveže. Mlicni su bili perfektni, meso lepo pečeno i pivo hladno! Nakon jela, naručili smo još nekoliko pšeničnih piva, jer je u među vremenu počela da svira živa muzika. Celokupan utisak je bio, možemo slobodno reći, perfektan.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Novitet iz Pivare Razbeerbriga

Iz Pivare Razbeerbriga pred praznike stiže Božićno pivo. Pakovano u flaše od 0,66l, sa 6,4% alkohola Christmas tree je pivo sa dodatkom borovih iglica.

Restoran Sky Lounge

Sky Lounge je restoran koji se nalazi na krovu Hilton hotela, u Beogradu. Ovaj restoran poseduje spoljnu terasu sa koje

Pivnica Brkina Marina

Sjajan ambijent, hrana savršena, usluga na visokom nivou – jednom rečju mesto koje je nedostajalo Novom Sadu! Pored hrane i

PIVO I PILETINA – Macchiato Fax

Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet.

BEER STYLE MAGAZIN RECENZIJA Sabro Vienna

Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.