Kafana Čedić

Želja da se zauvek zadrže savršeni ukusi i mirisi domaće hrane, kao i da se sačuva od zaborava lepota starog srpskog domaćinstva, bili su osnovna ideja nastanka današnje kafane Čedić.

U autentičnom ambijentu stare srpske kafane vratićete se u prošlost, te uživati u izvrsnim mezetlucima, teletini i svinjskim rebarcima ispod sača, roštilju, tradicionalno kuvanim jelima, domaćoj zimnici, kolačima, ali i velikom izboru stranih i domaćih piva.

Beer Style preporuka – U kafani Čedić, pored implementiranog duha domaće atmosfere koju pružaju njegovi domaćini, još prijatniji ambijent čini jelovnik koji obiluje domaćim specijalitetima spremljenim po starim recepturama. Posluživanje proje i sira, koji služe kao uvod u gurmanluke i dalje se tradicionalno primenjuje kao dobrodošlica gostima koji se uvek rado vraćaju. Tokom posete ovoj izvanrednoj kafani, nismo mogli da odolimo, a da ne jedemo kao gurmani. Stoga smo detaljno analizirali jelovnik i odlučili da je kolenica pravi izbor. Uz ovaj tradicionalni specijalitet je bio poslužen i kupus u kojem se kolenica spremala, naravno tu su i obavezni dodaci u vidu dobro rashlađenog svetlog lager piva i rena. Ako nas pitate ovo je prava kafanska gozba. Sve je bilo na svom mestu, kolenica je bila veoma fino pripremljena kao i kupus. Ukusi su bili poznati, ali i dalje neodoljivi.

Kafana Čadić, je prava kafana, ali zaista prava kafana, za svakog ljubitelja jake, ukusne i domaće kuhinje.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Pivara Crow

Ova pivara uvek ima po desetak različitih piva na stanju i trude se da svakog meseca izbace na tržište bar

Pametna kupovina

Postavlja se logično pitanje da li pivo naručiti od nekog ko nema potrebne uslove za ovakav vid prodaje ili pivo

ISTRAŽUJEMO Kraft pivo u Srbiji

Prema podacima Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, danas je oko 50 odsto manje kraft pivara u odnosu na doba pred koronu i one svojom ukupnom

NOVI TREND U GASTRONOMIJI Kraft pivo i hrana

Kraft piva i njihove neverovatne kreacije uvode vas u novu dimenziju pivskih ukusa i neotkriven svet neočekivanih aromatskih kompleksa, koji postaju obavezan i preporučen pratioc