Dogma Taproom

Preduzimljiva i neumorna ekipa iz pivare Dogma ne prestaje prijatno da iznenađuje svoje sve brojnije fanove. Počelo je sa hrabrim otvaranjem postrojenja pivare u industrijskom ambijentu stare beogradske šećerane, a nastavilo se otvaranjem direktno prema publici, kreiranjem Dogma Taproom, jedinstvenog prostora koji omogućava pogled na pivaru, a što je još važnije, omogućava da se sve što se sprema u toj pivari i proba, odmah tu, na licu mesta. Iako su spremni da ruše neke tradicije, drugih se pridržavaju, naravno ako su provereno dobre. A jedna od njih je svakako kvalitetna, jaka, ukusna hrana koja ide uz pivo, pa je tako Dogma Taproom dobio još jedan značajan atribut – klopu. Meni je pažljivo isplaniran, prilagođen klasičnom pivskom ukusu koji podrazumeva meso u raznim oblicima, ali je u dosluhu sa novim vremenima, jer i vegetarijanci su ljubitelji dobrog piva.

Beer Style preporuka–  Mi bi ovog puta izdvojili Klasičan burger, snažan, pun ukusa i sočan. Ovde se priprema od vrhunskog junećeg mesa, uz divno topljivi čedar, čatni, salatu, sos, pa kad još sa strane dođe hrskavi pomfrit čoveku samo preostaje da se prepusti uživanju. A da bi ono bilo potpuno, treba popiti pivo, pa onda barem još jedno. Dogmin pale ale Svetionik pravi je par uz ovaj burger, sa svojom pitkošću i aromom kroz koju se provlače mango, mandarina, grejpfrut i narandža.

 

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Jako pivo - Utopija

Jako pivo – Utopija

Pivo koje je bilo toliko „snažno“ da je zabranjeno širom Amerike vraća se na tržište na svoj deseti rođendan. Opisano,

Konoba kod Goce i Renata

Konoba kod Goce i Renata, nalazi se levoj beogradskoj obali Dunava, tik ispod Pančevačkog mosta. Pređite most, pođite pančevačkim putem,

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja