The Camelot pivnica

Ugostiteljstvom su počeli da se bave u decembru 1999. godine otvaranjem jednog od najpoznatijih novosadskih klubova „Ritmo Latino“ i ovaj klub je uspešno poslovao do 2011. godine. U avgustu 2009. godine, otvorena je cafe-poslastičarnica „Macchiato KD“ u TC Mercator u Novom Sadu. Kao rezultat težnje za profesionalnim napretkom, u aprilu 2011. godine, unapređuju poslovanje otvaranjem prvog Gastro Pub-a „The Camelot“ u Novom Sadu, koji se visoko pozicionirao na ugostiteljskoj mapi grada svojim autentičnim ambijentom, hranom, domaćim pivom iz sopstvene proizvodnje.

Beer Style preporuka–  Ova pivnica služi, evropsku, istočnoevropsku i centralnoevropsku hranu. Uz to poseduje i poseban meni koji je prilagođen ishrani vegetarijanaca i vegana. Porcije su obilne, i uprkos velikoj gužvi, sve bude brzo i korektno pripremljeno. Meni je veoma zanimljivo osmišljen, bez dosadnih i zamarajućih jela. Ovog puta smo se opredelili za svinjske medaljone u sosu od višanja, uz jedno točeno crveno pivo iz njihove proizvodnje.

Jačina crvenog piva savršeno se uklopila uz kisele – slatke ukuse sosa od višanja. Meso je bilo fino pečeno, ali ne prepečeno, a pivo je imalo jak i kvalitetan ukus.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Pivo “od” slona

Ovo pivo, koje potiče iz istočne Azije, nije zapravo od slona. Reč je o specijalnoj vrsti piva koja se pravi

Valjevsko pivo i “Hajdučki dani”

Turistička organizacija opštine Bogatić ovog vikenda organizuje u Crnoj Bari manifestaciju “Hajdučki dani”. Manifestacija počinje u petak 03.08.2018. godine u

Petrus

U samom centru Novog Sada u ulici Modene, nalazi se Petrus Gastro Bar. Ime nosi po čuvenoj tvrđavi u blizini

Restoran Reka

Ovaj zanimljivi restoran nalazi se u Zemunu, tačnije na Zemunskom keju. Zbog čega je ovaj restoran interesantan i šta ga

Restoran Piknik

Restoran Piknik je novosadski ugostiteljski objekat koji se nalazi na Ribarskom ostrvu. Koncept kojim se ovaj restoran bavi jeste tradicionalna

bernard crno pivo

PIVO – Bernard Dark Lager

Pivo Bernard Dark Lager je nefiltrirani tamni lager,  koji ima finu gorčinu i tipičan je predstavnik češke pivarske škole.

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju