Želja da se zauvek zadrže savršeni ukusi i mirisi domaće hrane, kao i da se sačuva od zaborava lepota starog srpskog domaćinstva, bili su osnovna ideja nastanka današnje kafane Čedić.
U autentičnom ambijentu stare srpske kafane vratićete se u prošlost, te uživati u izvrsnim mezetlucima, teletini i svinjskim rebarcima ispod sača, roštilju, tradicionalno kuvanim jelima, domaćoj zimnici, kolačima, ali i velikom izboru stranih i domaćih piva.
Beer Style preporuka – U kafani Čedić, pored implementiranog duha domaće atmosfere koju pružaju njegovi domaćini, još prijatniji ambijent čini jelovnik koji obiluje domaćim specijalitetima spremljenim po starim recepturama. Posluživanje proje i sira, koji služe kao uvod u gurmanluke i dalje se tradicionalno primenjuje kao dobrodošlica gostima koji se uvek rado vraćaju. Tokom posete ovoj izvanrednoj kafani, nismo mogli da odolimo, a da ne jedemo kao gurmani. Stoga smo detaljno analizirali jelovnik i odlučili da je kolenica pravi izbor. Uz ovaj tradicionalni specijalitet je bio poslužen i kupus u kojem se kolenica spremala, naravno tu su i obavezni dodaci u vidu dobro rashlađenog svetlog lager piva i rena. Ako nas pitate ovo je prava kafanska gozba. Sve je bilo na svom mestu, kolenica je bila veoma fino pripremljena kao i kupus. Ukusi su bili poznati, ali i dalje neodoljivi.
Kafana Čadić, je prava kafana, ali zaista prava kafana, za svakog ljubitelja jake, ukusne i domaće kuhinje.