Restoran Boutique

Prvi restoran Boutique je otvorio svoja vrata 2013. godine na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu. Nalazi se između Narodnog muzeja i Narodnog pozorišta, na Trgu Republike u pešačkoj zoni. Restoran je ubrzo postao lider u sektoru kvalitetne usluge, opuštajućeg ambijenta i internacionalne kuhinje.

Danas pored Boutique 1, ovaj restoran možete posetiti na još dve lokacije u Beogradu.

Restoran Boutique je lanac restorana koji se bavi konceptom međunarodne hrane. Pored širokog menija u kojem se nalazi sve što možete očekivati od ovakve vrste restorana, ovaj restoran poseduje kvalitetnu kao i kompleksnu ponudu kolača.

Beer Style preporuka –Boutique smo posetili ne baš toliko gladni, stoga kada smo videli njihovu kartu kolača znali smo da ćemo nešto sa iste naručiti. Posle malog probiranja odlučili smo da je kolač od lešnika uz tamno pivo prava kombinacija. Reč je o krckavoj francuskoj puslici, mousseline od mlečne Callebaut 33% čokolade, srce kolača je od tekuće praline paste od lešnika, a glazura je od crne Callebaut 60% čokolade. Zaista kvalitetan kolač od lešnika koji se zaista odlično kombinuje sa ne previše rashlađenim tamnim pivom. Ukus je bio perfektan, postojala je vidna razlika u poređenju sa nekim drugim kolačem od lešnika.

Restorani Boutique su odlično mesto za sve koji žele da se opuste uz ukusnu hranu ili pak kvalitetne kolače.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Promocija piva u praksi

Udruženja pivara Srbije je, po ugledu na svoje članice, najveće srpske pivare, unapredilo svoju poslovnu praksu usvajanjem „Principa promocije piva

ocenjivanje piva

Ocenjivanje piva

Da li ste znali da je od svih alkoholnih pića najteže oceniti kvalitet piva? Da bi ocenjivanje piva bilo ispravno pivo ne sme biti hladno.

Restoran Kombinat

Sam centar Novog Sada, bezlična zgrada u kojoj su NS Bazar i bioskop na svom kraju dobija potpuno novu dimenziju

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju