Craft bar Tehnologʼs

Njihova osnovna delatnost je meso, zanatski proizvodi od mesa koje proizvode u saradnji sa malim prerađivačima. Njihova zanatska mesna filozofija je ista kao pivska: „borimo se za pravu sirovinu kao osnovu kvalitetnog proizvoda!“ tako su 2013. krenuli u priču i sa zanatskim pivima.

Od 2013. do sada ovaj novosadski bar je mnogo napredovao i sad na svojim policama, ali i točilicama, poseduje mnoga komercijalna i zanatska piva, te u ponudi ima razne domaće specijalitete od mesa kao i prodavnicu kvalitetnih mesnih proizvoda. Sve u svemu, pri poseti ovom baru možete očekivati totalni povratak korenima, kvalitetu i pravim vrednostima!

Beer Style preporuka – Craft Bar Tehnologʼs je novosadski bar koji se bavi konceptom zanatskih proizvoda, te, između ostalog, nudi veliki broj zanastkih piva i mesnih proizvoda. Pored toga, ovde poslužuju veliki broj jela sa roštilja, uz obavezno pivo. Ovo je tip bara koji će se svideti svakom pivopiji, jer je sve kvalitetno, ukusno spravljeno, a najvažnije da je velik broj proizvoda zanatski napravljen, odnosno ovde slede zacrtani pravac, a koji doslovce kaže – kvalitetne sirovine su na prvom mestu. Pri poseti Tehnologʼs-u bili smo raspoloženi za neku jaku priču hrane i piva. Opredelili smo se za njihova rebarca u BBQ sosu, uz dodatak jednog svetlog zanatskog lagera piva. Rebarca su bila poslužen u lepinji uz BBQ sos, pijani luk, Tehnologʼs beli sos i kisele krastavce. Istakli bi da ako ste ljubitelj piva i jakog mesa u Tehnologʼs baru ćete naći pravo mesto za sebe. Rebarca uz svetlo pivo je poznata kao poprilično jaka kombinacija i mi se nismo razočarali, te se radujemo sledećoj poseti Tehnologʼs baru.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

PIVSKI STILOVI: IPA

India pale ale je pivski stil koji ima veliki broj podstilova, a ovo je najbolji srpski predstavnik Indian Pale ale

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.