Restoran Time Out

Zar ne mislite da je hrana ukusnija ukoliko ručate na nekom mestu koje ostavlja bez daha? Beogradski restoran Time Out je upravo takvo mesto. Na ovom mestu ćete otkriti sasvim drugačiji doživljaj gastronomije, a fantastičan izbor piva uklapa se uz svako slatko i slano jelo. Restoran Time Out nalazi se na Adi Ciganliji, sa na makiške strane Savskog jezera. Okružen prirodom, izolovan od buke i urbanog dela grada, a opet udaljen svega 4 kilometra od centra Beograda. Filozofija restorana počiva na kreativnosti, harmoniji ukusa i vizuelnog doživljaja hrane, sa posebnom posvećenosti svakom detalju. Gostoprimstvo, estetika, ljubaznost, funkcionalnost i produktivnost su na zavidnom nivou.  Enterijer restorana ostavlja utisak kao da se nalazite u prostoru koji želi da se dopadne svima koji poštuju sebe i svoje vreme.

Beer Style preporuka –Po dolasku u restoran zamolili smo osoblje da nam preporuči neko laganije jelo, a koje bi uparili sa svetlim lager pivom, te smo dobili preporuku da probamo Time Out piletinu. Reč je o pilećem fileu koji je rolovan u slanini, napunjen kačkavaljem i poslužen uz povrće i kajmak. Jelo je bilo korektno, meso sveže pripremljeno, a kombinacija dobro rashlađenog svetlog lager piva, kajmaka i rolovanog mesa je bila upravo ono što smo želeli.

Ako ste ljubitelj internacionalne, odnosno evropske kuhinje, restoran Time Out vas neće razočarati.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Gradska pivnica

Gradska pivnica u Novom Sadu počela je sa radom 2017. godine, skoro 270 godina posle osnivanja prvog javnog okupljališta ljubitelja

Sendviči i pivo

Ako u kulinarsko – pivskom svetu postoji par koji je kao stvoren jedno za drugo, toliko prirodan da se bez

Barbecue fest

Barbecue fest

Mesto održavanja: Beograd, Surčin, Nauticko selo “Biser” Boljevci Datum održavanja: 16 i 17. 06. 2018. Edukativni program: • Weber Gril

Pivara 3bir

Tokom proteklih nekoliko godina pivara 3bir je rasla zajedno sa tržištem i pozicionirala se kao prepoznatljiva, ali i vodeća na

Restoran Franš

Franš, to je simbolički korzo Beograda, prvorazredno mesto društvenog života, to je mesto na kome se pokazuje nova garderoba, sklapaju

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike