Četir` konja debela

cetir konja debela

U prijatnom i autentičnom ambijentu pivnice Četir` konja debela velik je izbor kvalitetnih piva, koja se odlično slažu uz sočno pripremljena jela

Zrenjaninska pivnica Četir` konja debela ponos je ovog banatskog grada na Begeju.

Kafanica je stvorena za odličan provod, jer odiše finom krčmarskom atmosferom.

Ovo interesantno mesto nalazi se u zgradi, koja je nastala 1745. godine u tadašnjem Velikom Bečkereku kada je ustvari osnovana Radionica za proizvodnju piva što je bio prvi industrijski objekat u ovom delu Banata.

Gradska pivnica Četir` konja debela najstarija je u zemlji, a u njoj ranije mogli probati podrumsko pivo spravljeno po receptima starim nekoliko vekova.

Ceo ambijent je autentičan i urađen je u banatskom stilu, a postavljeni su i predmeti koji prikazuju istoriju proizvodnje piva.

Četir` konja debela – Tradicija duga više od tri decenije

U pivnici se više od tri decenije okupljaju ljubitelje piva, dobre klope i ljudi koji generalno vole dobru zabavu.

U ovom prijatnom i autentičnom mestu pregršt je kvalitetnih piva, koja se odlično slažu uz sočno pripremljena jela.

Gurmanski raj u pivnici Četir’ konja debela je zagarantovan i možete uživati u dnevnom meniju ili večeri po vašoj želji.

Ponuda kuhinje u Četir’ konja debela je dobro koncipirana i neće nikog ostaviti ravnodušnim.

Beer Style preporuka

Ukoliko poručite nešto sa dnevnog menija možete da birate nekoliko vrsta hrane, a u ponudi imaju guščiju supu, krem čorbu od povrća, pohovano belo meso i pire.

Zatim na meniju je pileći sote sa povrćem koji se naprosto topi u ustima.

Toliko je ukusan, da posle njega bilo koje pivo da poručite nećete pogrešiti.

Preporučujemo i gurmansku pljeskavicu koja se odlično slaže sa premium pivima, dok pileći batak u saftu najbolje paše uz pšenično pivo.

Ljubitelji jela na “kašiku” mogu da uživaju u odličnom pasulju, paprikašu i gulašu, kao i vojvođanskim sarmama.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Brzi gulaš sa Kaš pivom

Gulaš je jelo koje turisti često traže u našim restoranima. Naročito je cenjen Mađarski gulaš, koji je često na trpezi

Čaša za pivo

Pojavljuju se u različitim oblicima i veličinama, ali nipošto nisu samo rezultat dizajnerskog nadahnuća, već imaju tačno propisanu svrhu, u

Gorak kao hmelj

Pivo vam je gorko!? Za to je kriv hmelj. Piva koja sadrže više hmelja su gorča. Ali hmelj je zaslužan i za citrusni miris ili voćnu aromu.

VALJEVSKA PIVARA 160 godina tradicije

Valjevska pivara je pivara sa dugom tradicijom, odnosno osnovana je 1870. godine i interesantno je da nije prekidala proizvodnju piva čak ni u ratnim vremenima.