Restoran Na ćošku

Restoran Na ćošku je restoran moderne internacionalne kuhinje, a koji se nalazi na ćošku. Na lokaciji sa respektabilnom ugostiteljskom tradicijom, u samom srcu Beograda. Na uglu Beogradske i Krunske ulice, smestio se restoran Na ćošku, a u njemu možete uživati u prijatnom ambijentu i vrhunskom gastronomskom doživljaju mediteranske, azijske i vegetarijanske kuhinje.

Ljubazno osoblje ovog restorana spremno je da vas provede kroz zavodljivu fuziju ukusa, dok će selekcija njihovih glavnih jela sasvim sigurno učiniti da obiđete gotovo čitav svet, ostajući sve vreme – „Na ćošku”. Restoran je otvoren sedam dana u nedelji.

Beer Style preporuka – Drago nam je da možemo reći ovo nije još jedan restoran koji se bavi konceptom međunarodnih kuhinja na dosadan način. Restoran poseduju dosta zanimljivih i originalnih jela na meniju. Jelo koje nam je najviše privuklo pažnju jeste njihova Irska pita. Radi se o komadićima junetine u sosu od tamnog piva koji su zapečeni u lisnatom testu. Ovo jelo smo naručili i uz njega jedno tamno pivo. Do sada nismo imali priliku da probamo ovakav delikates – miris tamnog piva i ukus junetine grade predivnu sinergiju čiji balans održava lagano lisnato testo, a završnicu mu daje ne previše rashlađeno tamno pivo. Sudeći po lokaciju, enterijeru, ali i meniju, rekli bi da je ovaj restoran  najpogodniji za mirne poslovne sastanke, ali i za prijatne porodične ručkove ili romantične večere.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1