Restoran Sarajevski Ćevap kod Dakca

Sarajevski ćevap kod Dakca, Novosađani su prvi put probali 17. juna 2011. godine, na mestu na kom se „susreću“ dva cara – na uglu Bulevara cara Lazara i Ulice Cara Dušana. Neko kreativan bi zbog toga mogao legitimno da nazove ćevap – carskim.

Tokom proteklih sedam godina, ukus đakonija kojima se Sarajlije ponose odomaćio se i u centru Vojvodine. 2013. godine se miris njihovih, već prepoznatljivih, ćevapa osetio i u Ulicu Braće Popović gde se, već poslovično, dobro jede u svako doba dana i noći.

Beer Style preporuka – Dakcevi ćevapi su već odavno poznati kao pun pogodak kada je reč o sarajevskim specijalitetima. Šta više, možemo reći da su njegovi ćevapi najpopularniji ćevapi u novosadskoj regiji. Svedok toga jesu tri restorana koja konstantno rade punim kapacitetima i usrećuju ljude širom ovog grada. Ono po čemu se razlikuje ova ćevabdžinica od ostalih jeste brza i kvalitetna usluga, brzo gotova sveža jela, kvalitetne sirovina i prepoznatljiv ukus. Redakcija „Beer Style magazina“ je već dobro poznat gost ovih ćevabdžinica, razlozi zbog kojih biramo Dakceve ćevape su već nabrojani. Po nama, najbolji utisak o ovoj roštiljnici ćete steći ako je posetite i naručite „desteku sa lukom i kajmakom uz svetlo lager pivo“. Ne moramo da vam preterano opisujemo, savetujemo vas da se uverite sami. Obećavamo vam da ćete i vi zavoleti Dakceve ćevape, ukoliko ih niste još uvek probali.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Pivo sa ukusom pice

Kućni pivar iz Čikaga, koji pravi pivo u svojoj garaži, nedavno je napravio pivo sa ukusom pice. Tom Seefurth je

Restoran and Sushi bar Bizu

Opuštena atmosfera i savršena usluga u modernom ambijentu i prijatnoj bašti je ono zbog čega bi obavezno trebali da posetite

Restoran Sunset

Restoran Sunsetotvoren je pre više od dve decenije u Beogradu. Od skromnih početaka, pa do današnjeg izdanja, prešao je put

Greške se dešavaju

Ovo su samo neke sitnice na koje bi svaki pivar trebao da obrati pažnju Proizvodnja piva je jedan dug i

Četir` konja debela

Gradska pivnica Četir` konja debela najstarija je u zemlji i nudi velik izbor kvalitetnih piva, koja se odlično slažu uz sočno pripremljena jela.