Pivo i Kobaja

Ukoliko vam se jede ozbiljan pivski obrok posetite Restoran Pivo i Kobaja, i nećete pogrešiti. Restorani Pivo i Kobaja se nalaze na nekoliko lokacija u Beogradu. Dovoljno je jednom da posetite Pivo i Kobaju, te da probate stavke sa menija i sigurni smo da ćete se opet vratiti. Zanimljivi enterijeri, kvalitetna energija, dobra hrana i veliki izbor piva čine ove restorane mestima na koje se uvek vraća. Na meniju se nalaze i srpski, engleski i francuski doručak, ali ono zbog čega se ovde dolazi su pivo i kobasice.

Beer Style preporuka–  Izdvojili bi Pivsku kobaju, začinjenu i pikantniju, a koju u stopu prati Erdinger mutno pivo. Ovo je uistinu savršen spoj, jer sva pikantnost Pivske kobaje nestaje u spoju sa mutnim Erdingerom, ali se pojačava sama aroma i stvara eksploziju ukusa u ustima.

 

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Preran prestanak fermentacije

Pravite svoje pivo. Započeli ste fermentaciju. Sve teče po planu. I, onda od jednom, posle nekih 24 sata fermentacija počinje

PIVSKI STILOVI: Lager

Lageri imaju izraženu gorčinu i aromu zbog veće količine hmelja koji se dodaje prilikom pripreme Reč Lager je nemačkog porekla

pivo na dar kalendar za pivo

PIVO NA DAR – Kalendar za pivo

Pivski adventski kalendar je kutija s 24 flaše piva, a možete da poređate lager, premium, pale ale, stout pivo i to različitim redosledom

Restoran and Sushi bar Bizu

Opuštena atmosfera i savršena usluga u modernom ambijentu i prijatnoj bašti je ono zbog čega bi obavezno trebali da posetite

Restoran Abraham

Restoran Abraham nalazi se na Paliću, na glavnom drumu koji izlazi na auto – put. Ponuda restorana Abraham svodi se na tradicionalne mađarske specijalitete, te na jela koja se jedu kašikom.

PAMETNO KUPITE Paulaner Dunkel

Paulaner Dunkel je moćno pivo, slično vinu, samo ukusnije i sa umerenim procentom alkohola. Ako volite moćne ukuse, Paulaner Dunkel je pivo za vas.

SAVET Zalivajte sobno bilje pivom

Da li ste znali da sobno bilje bolje raste ako ga zalivate pivom jednom u deset dana – Zato zalivajte sobno bilje pivom i uvek će biti u dobroj kondiciji.