RESTORAN Nacionalna Klasa By Vojvodina

Restoran Nacionalna Klasa By Vojvodina

Restoran Nacionalna Klasa By Vojvodina nalazi se u novosadskom tržnom centru BIG.

Pre dve godine, u Novom Sadu, otvoren je interesantan ugostiteljski objkekat, koji je obogatio gastronomski ponudu ovog grada svojim unikatnim enterijerom i bogatom gastronomskom ponudom.

Nacionalna Klasa

Reč je o restoranu Nacionalna klasa by Vojvodina, mestu gde gosti mogu pre svega, da uživaju u tradicionalnim jelima i pićima s ovdašnjih prostora.

Restoran Nacionalna Klasa By Vojvodina je izolovan od gradske verve, ali se nalazi na lokaciji do koje se lako stiže jer je smešten u okviru tržnog centra BIG, na Sentandrejskom putu broj 11.

Nacionalni restoran

Svaki segment lokala posvećen je očuvanju nacionalnog identiteta i podsećanju na davno prošla vremena, pa ćete tako čim priđete moći da vidite starog Fiću – istog onakvog kao iz filma Nacionala klasa.

Inače, prepoznatljiv  je enterijer po ogromnom umetničkom delu, na kom je oslikan bik, sada već zaštitni znak ovog mesta.

Vlasnici su angažovali studente sa Akademije umetnosti kako bi oslikali bika.

Ponuda hrane i pića

Celokupan meni je podeljen na predjela, glavna jela, jela ispod sača, roštilj, kuvana jela i deserte.

Jednom rečju restoran Nacionalna Klasa By Vojvodina kombinuje trud šefa kuhinje, kuvara, servisa, farmera i pivara.

U ponudi imaju u određeno doba dana odnosno večeri – doručak, ručak i večeru, kada se gostina nudi određena vrsta jela. Tako primera radi za ručak imaju burgere, teletinu ispod sača, juneći gulaš, ćuretinu s mlincima, medaljone u sosu od šampinjona, dok za večeru serviraju nešto „slabije“ obroke.

Preporuka piva i hrane

Na meniju su i mesni specijaliteti, pice, jela od ribe, supe i čorbe, kao i jela od testa i riže.

Naša preporuka je da u ovom restoranu pojedete Vatreni tanjir, koji se sastoji od dimljene roštilj kobasice, leskovačkog uštipka, pljeskavice, pilećih ražnjića u slanini, svinjskog filea, domaćinskog krompira, crvenog luka, i aromatične lepinje.

Uz ovaj specijalitet preporuka je da popijete lager pivo.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Najstarija pivara

Pivo je jedno veoma staro piće, koje se proizvodi već milenijumima. „Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan“ koja se nalazi nadomak Minhena je

ZANIMLJIVOSTI O GUINNES-u

Dnevno se popije 10 miliona čaša Ginisa širom sveta. Ginis je prvi put proizveden 1759.godine kada je Artur Ginis zakupio

Kuhinja pivare Dogma

Preduzimljiva i neumorna ekipa iz pivare Dogma ne prestaje prijatno da iznenađuje svoje sve brojnije fanove. Počelo je sa hrabrim

restoran mayka

Restoran Mayka

Restoran Mayka nalazi se u Beogradu, u ulici Nikole Spasića na broju 5. Enterijer restorana Mayka osmišljen je na način da steknete utisak kao da ste kod svoje kuće, uz primesu savremenog industrijskog dizajna.

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike