RESTORAN Nacionalna Klasa By Vojvodina

Restoran Nacionalna Klasa By Vojvodina

Restoran Nacionalna Klasa By Vojvodina nalazi se u novosadskom tržnom centru BIG.

Pre dve godine, u Novom Sadu, otvoren je interesantan ugostiteljski objkekat, koji je obogatio gastronomski ponudu ovog grada svojim unikatnim enterijerom i bogatom gastronomskom ponudom.

Nacionalna Klasa

Reč je o restoranu Nacionalna klasa by Vojvodina, mestu gde gosti mogu pre svega, da uživaju u tradicionalnim jelima i pićima s ovdašnjih prostora.

Restoran Nacionalna Klasa By Vojvodina je izolovan od gradske verve, ali se nalazi na lokaciji do koje se lako stiže jer je smešten u okviru tržnog centra BIG, na Sentandrejskom putu broj 11.

Nacionalni restoran

Svaki segment lokala posvećen je očuvanju nacionalnog identiteta i podsećanju na davno prošla vremena, pa ćete tako čim priđete moći da vidite starog Fiću – istog onakvog kao iz filma Nacionala klasa.

Inače, prepoznatljiv  je enterijer po ogromnom umetničkom delu, na kom je oslikan bik, sada već zaštitni znak ovog mesta.

Vlasnici su angažovali studente sa Akademije umetnosti kako bi oslikali bika.

Ponuda hrane i pića

Celokupan meni je podeljen na predjela, glavna jela, jela ispod sača, roštilj, kuvana jela i deserte.

Jednom rečju restoran Nacionalna Klasa By Vojvodina kombinuje trud šefa kuhinje, kuvara, servisa, farmera i pivara.

U ponudi imaju u određeno doba dana odnosno večeri – doručak, ručak i večeru, kada se gostina nudi određena vrsta jela. Tako primera radi za ručak imaju burgere, teletinu ispod sača, juneći gulaš, ćuretinu s mlincima, medaljone u sosu od šampinjona, dok za večeru serviraju nešto „slabije“ obroke.

Preporuka piva i hrane

Na meniju su i mesni specijaliteti, pice, jela od ribe, supe i čorbe, kao i jela od testa i riže.

Naša preporuka je da u ovom restoranu pojedete Vatreni tanjir, koji se sastoji od dimljene roštilj kobasice, leskovačkog uštipka, pljeskavice, pilećih ražnjića u slanini, svinjskog filea, domaćinskog krompira, crvenog luka, i aromatične lepinje.

Uz ovaj specijalitet preporuka je da popijete lager pivo.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

CHINOOK SESSION IPA

S.M.A.S.H. je pojam u pivarstvu koji objašnjava pivo sačinjeno od jednog slada i jednog hmelja – Single Malt And Single

Picerija Druga Piazza

Beogradska picerija Druga Piazza je otvorena u aprilu 2014 godine, na temeljima, ali i sledeći pristup kreiranja italijanske kuhinje restorana

Restoran Voulez – Vous

Smešten na beogradskom Neimaru, odmah ispod parka, Voulez-Vous na prvi pogled osvaja otvorenim prostorom u kome bašta i unutrašnji deo

PREMIUM PIVO Najbolja od najboljih

Prema mišljenju svetskih industrijskih kompanija, glavno obeležje premium piva leži u dodatnoj vrednosti ukusa i arome. Drugim rečima, premium se po kvalitetu razlikuje od uobičajenih

BEZALKOHOLNO PIVO Sve traženije pivo

Nadolazeće i sve popularnije navike, koje uključuju zdrave životne stilove, prepoznale su velike pivske kompanije, koje su osluškujući konzumente i pivsko tržište potrošačima ponudile piva