Restoran Sarajevski Ćevap kod Dakca

Sarajevski ćevap kod Dakca, Novosađani su prvi put probali 17. juna 2011. godine, na mestu na kom se „susreću“ dva cara – na uglu Bulevara cara Lazara i Ulice Cara Dušana. Neko kreativan bi zbog toga mogao legitimno da nazove ćevap – carskim.

Tokom proteklih sedam godina, ukus đakonija kojima se Sarajlije ponose odomaćio se i u centru Vojvodine. 2013. godine se miris njihovih, već prepoznatljivih, ćevapa osetio i u Ulicu Braće Popović gde se, već poslovično, dobro jede u svako doba dana i noći.

Beer Style preporuka – Dakcevi ćevapi su već odavno poznati kao pun pogodak kada je reč o sarajevskim specijalitetima. Šta više, možemo reći da su njegovi ćevapi najpopularniji ćevapi u novosadskoj regiji. Svedok toga jesu tri restorana koja konstantno rade punim kapacitetima i usrećuju ljude širom ovog grada. Ono po čemu se razlikuje ova ćevabdžinica od ostalih jeste brza i kvalitetna usluga, brzo gotova sveža jela, kvalitetne sirovina i prepoznatljiv ukus. Redakcija „Beer Style magazina“ je već dobro poznat gost ovih ćevabdžinica, razlozi zbog kojih biramo Dakceve ćevape su već nabrojani. Po nama, najbolji utisak o ovoj roštiljnici ćete steći ako je posetite i naručite „desteku sa lukom i kajmakom uz svetlo lager pivo“. Ne moramo da vam preterano opisujemo, savetujemo vas da se uverite sami. Obećavamo vam da ćete i vi zavoleti Dakceve ćevape, ukoliko ih niste još uvek probali.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Pivnica Gusan

Zdanje, u kojem se nalazi pivnica-restoran Gusan, sazidano je 1830. godine u stilu klasicizma, kao jedna od prve četiri dvospratnice

Restoran Bon Appetit

Restoran Bon Appetit je otvorio svoja vrata ljubiteljima ukusne domaće kuhinje 2011. godine. Restoran Bon Appetit se nalazi u samom

tamno pivo i juneći gulaš

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

ISTORIJA ČELAREVSKE PIVARE

Lazar Dunđerski, jedan od najistaknutijih srpskih veleposednika, osnovao je 1892. godine na poljoprivrednom imanju svoje porodice, pivaru u Čelarevu, tadašnjem

Dimljeno pivo

Prvih nekoliko gutljaja ovog piva će vas iznenaditi svojom aromom, no kada ga probate – ili ćete se zaljubiti u

KAKO NAPRAVITI PIVARU Od trnja do zvezda

Valjevska pivara je jedna od retkih pivara koja je ostala u domaćem vlasništvu i to zahvaljujući domaćoj pameti Industrijske pivare koje posluju kod nas imaju

APATINSKA PIVARA Ozelenjava Beograd

Apatinska pivara pokazala je još jednom svoju društvenu odgovornost i pomogla u ozelenjavanju srpske prestonice   Početkom juna na Novom Beogradu, raskošna stabla kanadskog javora,

OTKRIJTE Ukus koji vraća uspomene

Svako od nas seća se one čuvene roditeljske rečenice “Doći ćeš ti u moje godine…”. Na putu do tih čuvenih, nebrojeno puta pomenutih godina, prošli