Fish & Zeleniš

Ako ste ljubitelj mediteranske kuhinje i opuštene atmosfere, a u Novom Sadu ste, ovo će vam se svideti. Jelovnik je autentičan, zasnovan na mediteranskom načinu pripreme hrane, na svežoj ribi, plodovima mora, organskom povrću, domaćim testeninama, grčkim i dalmatinskim predjelima, salatama, maslinovom ulju i mediteranskim začinima. Odličan je za vegetarijance, ljude koji poste i jedu niskokaloričnu hranu, ali dopada se i pravim gurmanima. Osoblje je jako ljubazno i upućeno je u meni restorana. Šta god da ih pitate profesionalno i brzo će vam odgovoriti.

Beer Style preporuka–  Od svega što smo probali u ovom restoranu, najviše smo se obradovali grilovanoj hobotnici na žaru. Uz ovo jelo smo uzeli lager pivo, i nismo ni malo pogrešili. Hobotnica je bila kvalitetna i nije bila zamrznuta predhodno, a pivo je ceo ugođaj diglo na viši nivo.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Najljuće pivo na svetu

U cilju pravljenja najpikantnijeg piva na svetu, Twisted Pine-ovo Ghost Face Killa pivo koristi šest različitih vrsta ultra-ljutih paprika, uključujući

Slatka pivska rebarca sa renom

Sastojci: -3,5 kg svinjskih rebaraca -So -Biber -Dve flaše/limenke piva -Dve supene kašike meda -Ren Priprema: Zagrejte rernu na 160°C,

Restoran Čajkovski

Restoran Čajkovski je elegantan gurme restoran koji spaja tradicionalno i savremeno, istorijsko i moderno, živost i udobnost. Svojim velikim imenom,

PREPORUKA – Crno pivo

Crno pivo je naša preporuka za danas – ono ima karakterističan ukus i dosta je prefinjenije u odnosu na svetli lager.

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.