Craft bar Tehnologʼs

Njihova osnovna delatnost je meso, zanatski proizvodi od mesa koje proizvode u saradnji sa malim prerađivačima. Njihova zanatska mesna filozofija je ista kao pivska: „borimo se za pravu sirovinu kao osnovu kvalitetnog proizvoda!“ tako su 2013. krenuli u priču i sa zanatskim pivima.

Od 2013. do sada ovaj novosadski bar je mnogo napredovao i sad na svojim policama, ali i točilicama, poseduje mnoga komercijalna i zanatska piva, te u ponudi ima razne domaće specijalitete od mesa kao i prodavnicu kvalitetnih mesnih proizvoda. Sve u svemu, pri poseti ovom baru možete očekivati totalni povratak korenima, kvalitetu i pravim vrednostima!

Beer Style preporuka – Craft Bar Tehnologʼs je novosadski bar koji se bavi konceptom zanatskih proizvoda, te, između ostalog, nudi veliki broj zanastkih piva i mesnih proizvoda. Pored toga, ovde poslužuju veliki broj jela sa roštilja, uz obavezno pivo. Ovo je tip bara koji će se svideti svakom pivopiji, jer je sve kvalitetno, ukusno spravljeno, a najvažnije da je velik broj proizvoda zanatski napravljen, odnosno ovde slede zacrtani pravac, a koji doslovce kaže – kvalitetne sirovine su na prvom mestu. Pri poseti Tehnologʼs-u bili smo raspoloženi za neku jaku priču hrane i piva. Opredelili smo se za njihova rebarca u BBQ sosu, uz dodatak jednog svetlog zanatskog lagera piva. Rebarca su bila poslužen u lepinji uz BBQ sos, pijani luk, Tehnologʼs beli sos i kisele krastavce. Istakli bi da ako ste ljubitelj piva i jakog mesa u Tehnologʼs baru ćete naći pravo mesto za sebe. Rebarca uz svetlo pivo je poznata kao poprilično jaka kombinacija i mi se nismo razočarali, te se radujemo sledećoj poseti Tehnologʼs baru.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1