Restoran Time Out

Zar ne mislite da je hrana ukusnija ukoliko ručate na nekom mestu koje ostavlja bez daha? Beogradski restoran Time Out je upravo takvo mesto. Na ovom mestu ćete otkriti sasvim drugačiji doživljaj gastronomije, a fantastičan izbor piva uklapa se uz svako slatko i slano jelo. Restoran Time Out nalazi se na Adi Ciganliji, sa na makiške strane Savskog jezera. Okružen prirodom, izolovan od buke i urbanog dela grada, a opet udaljen svega 4 kilometra od centra Beograda. Filozofija restorana počiva na kreativnosti, harmoniji ukusa i vizuelnog doživljaja hrane, sa posebnom posvećenosti svakom detalju. Gostoprimstvo, estetika, ljubaznost, funkcionalnost i produktivnost su na zavidnom nivou.  Enterijer restorana ostavlja utisak kao da se nalazite u prostoru koji želi da se dopadne svima koji poštuju sebe i svoje vreme.

Beer Style preporuka –Po dolasku u restoran zamolili smo osoblje da nam preporuči neko laganije jelo, a koje bi uparili sa svetlim lager pivom, te smo dobili preporuku da probamo Time Out piletinu. Reč je o pilećem fileu koji je rolovan u slanini, napunjen kačkavaljem i poslužen uz povrće i kajmak. Jelo je bilo korektno, meso sveže pripremljeno, a kombinacija dobro rashlađenog svetlog lager piva, kajmaka i rolovanog mesa je bila upravo ono što smo želeli.

Ako ste ljubitelj internacionalne, odnosno evropske kuhinje, restoran Time Out vas neće razočarati.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Rebel Red

IRSKI RED ALE

Rebel Red je pivo koje se pravi u pivari koja je sagrađena na prostoru starog franciskanskog manastira i bunara i datira iz 1219. godine.

Četir` konja debela

Gradska pivnica Četir` konja debela najstarija je u zemlji i nudi velik izbor kvalitetnih piva, koja se odlično slažu uz sočno pripremljena jela.