Restoran Ambar

Ambar je prvi moderni, internacionalni lanac restorana Balkanske kuhinje. Na tri lokacije, u Beogradu, Vašingtonu i Klarendonu, Ambar kombinuje tradiciju i njeno nasleđe sa kreativnošću i modernim dizajnom. Rezultat ovakve kombinacije je nezaboravno iskustvo posetilaca koje ukusnom hranom, neverovatnim pićima i domaćom, a istovremeno urbanom atmosferom, dopire do svih čula.

Spoj više različitih kuhinja na moderan način, uz adekvatno osmišljen meni i prelep enterijer – tako bi smo mi iz Beer Style redakcije opisali ovaj otmeni restoran. Meni je pažljivo odabran i za svakoga je, od vegana i vegetarijanaca, ppreko ljudi koji paze na unos glutena sve do onih koji ne biraju mnogo, ali vole ukusnu hranu. Osoblje je naravno na nivou, obučeno i upućeno.

Beer Style preporuka –Prolećna jagnjetina uz svetlo pivo, najbolje lager. Savršeno mekano jagnjeće meso uz domaće tarane savršena je kombinacija. Tekstura mesa se dobija specijalnom tehnikom sporog kuvanja koja traje nekoliko sati i čini da meso bude neverovatno mekano, ali ne i gnjecavo. Svetli lager, sa druge strane, ovom spoju mesa i tarana donosi novu dimenziju ukusa.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

pivo uz doručak

DORUČAK Smela kombinacija

Doručak je glavni obrok i on nam obezbeđuje snagu za predstojeći dan. Predlažemo vam da za doručak probate smele kombinacije, koje baš nisu uobičajene kod nas.

Lager i Ale: Razlika je u stilu

Šta je bitno da znate u razlikama Lager i Ale – najpopularnija pivska stila – šta ih spaja, šta ih razdvaja, ali i šta ih čini toliko različitim.

Pivo od banana

Pivo od banana

Pivo od banana je alkoholno piće koje nam dolazi iz Afrike. Tamo se ovo pivo koristilo u raznim ritualima. Ovo

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike