Restoran Soulfood

Da u jednom tržnom centru, osim kupovine, može kvalitetno i ukusno da se pojede, a i popije, što da ne, doza dobrog piva, uverili smo se u restoranu Soulfood u Pančevu. Dizajn restorana je pažljivo osmišljen, pa i pored svoje veličine odiše toplinom i bliskošću. Kombinacija industrijskog dizajna i toplih boja, uz biranu muziku koja se čuje, ali ne smeta, čini da se čovek ovde oseća kao da je u nekoj svetskoj metropoli.

Beer Style preporuka–  Ukoliko vas put ovde nanese, obavezno probajte Soulfood biftek punjen bukovačama, pršutom i sirom, u sosu od bukovača, zelenog bibera, šampinjona i tartufa, sa tartom od tikvica, patlidžana, paradajza i sira. Ozbiljno, snažno, ali ne i teško jelo, u potpunosti za ljude koji uživaju u ukusu mesa, u skladnoj kombinaciji sa povrćem. Belgijska pivska legenda, Stella Artois, pomoćiće vam svojim odmerenim šarmom i pitkošću da uživate u svim aromama ovog sjajnog obroka.

 

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Kuhinja pivare Dogma

Preduzimljiva i neumorna ekipa iz pivare Dogma ne prestaje prijatno da iznenađuje svoje sve brojnije fanove. Počelo je sa hrabrim

KAKO TOČITI ERDINGER PIVO

Za točenje Erdingera preporučuje se klasičan metod točenja piva u jedinstvenoj Erdinger čaši. Potrebno je isprati čašu hladnom vodom, zatim

Krštenje u pivu

Danas nema onih koji piju pivo na slamčicu, ali slamčice su izmišljene upravo zbog piva. Kako bi filtrirali pivo, koje

OTKRIJTE Ukus koji vraća uspomene

Svako od nas seća se one čuvene roditeljske rečenice “Doći ćeš ti u moje godine…”. Na putu do tih čuvenih, nebrojeno puta pomenutih godina, prošli

PREMIUM PIVO Najbolja od najboljih

Prema mišljenju svetskih industrijskih kompanija, glavno obeležje premium piva leži u dodatnoj vrednosti ukusa i arome. Drugim rečima, premium se po kvalitetu razlikuje od uobičajenih