Restoran Papalada

U samom centru grada, u Francuskoj ulici broj 12, nalazi se restoran Papalada, u kom možete uživati u ribljim specijalitetima i mediteranskoj kuhinji.

Glavni kuvar Edi, poreklom sa Korčule, je započeo svoju dugogodišnju karijeru radeći sa najpoznatijim italijanskim kuvarima. Svoje dugogodišnje iskustvo i zaštićene recepte pretočio je u ponudu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Beer Style preporuka – Ljubazno osoblje i ugodan ambijent postaraće se da se barem na kratko izmestite iz užurbanosti centra grada u jednu potpuno drugačiju realnost, realnost koja vodi vaše čulo ukusa na autentičan i izvanredan put. Pored ovoga, jedan od glavnih aduta Papalade jeste kvalitetna i sveža hrana po pristupačnoj ceni. Papalada je nadaleko poznata po svojim jedinstvenim specijalitetima od morske faune. Želeli smo toga da se uverimo, stoga smo naručili punjene jadranske lignje pečene na žaru, uz ovo smo naručili jedno pšenično pivo. Lignje su bile sveže, što je prava retkost baram kada se radi o domaćim restoranima koji se bave ovim konceptom mediteranske kuhinje, pored toga lignje su bile punjene sa blanširanim povrćem i poslužene uz restovani krompir. Kvalitet se osetio, veoma velika razlika u poređenju sa konkurencijom. Svetlo pivo je lagano ali sigurno dočaralo celu kombinaciju, pravi mediteranski užitak.

Ako ste ljubitelji ove vrste koncepta restorana, Papalada je pravi pogodak za vas.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Kako odabrati pivo u marketu

Kako odabrati pivo u marketu kada su gondole sve bogatije pivima sa raznih strana sveta? Jednostavno – prepustite se i uživajte u izboru.

Restoran Time Out

Zar ne mislite da je hrana ukusnija ukoliko ručate na nekom mestu koje ostavlja bez daha? Beogradski restoran Time Out

Pivo sa ukusom pice

Kućni pivar iz Čikaga, koji pravi pivo u svojoj garaži, nedavno je napravio pivo sa ukusom pice. Tom Seefurth je