Restoran Papalada

U samom centru grada, u Francuskoj ulici broj 12, nalazi se restoran Papalada, u kom možete uživati u ribljim specijalitetima i mediteranskoj kuhinji.

Glavni kuvar Edi, poreklom sa Korčule, je započeo svoju dugogodišnju karijeru radeći sa najpoznatijim italijanskim kuvarima. Svoje dugogodišnje iskustvo i zaštićene recepte pretočio je u ponudu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Beer Style preporuka – Ljubazno osoblje i ugodan ambijent postaraće se da se barem na kratko izmestite iz užurbanosti centra grada u jednu potpuno drugačiju realnost, realnost koja vodi vaše čulo ukusa na autentičan i izvanredan put. Pored ovoga, jedan od glavnih aduta Papalade jeste kvalitetna i sveža hrana po pristupačnoj ceni. Papalada je nadaleko poznata po svojim jedinstvenim specijalitetima od morske faune. Želeli smo toga da se uverimo, stoga smo naručili punjene jadranske lignje pečene na žaru, uz ovo smo naručili jedno pšenično pivo. Lignje su bile sveže, što je prava retkost baram kada se radi o domaćim restoranima koji se bave ovim konceptom mediteranske kuhinje, pored toga lignje su bile punjene sa blanširanim povrćem i poslužene uz restovani krompir. Kvalitet se osetio, veoma velika razlika u poređenju sa konkurencijom. Svetlo pivo je lagano ali sigurno dočaralo celu kombinaciju, pravi mediteranski užitak.

Ako ste ljubitelji ove vrste koncepta restorana, Papalada je pravi pogodak za vas.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Marukoshi

Japan ima veliki izbor raznovrsnih jela i potpuno je pogrešno povezivati japansku gastronomiju samo sa sušijem. Upravo ovo je bila

Restoran Old Mill Belgrade

Restoran Old Mill Belgrade odlikuje autentičan stil sa elementima Starog mlina i njegove post – industrijske baštine. Restoran nudi specijalitete

ISTRAŽUJEMO Kraft pivo u Srbiji

Prema podacima Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, danas je oko 50 odsto manje kraft pivara u odnosu na doba pred koronu i one svojom ukupnom

NOVI TREND U GASTRONOMIJI Kraft pivo i hrana

Kraft piva i njihove neverovatne kreacije uvode vas u novu dimenziju pivskih ukusa i neotkriven svet neočekivanih aromatskih kompleksa, koji postaju obavezan i preporučen pratioc