Restoran Druga priča nalazi se na reci Dunav, na samom Zemunskom keju, između restorana Žabar i Keops. Okružen zelenilom i rekom, na kvalitetnom splavu, u enterijeru i ambijentu koji odiše hedonizmom, sa osobljem koje svoj posao radi iz ljubavi i zadovoljstva.
Tridesetogodišnja porodična tradicija i ugostiteljski duh učinili su da kuhinja ovog restorana postane prava oaza ukusa, ali i ono što privlači mnoge goste u ovaj restoran.
Beer Style preporuka –Restoran Druga priča je beogradski ugostiteljski objekat koji vam pruža opuštanje i uživanje u kvalitetnim jelima od mesa i ribe. I sve to odmah nadomak reke, odnosno na samoj obali Dunava. Pored jela od mesa i ribe, restoran Druga priča takođe nudi velik asortiman nacionalnih jela. Prilikom posete ovom restoranu želeli smo da se opustimo uz kombinaciju mesa i pšeničnog piva. Osoblje nam je preporučili njihov specijalitet, a koji je spravljen od mesa mangulice – vrat mangulice na puteru. Ovo jelo nas je itekako zaintrigiralo, stoga smo odlučili da ga obavezno probamo i uz njega poručimo ne previše rashlađeno pšenično pivo. Jelo je bilo izvanredno, topilo se u ustima. Ukus mesa je bio savršen kompliment pšeničnom pivu. Dodatak pire krompira je samo pojačao celu kombinaciju i digao je na viši nivo. Restoran Druga priča je pravo mesto za opuštanje i uživanje kako u dobroj hrani tako i u lepoj prirodi.