Pivnica Corner Pub

Pivnica Corner Pub je savršeno mesto za druženje. Ljubazno osoblje ove pivnice će vam pomoći oko odabira hrane i pića, i učiniće da se osećate kao kod kuće. Corner Pub pivnica je omiljeno mesto za okupljanje studenata, mladih ljudi ali gostiju naše prestonice, odnosno jednom rečju – mesto za svakog opuštenog gosta.

Pivnica Corner Pub se nalazi u Beogradu, u donjem centru grada, u samom čvorištu i raskršći puteva velegrada, pa samim tim odiše atmosferom jedne Istočnoevropske metropole.

Beer Style preporuka–Corner Pub je već dobro poznata beogradska pivnica koja se nalazi u ulici Mihajla Bogičevića. Svoj rad zasniva na fuziji koncepta puba i pivnice. Meni restorana poseduje pretežno bavarsku hranu, ali tu je još po nešto u vidu standardnih jela koja očekujete od puba, odnosno pivnice. Naravno, karta piva ovog restorana je opširna i impresivna, i poseduje veliki broj kako stranih tako i domaćih craft i industrijskih premijum piva. Pri poseti Corner Puba nismo mogli da se odlučimo šta ćemo kombinovati, te smo zamolili osoblje da nam da predlog piva i hrane. Osoblje nam je preporučilo da probamo Corner Pub Special Kobasice uz jedno ne previše rashlađeno pšenično pivo. Reč je o kobasicama koje su napravljene od konjskog mesa, poslužene uz pomfrit i pšenično pivo. Ovo nam je bio prvi put da se susrećemo sa konjiskim kobasiciama i moramo vam priznati da smo lepo iznenađeni. Kobasice su bile karakteristično ukusne i savršeno su išle uz pšenično pivo i pomfrit. Krajnji utisak je veoma dobar, i radujemo se sledećoj poseti ovoj pivnici.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1