Restoran Time Out

Zar ne mislite da je hrana ukusnija ukoliko ručate na nekom mestu koje ostavlja bez daha? Beogradski restoran Time Out je upravo takvo mesto. Na ovom mestu ćete otkriti sasvim drugačiji doživljaj gastronomije, a fantastičan izbor piva uklapa se uz svako slatko i slano jelo. Restoran Time Out nalazi se na Adi Ciganliji, sa na makiške strane Savskog jezera. Okružen prirodom, izolovan od buke i urbanog dela grada, a opet udaljen svega 4 kilometra od centra Beograda. Filozofija restorana počiva na kreativnosti, harmoniji ukusa i vizuelnog doživljaja hrane, sa posebnom posvećenosti svakom detalju. Gostoprimstvo, estetika, ljubaznost, funkcionalnost i produktivnost su na zavidnom nivou.  Enterijer restorana ostavlja utisak kao da se nalazite u prostoru koji želi da se dopadne svima koji poštuju sebe i svoje vreme.

Beer Style preporuka –Po dolasku u restoran zamolili smo osoblje da nam preporuči neko laganije jelo, a koje bi uparili sa svetlim lager pivom, te smo dobili preporuku da probamo Time Out piletinu. Reč je o pilećem fileu koji je rolovan u slanini, napunjen kačkavaljem i poslužen uz povrće i kajmak. Jelo je bilo korektno, meso sveže pripremljeno, a kombinacija dobro rashlađenog svetlog lager piva, kajmaka i rolovanog mesa je bila upravo ono što smo želeli.

Ako ste ljubitelj internacionalne, odnosno evropske kuhinje, restoran Time Out vas neće razočarati.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Republika Irska i pivo

Ova zemlja prepuna je legendi, od onih o leprikonima, malim, bradatim i nestašnim vilenjacima koji, ako ih uhvatite, daruju svoj

STOUT I PORTER PIVA

Postoji malo razlike između porter i stout piva. Porter je tamne boje, ima voćkasto-suv ukus i pravi se gornjom fermentacijom.

Jelen pivo vas savetuje

Od starih egipatskih slika iz 3.400 godina p. n. e., koje prikazuju ljude kako piju pivo, do danas se malo

Verovali ili ne

– Zanimljivo je koliko dugo traje običaj Medenog meseca, na koji mladenci idu posle venčanja. Običaj traje već oko 6000

Pivara Dilemma

Pivara Dilemma iz Pančeva svoja piva nudi u staklenoj ambalaži, sa sjajno dizajniranim, prepoznatljivim etiketama koje govore da se radi

PREMIUM PIVO Najbolja od najboljih

Prema mišljenju svetskih industrijskih kompanija, glavno obeležje premium piva leži u dodatnoj vrednosti ukusa i arome. Drugim rečima, premium se po kvalitetu razlikuje od uobičajenih

BEZALKOHOLNO PIVO Sve traženije pivo

Nadolazeće i sve popularnije navike, koje uključuju zdrave životne stilove, prepoznale su velike pivske kompanije, koje su osluškujući konzumente i pivsko tržište potrošačima ponudile piva