Restoran Sarajevski Ćevap kod Dakca

Sarajevski ćevap kod Dakca, Novosađani su prvi put probali 17. juna 2011. godine, na mestu na kom se „susreću“ dva cara – na uglu Bulevara cara Lazara i Ulice Cara Dušana. Neko kreativan bi zbog toga mogao legitimno da nazove ćevap – carskim.

Tokom proteklih sedam godina, ukus đakonija kojima se Sarajlije ponose odomaćio se i u centru Vojvodine. 2013. godine se miris njihovih, već prepoznatljivih, ćevapa osetio i u Ulicu Braće Popović gde se, već poslovično, dobro jede u svako doba dana i noći.

Beer Style preporuka – Dakcevi ćevapi su već odavno poznati kao pun pogodak kada je reč o sarajevskim specijalitetima. Šta više, možemo reći da su njegovi ćevapi najpopularniji ćevapi u novosadskoj regiji. Svedok toga jesu tri restorana koja konstantno rade punim kapacitetima i usrećuju ljude širom ovog grada. Ono po čemu se razlikuje ova ćevabdžinica od ostalih jeste brza i kvalitetna usluga, brzo gotova sveža jela, kvalitetne sirovina i prepoznatljiv ukus. Redakcija „Beer Style magazina“ je već dobro poznat gost ovih ćevabdžinica, razlozi zbog kojih biramo Dakceve ćevape su već nabrojani. Po nama, najbolji utisak o ovoj roštiljnici ćete steći ako je posetite i naručite „desteku sa lukom i kajmakom uz svetlo lager pivo“. Ne moramo da vam preterano opisujemo, savetujemo vas da se uverite sami. Obećavamo vam da ćete i vi zavoleti Dakceve ćevape, ukoliko ih niste još uvek probali.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Brzi pivski kokteli

Beerita Ako ubacite ovu mešavinu u blender sigurno ćete biti primećeni na sledećoj zabavi. Sipajte u blender četiri flaše ili

AKTUELNO: Pivo i dobar san

Ukoliko poštujete ove savete bićete opušteniji i lakše ćete zaspati, posebno ako patite od nesanice Poznata izreka „popij jedno pivce

Restoran Piatto

Piatto je odličan novosadski restoran italijanske kuhinje koji se nalazi u ulici Branka Bajića, i koji pored izvanredne kuhinje, nudi

Na tragu Pivske dijete

Možda vest deluje čudno, no istraživači na Državnom univerzitetu u Oregonu mišljenja su da pivo može pomoći u smanjenju kilograma.

Restoran Botako

Restoran Botako je beogradski restoran koji se bavi konceptom moderne, ali delom i tradicionalne Italijanske kuhinje sa fokusom na pice.

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.