Restoran Durmitor

Restoran nacionalne kuhinje Durmitor izgrađen je 1993. godine, u centru poslovnog sveta na Novom Beogradu i vremenom je dobio autentičan izgled koji ima danas.

Kod njih možete uživati u velikom izboru nacionalnih jela i specijaliteta među kojima se nalaze i teletina i jaretina ispod sača, krompir ispod sača, domaći hleb ispod sača, biftek u maslinovom ulju, dnevna kuvana jela, roštilj, domaći kolači. U njihovoj ponudi se, takođe nalazi i veliki izbor domaćih i stranih pića. Posebno su ponosni na širok spektar kako domaćih tako i stranih piva koja služe u njihovom lokalu.

Beer Style preporuka – Danas smo imali priliku da posetimo restoran Durmitor koji se bavi isključivo konceptom domaće, odnosno, tradicionalne kuhinje. Ovaj restoran je na veoma dobrom glasu što se tiče kvaliteta hrane, ambijenta i usluge. Na njihovom opširnom meniju najviše nas je privukao deo na kojem su juneći specijaliteti kuće. Uz pomoć osoblja smo došli do krajnje odluke i naručili smo juneće rezance u čili sosu uz jedno dobro rashlađeno svetlo lager pivo. Obrok, kao i pivo, je bio veoma brzo poslužen, svež i najbitnije ukusan. Kombinacija ljutine koja dolazi iz čilija uz prijatan ukus junetine ide perfektno, još bolji ugođaj se postiže kada se sve ovo zalije hladnim lager pivom. Zaista kvalitetno mesto za odmor i opuštanje.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Savoca

Restoran Savoca

Ukoliko stezaljubljenik u Italiju, njene ukuse i mirise, Restoran Savoca iz Novog Sada je pravo mesto za vas. Ovde možete

Krem od tamnog piva

Krem od Tron tamnog piva

Da pivo nije dobar „partner“ samo kobasicama uverićemo vas sada. Ovaj fantastični krem se može poslužiti u čaši, kao što

Pivo za poneti

Olakšavanjem dostupnosti proizvoda, radi se na ozbiljnoj promociji, tako da ovim gestom Fabrika piva koliko pomaže kupcima – konzumentima toliko

KRAFT PIVO Mrgud pilsner

Kraft pivo Mrgud pilsner zanatsko je pivo, no ukus mu je prepoznatljiv, odnosno onakav kakav prosečni konzument prepoznaje.