Restoran Monument

Koncept restorana Monument jasno je isplaniran prema potrebama sredine, zasnovan na autentičnom jelovniku, brzoj i kvalitetnoj usluzi, dobroj atmosferi i zabavi. U brend Monument uloženo je znanje proisteklo iz dvadesetogodišnjeg iskustva sticanog kroz široki spektar urbanih ugostiteljskih delatnosti.

Ime brenda potiče od istorijskog spomenika „Milošev amam“ – turskog kupatila izgrađenog u okviru Savamalskog dvorca kneza Miloša Obrenovića – koji se nalazi u okviru prvog kafe-restorana Monument u Beogradu. Koncept popularizacije spomenika kulture kroz svoje ugostiteljske objekte, daje brendu Monument poseban sadržaj i omogućava prirodno uklapanje u svaku sredinu.

Beer Style preporuka – Beogradski lanac restorana Monument zasniva se na izvornoj mediteranskoj kuhinji. Upotrebom isključivo prirodnih namirnica i začina, te njihovom brzom termičkom obradom, dobija se jelo bogato sastavom minerala i vitamina čija se aroma pamti. Velika nota kojom se ponosi ovaj lanac restorana jeste zdrava ishrana. U njihovom jelovniku nalazi se veliki broj salata, koje po svojoj energetskoj vrednosti i gramaturi, kao i atraktivnoj recepturi, predstavljaju savršen spoj za idelan obrok. Ovom prilikom želeli smo da pojedemo nešto na kašiku. Neki gulaš, pasulj, paprikaš ili slično jelo. Na svu sreću, Monument poseduje sve od predhodno navedenog, pa još po nešto. Nakon malo razmišljanja i predomišljanja, odlučili smo se za juneći gulaš sa njokama uz jedno ne previše rashlađeno pšenično pivo. Gulaš je poznat kao konkretno jelo, jako, sa još jačim stavom. Gulaš restorana Monument se pokazao kao vrlo dobar, sigurno bolji od prosečnih gulaša koji se mogu pronaći u restoranima nacionalne kuhinje. Meso je bilo odlično skuvano, baš onako kako treba i topilo se u ustima. Dobro je poznato da pivo i gulaš idu jedno uz druga, a tako je bilo i ovom prilikom.

Ukoliko ste ljubitelji dobre hrane, po veoma pristupačnim cenama, restoran Monument je mesto koje morate posetiti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1