Gradska kafana Stara Zanatlija

Gradska kafana Stara Zanatlija

Gradska kafana Stara zanatlija namenjena je svim onima koji vole kvalitetno da jedu i da popiju dobro pivo

Gradska kafana Stara zanatlija nalazi se u samom centru Zrenjanina, a ukoliko jednom posetite ovo mesto rado ćete se vraćati u njega, posebno zbog bogatog izbora odlične klope i još boljeg piva.

Za Zrenjanince, njihove goste i sve ljubitelje dobrog zalogaja ovaj restoran predstavlja pravi mali raj. U prijatnom vojvođanskom ambijentu i uz “živu” svirku mogu da se probaju odlična jela sa roštilja koja se slažu praktično uz sve stilove piva.

Restoran posebnu čar ima od ranog proleća do kasne jeseni, kada je za goste otvorena bašta koja može da primi 120 gostiju.

Od jela sa roštilja imaju praktično sve, a bilo šta da smo vam preporučili ne bismo pogrešili.

Beer Style preporuka

Ukoliko ste jako gladni naša preporuka je da poručite specijalitet kuće interesantnog naziva Zanatlijski voz a la holesterol, jer sem što će vam dići masnoću u krvi, sigurni smo da ćete preskočiti večeru.

Ukoliko ste se opredelili za ovo jelo u tanjiru stiže mešano meso sa roštilja koji je dovoljan za tri ili čak četiri osobe.

Ništa manje nije ukusan ni Zanatlijski voz, posebno je izdašan za veće društvo, jer sadrži rolovani ćevap u slanini, gurmansku pljeskavicu, roštilj i pileću kobasicu, ćulbastiju, punjeno belo meso u slanini, pileći ražnjić, dimljeni rolovani batak, a za prilog sledi pomfrit i luk.

Naročitu pažnju privlači i Zanatlijski vrtlog, pohovani kare punjen praškom šunkom, mladim sirom i šampinjonima.

A baš kao i u Balaševićevoj pesmi, možete da pojedete i gulaš, pasulj, Banatsku šniclu.

Nas je put naveo zbog zanatlijskih rebaraca koja konobari s razlogom preporučuju.

Uz bareni krompir i ren, lager pivo je bilo pun pogodak.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1