Restoran Durmitor

Restoran nacionalne kuhinje Durmitor izgrađen je 1993. godine, u centru poslovnog sveta na Novom Beogradu i vremenom je dobio autentičan izgled koji ima danas.

Kod njih možete uživati u velikom izboru nacionalnih jela i specijaliteta među kojima se nalaze i teletina i jaretina ispod sača, krompir ispod sača, domaći hleb ispod sača, biftek u maslinovom ulju, dnevna kuvana jela, roštilj, domaći kolači. U njihovoj ponudi se, takođe nalazi i veliki izbor domaćih i stranih pića. Posebno su ponosni na širok spektar kako domaćih tako i stranih piva koja služe u njihovom lokalu.

Beer Style preporuka – Danas smo imali priliku da posetimo restoran Durmitor koji se bavi isključivo konceptom domaće, odnosno, tradicionalne kuhinje. Ovaj restoran je na veoma dobrom glasu što se tiče kvaliteta hrane, ambijenta i usluge. Na njihovom opširnom meniju najviše nas je privukao deo na kojem su juneći specijaliteti kuće. Uz pomoć osoblja smo došli do krajnje odluke i naručili smo juneće rezance u čili sosu uz jedno dobro rashlađeno svetlo lager pivo. Obrok, kao i pivo, je bio veoma brzo poslužen, svež i najbitnije ukusan. Kombinacija ljutine koja dolazi iz čilija uz prijatan ukus junetine ide perfektno, još bolji ugođaj se postiže kada se sve ovo zalije hladnim lager pivom. Zaista kvalitetno mesto za odmor i opuštanje.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

ŠTA ZNAČI „HEFE“?

"Hefe vajs bir" je zapravo belo pivo od pšenice. Hefe znači mutno, odnosno proizvedeno na tradicionalan način, bez filtriranja. Kao

Casa Nova

U samom centru Beograda, na Dorćolu, u starom gradskom kraju poznatom po svom multikulturalnom ambijentu, nalazi se restoran italijansko-francuske kuhinje

Restoran Druga priča

Restoran Druga priča nalazi se na reci Dunav, na samom Zemunskom keju, između restorana Žabar i Keops. Okružen zelenilom i

Premium

PREMIUM PIVO Najbolja od najboljih

Prema mišljenju svetskih industrijskih kompanija, glavno obeležje premium piva leži u dodatnoj vrednosti ukusa i arome. Drugim rečima, premium se

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju