Restoran Druga priča

Restoran Druga priča nalazi se na reci Dunav, na samom Zemunskom keju, između restorana Žabar i Keops. Okružen zelenilom i rekom, na kvalitetnom splavu, u enterijeru i ambijentu koji odiše hedonizmom, sa osobljem koje svoj posao radi iz ljubavi i zadovoljstva.

Tridesetogodišnja porodična tradicija i ugostiteljski duh učinili su da kuhinja ovog restorana postane prava oaza ukusa, ali i ono što privlači mnoge goste u ovaj restoran.

Beer Style preporuka –Restoran Druga priča je beogradski ugostiteljski objekat koji vam pruža opuštanje i uživanje u kvalitetnim jelima od mesa i ribe. I sve to odmah nadomak reke, odnosno na samoj obali Dunava. Pored jela od mesa i ribe, restoran Druga priča takođe nudi velik asortiman nacionalnih jela. Prilikom posete ovom restoranu želeli smo da se opustimo uz kombinaciju mesa i pšeničnog piva. Osoblje nam je preporučili njihov specijalitet, a koji je spravljen od mesa mangulice – vrat mangulice na puteru. Ovo jelo nas je itekako zaintrigiralo, stoga smo odlučili da ga obavezno probamo i uz njega poručimo ne previše rashlađeno pšenično pivo. Jelo je bilo izvanredno, topilo se u ustima. Ukus mesa je bio savršen kompliment pšeničnom pivu. Dodatak pire krompira je samo pojačao celu kombinaciju i digao je na viši nivo. Restoran Druga priča je pravo mesto za opuštanje i uživanje kako u dobroj hrani tako i u lepoj prirodi.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Kako do zdrave jetre

Jetra je jedan od najbitnijih organa za funkcionisanje našeg organizma. Baš zbog toga je veoma važno da se brinemo o

Casa Nova

U samom centru Beograda, na Dorćolu, u starom gradskom kraju poznatom po svom multikulturalnom ambijentu, nalazi se restoran italijansko-francuske kuhinje

PIVO – Ledena krigla je zabluda

Mi potpuno razumemo opčinjenost pivom i zato vam ukazujemo na greške koje možda pravite. Ukoliko volite pivo na ove stvari zaboravite.

PIVO I BURGERI – Restoran Kod Brke

Pabovska atmosfera, ali i velik izbor piva i burgera, raduje mnoge pivoljubce i zato su prepoznali Brku kao mesto gde im je zagarantovan provod i dobra ponuda ovog gastro bara.

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.