Restoran Comunale

Comunale Café e Cucina je jedan od prvih restorana zaslužnih za transformaciju do tada napuštene i zaboravljene Beton Hale u sada već kultno mesto beogradske gastronomske scene i nezaobilaznu turističku destinaciju na obali Save.

Priča ovog restorana počinje 2010. godine, ponudom koja podrazumeva najbolje iz italijanske i mediteranske kuhinje, a u sinergiji sa najfinijim iz Josper grila uz jedinstvenu ponudu bara. Sve to uz vrlo diskretan kreativni zamah, u jedinstvenom enterijeru, jer žele samo najbolje za svoje goste.

Beer Style preporuka – Restoran Comunale je vrlo lep i prefinjen restoran, koji se primarno bavi konceptom kvalitetne i prestižne italijanske kuhinje. Pored italijanske kuhinje, služe i jela sa roštilja koja se prave samo od najsvežijeg i kvalitetnijeg mesa. Pri poseti smo bili raspoloženi za neki italijanski rižoto, hteli smo da se uverimo u kvalitet. Pitali smo osoblje za pomoć i oni su nam rekli da nema greške kada je reč o njihovom Risotto al Funghi Porcini e Tartufo, uz to smo naručili jedno pšenično pivo. Koji su sastojci ovog rižota? Vidite, veoma jednostavni ali zato efektivni, radi se o rižotu sa vrganjima i uljem od tartufa. Pirinač je bio izvrsno spremljen, komplikovan, ali ujedno i izbalansiran ukus vrganja i ulja od tartufa se savršeno uklopio. Bili smo zaista prijatno iznenađeni ovom kombinacijom jer je pružila mnogo više nego što smo očekivali, celokupni ugođaj je bio još jači uz ne baš previše rashlađeno pšenično pivo.

Restoran Comunale je namenjen za svaku osobu koja vodi računa o sebi i o tome šta jede, baš iz tog razloga koriste isključivo najkvalitetnije sastojke u svojim jelima.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Novitet iz Pivare Razbeerbriga

Iz Pivare Razbeerbriga pred praznike stiže Božićno pivo. Pakovano u flaše od 0,66l, sa 6,4% alkohola Christmas tree je pivo sa dodatkom borovih iglica.

Pametna kupovina

Postavlja se logično pitanje da li pivo naručiti od nekog ko nema potrebne uslove za ovakav vid prodaje ili pivo

Marlena kuva pivo

U sklopu radionice "Napravi svoje pivo", koju organizuje Pab Tavan, u subotu 22.09.2018. godine Marlena kuva pivo. Radionica počinje u

NOVOGODIŠNJA TRPEZA Tradicionalna domaća jela

Bez obzira što smo preplavljeni novogodišnjim predlozima jela i njihovim jednostavnim ili možda manje jednostavnim načinima pripreme, ipak će najveći broj domaćinstava u Srbiji za

Beer Style magazin – br. 23 –

Online izdanje Beer Style magazin br. 23. Pogledajte najnovije trendove, recenzije, savete i predloge za uparivanje hrane i piva.