Restoran Druga priča

Restoran Druga priča nalazi se na reci Dunav, na samom Zemunskom keju, između restorana Žabar i Keops. Okružen zelenilom i rekom, na kvalitetnom splavu, u enterijeru i ambijentu koji odiše hedonizmom, sa osobljem koje svoj posao radi iz ljubavi i zadovoljstva.

Tridesetogodišnja porodična tradicija i ugostiteljski duh učinili su da kuhinja ovog restorana postane prava oaza ukusa, ali i ono što privlači mnoge goste u ovaj restoran.

Beer Style preporuka –Restoran Druga priča je beogradski ugostiteljski objekat koji vam pruža opuštanje i uživanje u kvalitetnim jelima od mesa i ribe. I sve to odmah nadomak reke, odnosno na samoj obali Dunava. Pored jela od mesa i ribe, restoran Druga priča takođe nudi velik asortiman nacionalnih jela. Prilikom posete ovom restoranu želeli smo da se opustimo uz kombinaciju mesa i pšeničnog piva. Osoblje nam je preporučili njihov specijalitet, a koji je spravljen od mesa mangulice – vrat mangulice na puteru. Ovo jelo nas je itekako zaintrigiralo, stoga smo odlučili da ga obavezno probamo i uz njega poručimo ne previše rashlađeno pšenično pivo. Jelo je bilo izvanredno, topilo se u ustima. Ukus mesa je bio savršen kompliment pšeničnom pivu. Dodatak pire krompira je samo pojačao celu kombinaciju i digao je na viši nivo. Restoran Druga priča je pravo mesto za opuštanje i uživanje kako u dobroj hrani tako i u lepoj prirodi.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

MERAK JE PITI MERAK

Merak je pasterizovano, svetlo, autentično srpsko pivo koje predstavlja deo uživanja u životu i nama najvažnijim stvarima. Merak s ponosom

Brzi pivski kokteli

Beerita Ako ubacite ovu mešavinu u blender sigurno ćete biti primećeni na sledećoj zabavi. Sipajte u blender četiri flaše ili

Restoran Jazz Cafe

Restoran Jazz Cafe otvoren je krajem prošlog veka, a vlasnici kažu da im je želja bila da otvore restoran u

Srbija voli Ameican Pale Ale

Prvi susret sa kraft pivima? Prvi susret sa kraft pivima bilo je pivo naših beogradskih prijatelja koji su prilikom obilaska

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.