Četir` konja debela

cetir konja debela

U prijatnom i autentičnom ambijentu pivnice Četir` konja debela velik je izbor kvalitetnih piva, koja se odlično slažu uz sočno pripremljena jela

Zrenjaninska pivnica Četir` konja debela ponos je ovog banatskog grada na Begeju.

Kafanica je stvorena za odličan provod, jer odiše finom krčmarskom atmosferom.

Ovo interesantno mesto nalazi se u zgradi, koja je nastala 1745. godine u tadašnjem Velikom Bečkereku kada je ustvari osnovana Radionica za proizvodnju piva što je bio prvi industrijski objekat u ovom delu Banata.

Gradska pivnica Četir` konja debela najstarija je u zemlji, a u njoj ranije mogli probati podrumsko pivo spravljeno po receptima starim nekoliko vekova.

Ceo ambijent je autentičan i urađen je u banatskom stilu, a postavljeni su i predmeti koji prikazuju istoriju proizvodnje piva.

Četir` konja debela – Tradicija duga više od tri decenije

U pivnici se više od tri decenije okupljaju ljubitelje piva, dobre klope i ljudi koji generalno vole dobru zabavu.

U ovom prijatnom i autentičnom mestu pregršt je kvalitetnih piva, koja se odlično slažu uz sočno pripremljena jela.

Gurmanski raj u pivnici Četir’ konja debela je zagarantovan i možete uživati u dnevnom meniju ili večeri po vašoj želji.

Ponuda kuhinje u Četir’ konja debela je dobro koncipirana i neće nikog ostaviti ravnodušnim.

Beer Style preporuka

Ukoliko poručite nešto sa dnevnog menija možete da birate nekoliko vrsta hrane, a u ponudi imaju guščiju supu, krem čorbu od povrća, pohovano belo meso i pire.

Zatim na meniju je pileći sote sa povrćem koji se naprosto topi u ustima.

Toliko je ukusan, da posle njega bilo koje pivo da poručite nećete pogrešiti.

Preporučujemo i gurmansku pljeskavicu koja se odlično slaže sa premium pivima, dok pileći batak u saftu najbolje paše uz pšenično pivo.

Ljubitelji jela na “kašiku” mogu da uživaju u odličnom pasulju, paprikašu i gulašu, kao i vojvođanskim sarmama.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Verovali ili ne

– Zanimljivo je koliko dugo traje običaj Medenog meseca, na koji mladenci idu posle venčanja. Običaj traje već oko 6000

PŠENIČNA PIVA

Pšenična piva, iliti weizeni, su veoma lagana, lako se piju i imaju nešto malo kiseline i veoma malo aftertaste-a. Pšenica

ISTRAŽUJEMO Kraft pivo u Srbiji

Prema podacima Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, danas je oko 50 odsto manje kraft pivara u odnosu na doba pred koronu i one svojom ukupnom

NOVI TREND U GASTRONOMIJI Kraft pivo i hrana

Kraft piva i njihove neverovatne kreacije uvode vas u novu dimenziju pivskih ukusa i neotkriven svet neočekivanih aromatskih kompleksa, koji postaju obavezan i preporučen pratioc