Restoran Mali Pariz

Vešto ukomponovan spoj tradicionalnog šarma pariskih bistroa i savremenih tendencija u oblasti ugostiteljstva i gastronomije čine Mali Pariz nezaobilaznim mestom brojnih posetilaca različitih kultura koji, očarani rafiniranim stilom, ponudom i uslugom, rado uvek ponovo navraćaju.

Restoran Mali Pariz je otvoren sada već davne 1927. godine. Od samog početka bio je otmeno, uzbudljivo i poznato mesto u kojem su podjednako uživali boemi, namerni gosti, slučajni prolaznici i hedonisti.  Intimna atmosfera, prijatan ambijent, odabrana, kvalitetna muzika i nadasve izuzetna gastronomska ponuda, krase ovaj specifičan restoran. Restoran Mali Pariz, kao i nekad, i danas retko koga ostavlja ravnodušnim.

Beer Style preporuka – Današnja destinacija na našoj mapi kulinarskih avantura jeste restoran Mali Pariz. Reč je o beogradskom restoranu koji uveseljava svoje goste kvalitetnim specijalitetima iz francuske kuhinje skoro ceo jedan vek. Ono što razlikuje ovaj restoran od konkurencije jeste bogata gastronomska ponuda sa originalnim, znalački sastavljenim menijem, koji će zadovoljiti i najprobirljivije goste, bilo da žele domaća, tradicionalna jela, ili jela francuske, italijanske i balkanske kuhinje. Ovom prilikom želeli smo da se opustimo uz neku ozbiljniju hranu, odnosno neke jače ukuse. Osoblje nam je preporučilo da probamo njihov Čili biftek u kombinaciji sa svetlim lager pivom. Uzdali smo svoje poverenje u stručne konobare i nismo pogrešili. Reč je o finom bifteku sa povrćem koji je poslužen u slatko-ljutom sosu. Izvanredna kombinacija mirisa i ukusa koja će zadovoljiti svakoga ko poštuje kvalitetne odreske mesa. Kiselo-ljuti sos se neverovatno lepo uklapao sa mesom, ali i  sa dobro rashlađenim svetlim lager pivom.

Ukoliko ste ljubitelj kvalitetne i jake hrane, restoran Mali Pariz je pravo mesto za vas.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Zanimljivi podaci o pivu

– Zašto je pivo toliko popularno? Da bi odgovorili na ovo pitanje moramo se vratiti u prošlost. Jedna teorija glasi

ISTORIJA ČELAREVSKE PIVARE

Lazar Dunđerski, jedan od najistaknutijih srpskih veleposednika, osnovao je 1892. godine na poljoprivrednom imanju svoje porodice, pivaru u Čelarevu, tadašnjem

Na izvoru vitamina B

Kvasac u pivu je prepun vitamina B, posebno ako pijete nefiltrirano pivo. Vitamin B3 (niacin) je dobar regulator niva holesterola,

Pivara Zebrew

Oni su pivski nomadi, odnosno gypsy pivara koja svoje pivske specijalitete priprema na različitim lokacijama u Beogradu, a po sopstvenim

golden draak

PIVO Gulden Draak

Pivo Gulden Draak je 1998. godine proglašeno za najukusnije pivo na svetu, a u njegovom ukusu dominiraju intenzivne arome.