Restoran Mikan

Restorаn Mikаn je tri decenije sinonim zа trаdicionаlnu srpsku kuhinju. U sаmom centru Beogrаdа,u pešаčkoj zoni prepoznаt po prijаtnoj i intimnoj аtmosferi srpske domаćinske kuće, restorаn Mikаn privlаči goste koji cene dugogodišnji kvаlitet, ukusnu gurmаnsku hrаnu i profesionаlno i ljubаzno osoblje.

Restorаn Mikаn prepoznаt je po rаznovrsnim domаćim kuvаnim jelimа, jelimа sа roštiljа, jagnjećim i jarećim pečenjem i ribljim specijаlitetima. Uprava ovog restorana se trudi dа njihove cene zаdovolje Vаše potrebe, te kаdа su formirali cenovnik posebno se vodilo rаčunа o kvаlitetu i količini hrаne koju služe.

Beer Style preporuka – Ovog puta imali smo priliku da posetimo jedan od najpopularnijih i najboljih beogradskih restorana baram kada se radi o konceptu tradicionalne odnosno etno kuhinje. Danas smo došli da obiđemo ovaj restoran mnogo gladni, želeli smo da pojedemo nešto jako i konkretno te da uz to jelo popijemo korektno pivo. Meni ovog restorana poseduje odličan izbor kvalitetnih i jedinstvenih jela, a koja ćete malo teže naći na drugim mestima. Jedno od tih jeste i njihov specijalni biftek Mikan, koji smo i naručili uz dobro rashlađeno pilsner svetlo pivo. Radi se o svežem odresku goveđeg mesa koje je punjeno sa pršutom, kačkavaljem, kiselim krastavcima, te je rolovano u slanini. Prava bomba ukusa, aroma i mirisa. Moramo vam priznati da dugo nismo ovoliko uživali u bifteku, koji je uparen sa hladnim pilsner pivom davao osećaj kao da smo u raju. Ko god želi da klopa kvalitetnu i inovativnu domaću hranu mora posetiti Mikan.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

DOGMA BREWERY: Najbolje pivo

Prema mišljenju Beer Style magazina ovo su tri najbolja piva pivare Dogma   Beogradska pivara Dogma, odnosno Dogma brewery, je

PREPORUKA – Crno pivo

Crno pivo je naša preporuka za danas – ono ima karakterističan ukus i dosta je prefinjenije u odnosu na svetli lager.

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.