Loft

Loft

Počelo je sa Loft Campusom u Stražilovskoj 37, gde je uz sjajan izbor kafe, probrana pića i ukusnu hranu uglavnom studentska populacija našla svoje hedonističko utočište, a nastavilo se sa Loft Downtown restoranom u Njegoševoj 2 , mestu koje je vrlo brzo postalo prepoznatljivi deo centra Novog Sada. Sada je ovaj pobedonosni pohod nastavljen Loft Rooftop restoranom u TC Promenada.

Ovim restoranom u TC Promenadasu hteli da postignu više stvari. Da održe i prodube visok kvalitet usluga i da naprave jednu posebnu atmosferu, jedno mesto u kom čovek neće imati osećaj da je u tržnom centru. Koncepcija kuhinje je internacionalna, a glavna jela su ramstek, piletina, ćuretina, sa raznim neobičnim i zanimljivim sosevima, a produbili su i koncept finger fooda, pa su na meniju i  tapenada, kačori, kebab, različite bruskete i kesadilje.

Uz ponudu komercijalnih piva, ovde je poseban akcenat stavljen na kraft pivo. Loft blisko sarađuje sa novosadskom kraft pivarom 3bir, pa tako ljubitelji odličnog piva ovde mogu popiti Akiru, Dezertera, Hopacabanu, Šlager, Garija…Ali to nije sve. Loft ima i svoj specijalni adut, Curu.

Beer Style preporuka–  Iz široke ponude hrane, preporučili bi vam Twist klasiku sa sporo kuvanom junetinom, i coleslaw

salatom sa krompirićima.Obavezan pratilac ovog izvanredno pripremljenog  jela je Loftova Cura.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

STOUT I PORTER PIVA

Postoji malo razlike između porter i stout piva. Porter je tamne boje, ima voćkasto-suv ukus i pravi se gornjom fermentacijom.

MODERNI LAGER

Lageri, kao najmodernija vrsta su piva donjeg vrenja i uglavnom su svetle boje. To su prava letnja piva, laganijeg, osvežavajućeg

Restoran Zlatno burence

Zlatno burence je beogradski restoran koji na scenu donosi prave ukuse srpske tradicionalne kuhinje. Od roštilja na ćumuru, preko kuvanih

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike