Ćevap kod Dekija

Ćevabdžinica Ćevap kod Dekija je poznata beogradska ćevabdžinica koja svoje mušterije privlači prijatnim i autentičnim ambijentom, te stručnim i ljubaznim osobljem. No, gosti ovde, pre svega, dolaze zbog odličnog roštilja i vrlo pristupačnih cena. Glavni adut ove ćevabdžinice jesu kvalitetne sirovine od kojih se prave specijaliteti na roštilju. Kod Dekija možete naći najfinije i najkvalitetnije specijalitete od junećeg, pilećeg i svinjskog mesa, a koji se pripremaju na ćumuru.

Beer Style preporuka – Ćevabdžinica Ćevap kod Dekija nadaleko je poznata u Beogradu po izvrsnim junećim ćevapima, ali mi ovog puta nismo bili raspoloženi za ćevape – njih smo probali nekoliko puta i kvalitet je uvek bio isti. Danas smo ciljano došli da probamo njihove domaće ljute kobasice, koje, bar kako nam je osoblje sugerisalo, idu savršeno uz pšenično pivo. Odlučili smo da poslušamo i naručili smo ovu, već dobro poznatu, kombinaciju. I bogami, ovog puta, bili su upravu. Ako nas pitate, kombinacija ljutih kobasica i ne previše rashlađenog pšeničnog piva je favorit ove ćevabdžinice. Sočna kobasica, prijatne ljutine, je savršeno išla sa ne previše rashlađenim pšeničnim pivom. Valja istaći da je pšenično pivo davalo kontrast ljutoj kobasici, te da je ovo prava kombinacija za svakog pivopiju.

Ako ste željni domaćih specijaliteta od kvalitetnih sastojaka, pravljenih na ćumuru, ova ćevapdžinica je pravo mesto za vas.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Čajkovski

Restoran Čajkovski je elegantan gurme restoran koji spaja tradicionalno i savremeno, istorijsko i moderno, živost i udobnost. Svojim velikim imenom,

Guinness pivo

U prepoznatljivoj čaši, sa karakterističim natpisom i znakom harfe iz irske mitologije, ova tamnma tečnost okrunjena je slojem guste, kremaste

Skuvajte svoje pivo

Proizvodnja piva je relativno lak proces i potrebna su vam samo četiri sastojka – kvasac, slad, ječam i dekstroza Većina

Pametna kupovina

Postavlja se logično pitanje da li pivo naručiti od nekog ko nema potrebne uslove za ovakav vid prodaje ili pivo

Restoran Nirvana

Restoran Nirvana nalazi se u Subotici, u mirnom delu grada i prepoznatljiv je po letnjoj terasi. Restoran Nirvana otvoren je 1922. godine, a enterijer mu je urađen u klasičnom restoranskom stilu. 

Restoran Potpis

Beogradski restoran Potpis smešten je na Čuburi, u srcu Čuburskog parka. Restoran Potpis je elegantan restoran, uređen u prijatnom stilu, s enterijerom koji naginje modernizmu.