Restoran Time Out

Zar ne mislite da je hrana ukusnija ukoliko ručate na nekom mestu koje ostavlja bez daha? Beogradski restoran Time Out je upravo takvo mesto. Na ovom mestu ćete otkriti sasvim drugačiji doživljaj gastronomije, a fantastičan izbor piva uklapa se uz svako slatko i slano jelo. Restoran Time Out nalazi se na Adi Ciganliji, sa na makiške strane Savskog jezera. Okružen prirodom, izolovan od buke i urbanog dela grada, a opet udaljen svega 4 kilometra od centra Beograda. Filozofija restorana počiva na kreativnosti, harmoniji ukusa i vizuelnog doživljaja hrane, sa posebnom posvećenosti svakom detalju. Gostoprimstvo, estetika, ljubaznost, funkcionalnost i produktivnost su na zavidnom nivou.  Enterijer restorana ostavlja utisak kao da se nalazite u prostoru koji želi da se dopadne svima koji poštuju sebe i svoje vreme.

Beer Style preporuka –Po dolasku u restoran zamolili smo osoblje da nam preporuči neko laganije jelo, a koje bi uparili sa svetlim lager pivom, te smo dobili preporuku da probamo Time Out piletinu. Reč je o pilećem fileu koji je rolovan u slanini, napunjen kačkavaljem i poslužen uz povrće i kajmak. Jelo je bilo korektno, meso sveže pripremljeno, a kombinacija dobro rashlađenog svetlog lager piva, kajmaka i rolovanog mesa je bila upravo ono što smo želeli.

Ako ste ljubitelj internacionalne, odnosno evropske kuhinje, restoran Time Out vas neće razočarati.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Pivo kao dodatak hrani

Kada probate ovu idealnu kombinaciju jedno je sigurno – uživaćete u otkrivanju ukusne veze između piva i sira Odavno se

Sedeljka u BIP-u

Sredinom septembra, u okviru Beogradske industrije piva, održana je ,,Sedeljka u BIP-u’’ kao u dobra stara vremena. Oko hiljadu najsrećnijih

DVA VEKA OKTOBERFESTA

Oktoberfest je prvi put održan 1810. godine u čast venčanja bavarskog princa Ludviga I Tereze od Saks-Hildburghausena.

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.