Restoran Soulfood

Da u jednom tržnom centru, osim kupovine, može kvalitetno i ukusno da se pojede, a i popije, što da ne, doza dobrog piva, uverili smo se u restoranu Soulfood u Pančevu. Dizajn restorana je pažljivo osmišljen, pa i pored svoje veličine odiše toplinom i bliskošću. Kombinacija industrijskog dizajna i toplih boja, uz biranu muziku koja se čuje, ali ne smeta, čini da se čovek ovde oseća kao da je u nekoj svetskoj metropoli.

Beer Style preporuka–  Ukoliko vas put ovde nanese, obavezno probajte Soulfood biftek punjen bukovačama, pršutom i sirom, u sosu od bukovača, zelenog bibera, šampinjona i tartufa, sa tartom od tikvica, patlidžana, paradajza i sira. Ozbiljno, snažno, ali ne i teško jelo, u potpunosti za ljude koji uživaju u ukusu mesa, u skladnoj kombinaciji sa povrćem. Belgijska pivska legenda, Stella Artois, pomoćiće vam svojim odmerenim šarmom i pitkošću da uživate u svim aromama ovog sjajnog obroka.

 

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Botako

Restoran Botako je beogradski restoran koji se bavi konceptom moderne, ali delom i tradicionalne Italijanske kuhinje sa fokusom na pice.

Restoran Soulfood Pančevo

Restoran Soulfood u Pančevu je dokaz da u jednom tržnom centru, osim kupovine, može kvalitetno i ukusno da se pojede, a i popije doza dobrog piva.

KVAS – HLEB KOJI SE PIJE

Kvas je nastao na prostoru današnje Rusije pre otprilike hiljadu godina, gde se i danas proizvodi nekoliko vrsta ovog pića.

Sendviči i pivo

Ako u kulinarsko – pivskom svetu postoji par koji je kao stvoren jedno za drugo, toliko prirodan da se bez

gde na pivo central pub

GDE NA DOBRO PIVO – Central Pub

Gde na dobro pivo često je pitanje među pivopijama – Naša preporuka je Central Pub, mesto gde se sluša dobra muzika, jede fina hrana i pije odlično pivo.

Kako se brzo rešiti mamurluka

Mamurluk, česta nuspojava nakon večernjeg izlaska, može da vam upropasti ceo naredni dan, posle uživanja u omiljenom alkoholu. Ljudi širom

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike