Restoran Žabar

Verujete li da postoji mesto u Beogradu koje može da zadovolji sve vaše gastro kriterijume? Verovali ili ne, ali postoji – Restoran Žabar je sasvim sigurno takvo mesto. Ovaj restoran je polazna tačka za beogradsku restoransku scenu, ali i kriterijum za veličanstveno hedonističko iskustvo.

Počevši od prezentacije jela, uokvireno vrhunskom uslugom, a u kombinaciji sa virtuozno spremljenim jelima iskustvo uživanja u Žabaru dobija novi oblik. Žabar je dom inspiracija, simbol vrednosti i svega u šta verujete.

Beer Style preporuka – Žabar je beogradski restoran koji se nalazi u Zemunu i predstavlja koncept spoja više različitih kuhinja. Krasi ga zanimljiv i jedinstven ambijent koji se nalazi na Keju Oslobođenja. Pored ambijenta i izvanredne hrane, Žabar takođe može da se pohvali i sa kvalitetnom i dostojnom uslugom. Pri poseti Žabaru, želeli smo pojesti nešto jedinstveno i bili smo rapoloženi za eksperimentisanje. Posle male konsultacije sa osoblje odlučili smo da poručimo goveđu rozbratnu. Šta je Rozbratna? Reč je o kvalitetnom odresku mesa, koje je predhodno starilo čak mesec dana. Ovaj komad govedine začinjen je sa ruzmarinom i morskom solju, i predstavlja pravi specijalitet. Uz ovaj specijalitet smo poručili i jedno svetlo lager pivo. Ako ste ikada imali priliku da probate dry aged mesa onda znate o čemu je reč, a ako niste obavezno probajte. Jedinstven ukus kvalitetnog mesa, u mešavini sa ruzmarinom i pivom je nešto nezaboravno.

Zaista, Žabar nam je pružio jedinstveno iskustvo u kojem smo ispunili sva naša čula. Radujemo se sledećoj poseti Žabaru, a vama savetujemo da ako ste u prilici obavezno posetite ovaj elegantni restoran.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1