Restoran Chez Nik

Chez Nik, kratko ime koje znači puno toga na jednom mestu. Sjajnu kafu i doručak za uspešan početak dana, izbor jela i poslastica koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Uz kvalitetno birane namirnice, umeće i maštu, u restoranu Chez Nik svaki tanjir se pretvara u malo remek delo.

Pored ukusne kuhinje, koja je koncipirana kao spoj stranog i domaćeg, Chez Nik takođe poseduje jedinstven enterijer, koji zbog svojih estetskih highlite-ova nikog neće ostaviti ravnodušnim. Naravno tu je i više nego ljubazno osoblje koje će se pobirnuti da vaše uživanje ostane na najvišem nivou.

Beer Style preporuka – Kao što smo već naveli, kuhinja resotorana Chez Nik je zasnovana na principu fuzije domaće i strane kuhinje. Osim toga, meni restorana vuče korene iz naše tradicionalne kuhinje, odnosno vidi se uticaj tradicije – tradicije pripremljene na moderan način. Tokom pregledanja menija, i odabira hrane, jedno jelo nam je itekako privuklo pažnju. Reč je o junećim rebrima, odnosno sporo kuvanim junećim rebrima. Na kraju predomišljanja odlučili smo se za ovo jelo u kombinaciji sa dobro rashlađenim svetlim lager pivom. Rebarca su bila poslužena u sopstvenom soku uz fini francuski pire. Ovu izvrsnu kombinaciju teško je opisati rečima. Najpre bi istakli idealno spremljena rebarca, sok od kojih je izvrsno išao u celoj ovoj kombinaciji. Naravno tu je pivo, koje je ovog puta igralo ulogu pojačanja.

Restoran Chez Nik se pokazao kao veoma dobro mesto za kvalitetnu hranu.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Trattoria Vapene

Već mnogima dobro poznat, novosadski restoran koji se bavi konceptom italijanske kuhinje, Trattoria Vapene, otvoren je sredinom 2014. godine. Ukoliko

Dani hmelja u Bačkom Petrovcu

Tradicionalna manifestacija "Dani hmelja" će ove godine biti održani 10. avgusta u Bačkom Petrovcu, u organizaciji Petrovec doo. Gostima manifestacije

Rebel Red

IRSKI RED ALE

Rebel Red je pivo koje se pravi u pivari koja je sagrađena na prostoru starog franciskanskog manastira i bunara i datira iz 1219. godine.

PIVO I BURGERI – Restoran Kod Brke

Pabovska atmosfera, ali i velik izbor piva i burgera, raduje mnoge pivoljubce i zato su prepoznali Brku kao mesto gde im je zagarantovan provod i dobra ponuda ovog gastro bara.

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.