Četir` konja debela

cetir konja debela

U prijatnom i autentičnom ambijentu pivnice Četir` konja debela velik je izbor kvalitetnih piva, koja se odlično slažu uz sočno pripremljena jela

Zrenjaninska pivnica Četir` konja debela ponos je ovog banatskog grada na Begeju.

Kafanica je stvorena za odličan provod, jer odiše finom krčmarskom atmosferom.

Ovo interesantno mesto nalazi se u zgradi, koja je nastala 1745. godine u tadašnjem Velikom Bečkereku kada je ustvari osnovana Radionica za proizvodnju piva što je bio prvi industrijski objekat u ovom delu Banata.

Gradska pivnica Četir` konja debela najstarija je u zemlji, a u njoj ranije mogli probati podrumsko pivo spravljeno po receptima starim nekoliko vekova.

Ceo ambijent je autentičan i urađen je u banatskom stilu, a postavljeni su i predmeti koji prikazuju istoriju proizvodnje piva.

Četir` konja debela – Tradicija duga više od tri decenije

U pivnici se više od tri decenije okupljaju ljubitelje piva, dobre klope i ljudi koji generalno vole dobru zabavu.

U ovom prijatnom i autentičnom mestu pregršt je kvalitetnih piva, koja se odlično slažu uz sočno pripremljena jela.

Gurmanski raj u pivnici Četir’ konja debela je zagarantovan i možete uživati u dnevnom meniju ili večeri po vašoj želji.

Ponuda kuhinje u Četir’ konja debela je dobro koncipirana i neće nikog ostaviti ravnodušnim.

Beer Style preporuka

Ukoliko poručite nešto sa dnevnog menija možete da birate nekoliko vrsta hrane, a u ponudi imaju guščiju supu, krem čorbu od povrća, pohovano belo meso i pire.

Zatim na meniju je pileći sote sa povrćem koji se naprosto topi u ustima.

Toliko je ukusan, da posle njega bilo koje pivo da poručite nećete pogrešiti.

Preporučujemo i gurmansku pljeskavicu koja se odlično slaže sa premium pivima, dok pileći batak u saftu najbolje paše uz pšenično pivo.

Ljubitelji jela na “kašiku” mogu da uživaju u odličnom pasulju, paprikašu i gulašu, kao i vojvođanskim sarmama.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

10 zanimljivosti o pivu

Zanimljivosti o pivu možete pročitati u mnogim klubovima, kafanama i restoranima, a mi vam ovog puta donosimo deset veoma interesantnih.

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike