Restoran Sarajevski Ćevap kod Dakca

Sarajevski ćevap kod Dakca, Novosađani su prvi put probali 17. juna 2011. godine, na mestu na kom se „susreću“ dva cara – na uglu Bulevara cara Lazara i Ulice Cara Dušana. Neko kreativan bi zbog toga mogao legitimno da nazove ćevap – carskim.

Tokom proteklih sedam godina, ukus đakonija kojima se Sarajlije ponose odomaćio se i u centru Vojvodine. 2013. godine se miris njihovih, već prepoznatljivih, ćevapa osetio i u Ulicu Braće Popović gde se, već poslovično, dobro jede u svako doba dana i noći.

Beer Style preporuka – Dakcevi ćevapi su već odavno poznati kao pun pogodak kada je reč o sarajevskim specijalitetima. Šta više, možemo reći da su njegovi ćevapi najpopularniji ćevapi u novosadskoj regiji. Svedok toga jesu tri restorana koja konstantno rade punim kapacitetima i usrećuju ljude širom ovog grada. Ono po čemu se razlikuje ova ćevabdžinica od ostalih jeste brza i kvalitetna usluga, brzo gotova sveža jela, kvalitetne sirovina i prepoznatljiv ukus. Redakcija „Beer Style magazina“ je već dobro poznat gost ovih ćevabdžinica, razlozi zbog kojih biramo Dakceve ćevape su već nabrojani. Po nama, najbolji utisak o ovoj roštiljnici ćete steći ako je posetite i naručite „desteku sa lukom i kajmakom uz svetlo lager pivo“. Ne moramo da vam preterano opisujemo, savetujemo vas da se uverite sami. Obećavamo vam da ćete i vi zavoleti Dakceve ćevape, ukoliko ih niste još uvek probali.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1