Restoran Druga priča

Restoran Druga priča nalazi se na reci Dunav, na samom Zemunskom keju, između restorana Žabar i Keops. Okružen zelenilom i rekom, na kvalitetnom splavu, u enterijeru i ambijentu koji odiše hedonizmom, sa osobljem koje svoj posao radi iz ljubavi i zadovoljstva.

Tridesetogodišnja porodična tradicija i ugostiteljski duh učinili su da kuhinja ovog restorana postane prava oaza ukusa, ali i ono što privlači mnoge goste u ovaj restoran.

Beer Style preporuka –Restoran Druga priča je beogradski ugostiteljski objekat koji vam pruža opuštanje i uživanje u kvalitetnim jelima od mesa i ribe. I sve to odmah nadomak reke, odnosno na samoj obali Dunava. Pored jela od mesa i ribe, restoran Druga priča takođe nudi velik asortiman nacionalnih jela. Prilikom posete ovom restoranu želeli smo da se opustimo uz kombinaciju mesa i pšeničnog piva. Osoblje nam je preporučili njihov specijalitet, a koji je spravljen od mesa mangulice – vrat mangulice na puteru. Ovo jelo nas je itekako zaintrigiralo, stoga smo odlučili da ga obavezno probamo i uz njega poručimo ne previše rashlađeno pšenično pivo. Jelo je bilo izvanredno, topilo se u ustima. Ukus mesa je bio savršen kompliment pšeničnom pivu. Dodatak pire krompira je samo pojačao celu kombinaciju i digao je na viši nivo. Restoran Druga priča je pravo mesto za opuštanje i uživanje kako u dobroj hrani tako i u lepoj prirodi.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Opera

Prigrljen i ušuškan od Obilićevog venca, tik uz otmenu Knez Mihailovu ulicu, restoran Opera je mesto za nove ljubavi, mirenja

Ćevabdžinica Biber

Ćevabdžinica Biber je otvorena 2013. godine i od tada osvaja srca Novosađana ćevapima od 100% junećeg mesa i, kako mušterije

JELEN PIVO Časti nove tate

Ako si upravo postao tata, Jelen ti poklanja gajbu piva sa tvojim imenom da počastiš ekipu   U susret nam dolaze periodi slava i praznika,

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja