Fish & Zeleniš

Ako ste ljubitelj mediteranske kuhinje i opuštene atmosfere, a u Novom Sadu ste, ovo će vam se svideti. Jelovnik je autentičan, zasnovan na mediteranskom načinu pripreme hrane, na svežoj ribi, plodovima mora, organskom povrću, domaćim testeninama, grčkim i dalmatinskim predjelima, salatama, maslinovom ulju i mediteranskim začinima. Odličan je za vegetarijance, ljude koji poste i jedu niskokaloričnu hranu, ali dopada se i pravim gurmanima. Osoblje je jako ljubazno i upućeno je u meni restorana. Šta god da ih pitate profesionalno i brzo će vam odgovoriti.

Beer Style preporuka–  Od svega što smo probali u ovom restoranu, najviše smo se obradovali grilovanoj hobotnici na žaru. Uz ovo jelo smo uzeli lager pivo, i nismo ni malo pogrešili. Hobotnica je bila kvalitetna i nije bila zamrznuta predhodno, a pivo je ceo ugođaj diglo na viši nivo.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

PIVO: Idealna dnevna doza

Pitate se kako da definišete idealni dnevni unos piva – Lako, samo sledite sugestije Nakon napornog radnog dana velik broj

Restoran Terasa

Restoran Terasa nalazi se na platou Petrovaradinske tvrđave, pored čuvenog sata, odakle se pruža jedinstven pogled na Dunav i Novi

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.