The Camelot pivnica

Ugostiteljstvom su počeli da se bave u decembru 1999. godine otvaranjem jednog od najpoznatijih novosadskih klubova „Ritmo Latino“ i ovaj klub je uspešno poslovao do 2011. godine. U avgustu 2009. godine, otvorena je cafe-poslastičarnica „Macchiato KD“ u TC Mercator u Novom Sadu. Kao rezultat težnje za profesionalnim napretkom, u aprilu 2011. godine, unapređuju poslovanje otvaranjem prvog Gastro Pub-a „The Camelot“ u Novom Sadu, koji se visoko pozicionirao na ugostiteljskoj mapi grada svojim autentičnim ambijentom, hranom, domaćim pivom iz sopstvene proizvodnje.

Beer Style preporuka–  Ova pivnica služi, evropsku, istočnoevropsku i centralnoevropsku hranu. Uz to poseduje i poseban meni koji je prilagođen ishrani vegetarijanaca i vegana. Porcije su obilne, i uprkos velikoj gužvi, sve bude brzo i korektno pripremljeno. Meni je veoma zanimljivo osmišljen, bez dosadnih i zamarajućih jela. Ovog puta smo se opredelili za svinjske medaljone u sosu od višanja, uz jedno točeno crveno pivo iz njihove proizvodnje.

Jačina crvenog piva savršeno se uklopila uz kisele – slatke ukuse sosa od višanja. Meso je bilo fino pečeno, ali ne prepečeno, a pivo je imalo jak i kvalitetan ukus.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Konoba Gušti Mora

Od svog nastanka 1382. godine, kada ga je pod imenom Sveti Stefan osnovao kralj Tvrtko Prvi, Herceg-Novi je dobio titulu

Terminal Gastro Bar

Terminal Gastro Bar je casual dining restoran internacionalne kuhinje, smešten u jednom od najlepših delova Beograda, na Vračaru, pored Hrama

Skuvajte svoje pivo

Proizvodnja piva je relativno lak proces i potrebna su vam samo četiri sastojka – kvasac, slad, ječam i dekstroza Većina

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.