Restoran Druga priča

Restoran Druga priča nalazi se na reci Dunav, na samom Zemunskom keju, između restorana Žabar i Keops. Okružen zelenilom i rekom, na kvalitetnom splavu, u enterijeru i ambijentu koji odiše hedonizmom, sa osobljem koje svoj posao radi iz ljubavi i zadovoljstva.

Tridesetogodišnja porodična tradicija i ugostiteljski duh učinili su da kuhinja ovog restorana postane prava oaza ukusa, ali i ono što privlači mnoge goste u ovaj restoran.

Beer Style preporuka –Restoran Druga priča je beogradski ugostiteljski objekat koji vam pruža opuštanje i uživanje u kvalitetnim jelima od mesa i ribe. I sve to odmah nadomak reke, odnosno na samoj obali Dunava. Pored jela od mesa i ribe, restoran Druga priča takođe nudi velik asortiman nacionalnih jela. Prilikom posete ovom restoranu želeli smo da se opustimo uz kombinaciju mesa i pšeničnog piva. Osoblje nam je preporučili njihov specijalitet, a koji je spravljen od mesa mangulice – vrat mangulice na puteru. Ovo jelo nas je itekako zaintrigiralo, stoga smo odlučili da ga obavezno probamo i uz njega poručimo ne previše rashlađeno pšenično pivo. Jelo je bilo izvanredno, topilo se u ustima. Ukus mesa je bio savršen kompliment pšeničnom pivu. Dodatak pire krompira je samo pojačao celu kombinaciju i digao je na viši nivo. Restoran Druga priča je pravo mesto za opuštanje i uživanje kako u dobroj hrani tako i u lepoj prirodi.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Novitet iz Pivare Razbeerbriga

Iz Pivare Razbeerbriga pred praznike stiže Božićno pivo. Pakovano u flaše od 0,66l, sa 6,4% alkohola Christmas tree je pivo sa dodatkom borovih iglica.

Pivska fontana

Džordž Vašington je insistirao da se njegovoj kontinentalnoj vojsci omogući da svaki vojnik dobije po litar piva dnevno kao deo

Fish & Zeleniš

Ako ste ljubitelj mediteranske kuhinje i opuštene atmosfere, a u Novom Sadu ste, ovo će vam se svideti. Jelovnik je

Dobre karakteristike slada u pivu

Prvenstveno napravljen od ječma, ekstrakt slada je koncentrisani sirup koji se koristi za dodavanje ukusa i teksture različitim vrstama namirnica,

ISTRAŽUJEMO Kraft pivo u Srbiji

Prema podacima Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, danas je oko 50 odsto manje kraft pivara u odnosu na doba pred koronu i one svojom ukupnom

NOVI TREND U GASTRONOMIJI Kraft pivo i hrana

Kraft piva i njihove neverovatne kreacije uvode vas u novu dimenziju pivskih ukusa i neotkriven svet neočekivanih aromatskih kompleksa, koji postaju obavezan i preporučen pratioc