Restoran Chez Nik

Chez Nik, kratko ime koje znači puno toga na jednom mestu. Sjajnu kafu i doručak za uspešan početak dana, izbor jela i poslastica koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Uz kvalitetno birane namirnice, umeće i maštu, u restoranu Chez Nik svaki tanjir se pretvara u malo remek delo.

Pored ukusne kuhinje, koja je koncipirana kao spoj stranog i domaćeg, Chez Nik takođe poseduje jedinstven enterijer, koji zbog svojih estetskih highlite-ova nikog neće ostaviti ravnodušnim. Naravno tu je i više nego ljubazno osoblje koje će se pobirnuti da vaše uživanje ostane na najvišem nivou.

Beer Style preporuka – Kao što smo već naveli, kuhinja resotorana Chez Nik je zasnovana na principu fuzije domaće i strane kuhinje. Osim toga, meni restorana vuče korene iz naše tradicionalne kuhinje, odnosno vidi se uticaj tradicije – tradicije pripremljene na moderan način. Tokom pregledanja menija, i odabira hrane, jedno jelo nam je itekako privuklo pažnju. Reč je o junećim rebrima, odnosno sporo kuvanim junećim rebrima. Na kraju predomišljanja odlučili smo se za ovo jelo u kombinaciji sa dobro rashlađenim svetlim lager pivom. Rebarca su bila poslužena u sopstvenom soku uz fini francuski pire. Ovu izvrsnu kombinaciju teško je opisati rečima. Najpre bi istakli idealno spremljena rebarca, sok od kojih je izvrsno išao u celoj ovoj kombinaciji. Naravno tu je pivo, koje je ovog puta igralo ulogu pojačanja.

Restoran Chez Nik se pokazao kao veoma dobro mesto za kvalitetnu hranu.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

LEGENDARNI TUT GUT

Tut Gut – poznat i omiljen proizvod nekadašnje Zrenjaninske pivare ostao je u sećanju mnogih koji su obožavali to bezalkoholno osvežavajuće piće.

Restoran Durmitor

Restoran nacionalne kuhinje Durmitor izgrađen je 1993. godine, u centru poslovnog sveta na Novom Beogradu i vremenom je dobio autentičan

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju