Restoran Mali Pariz

Vešto ukomponovan spoj tradicionalnog šarma pariskih bistroa i savremenih tendencija u oblasti ugostiteljstva i gastronomije čine Mali Pariz nezaobilaznim mestom brojnih posetilaca različitih kultura koji, očarani rafiniranim stilom, ponudom i uslugom, rado uvek ponovo navraćaju.

Restoran Mali Pariz je otvoren sada već davne 1927. godine. Od samog početka bio je otmeno, uzbudljivo i poznato mesto u kojem su podjednako uživali boemi, namerni gosti, slučajni prolaznici i hedonisti.  Intimna atmosfera, prijatan ambijent, odabrana, kvalitetna muzika i nadasve izuzetna gastronomska ponuda, krase ovaj specifičan restoran. Restoran Mali Pariz, kao i nekad, i danas retko koga ostavlja ravnodušnim.

Beer Style preporuka – Današnja destinacija na našoj mapi kulinarskih avantura jeste restoran Mali Pariz. Reč je o beogradskom restoranu koji uveseljava svoje goste kvalitetnim specijalitetima iz francuske kuhinje skoro ceo jedan vek. Ono što razlikuje ovaj restoran od konkurencije jeste bogata gastronomska ponuda sa originalnim, znalački sastavljenim menijem, koji će zadovoljiti i najprobirljivije goste, bilo da žele domaća, tradicionalna jela, ili jela francuske, italijanske i balkanske kuhinje. Ovom prilikom želeli smo da se opustimo uz neku ozbiljniju hranu, odnosno neke jače ukuse. Osoblje nam je preporučilo da probamo njihov Čili biftek u kombinaciji sa svetlim lager pivom. Uzdali smo svoje poverenje u stručne konobare i nismo pogrešili. Reč je o finom bifteku sa povrćem koji je poslužen u slatko-ljutom sosu. Izvanredna kombinacija mirisa i ukusa koja će zadovoljiti svakoga ko poštuje kvalitetne odreske mesa. Kiselo-ljuti sos se neverovatno lepo uklapao sa mesom, ali i  sa dobro rashlađenim svetlim lager pivom.

Ukoliko ste ljubitelj kvalitetne i jake hrane, restoran Mali Pariz je pravo mesto za vas.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

PIVO: Zdrav život i pivo

Istraživali smo priče o zdravstvenim benefitima piva na naš organizam, te pokušali da otkrijemo ima li tu istine Ljudi širom

KAKO NAPRAVITI PIVARU Od trnja do zvezda

Valjevska pivara je jedna od retkih pivara koja je ostala u domaćem vlasništvu i to zahvaljujući domaćoj pameti Industrijske pivare koje posluju kod nas imaju

APATINSKA PIVARA Ozelenjava Beograd

Apatinska pivara pokazala je još jednom svoju društvenu odgovornost i pomogla u ozelenjavanju srpske prestonice   Početkom juna na Novom Beogradu, raskošna stabla kanadskog javora,

OTKRIJTE Ukus koji vraća uspomene

Svako od nas seća se one čuvene roditeljske rečenice “Doći ćeš ti u moje godine…”. Na putu do tih čuvenih, nebrojeno puta pomenutih godina, prošli