Restoran Ambar

Ambar je prvi moderni, internacionalni lanac restorana Balkanske kuhinje. Na tri lokacije, u Beogradu, Vašingtonu i Klarendonu, Ambar kombinuje tradiciju i njeno nasleđe sa kreativnošću i modernim dizajnom. Rezultat ovakve kombinacije je nezaboravno iskustvo posetilaca koje ukusnom hranom, neverovatnim pićima i domaćom, a istovremeno urbanom atmosferom, dopire do svih čula.

Spoj više različitih kuhinja na moderan način, uz adekvatno osmišljen meni i prelep enterijer – tako bi smo mi iz Beer Style redakcije opisali ovaj otmeni restoran. Meni je pažljivo odabran i za svakoga je, od vegana i vegetarijanaca, ppreko ljudi koji paze na unos glutena sve do onih koji ne biraju mnogo, ali vole ukusnu hranu. Osoblje je naravno na nivou, obučeno i upućeno.

Beer Style preporuka –Prolećna jagnjetina uz svetlo pivo, najbolje lager. Savršeno mekano jagnjeće meso uz domaće tarane savršena je kombinacija. Tekstura mesa se dobija specijalnom tehnikom sporog kuvanja koja traje nekoliko sati i čini da meso bude neverovatno mekano, ali ne i gnjecavo. Svetli lager, sa druge strane, ovom spoju mesa i tarana donosi novu dimenziju ukusa.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Salt ‘n’ Pepa

Restoran Salt ‘n’ Pepa nalazi se u Aviv parku u Pančevu. Restoran Salt ‘n’ Pepa je moderno i elegantno uređen restoran, u kom dominiraju prirodni materijali i topla atmosfera.

Restoran Prime

Restoran Prime nalazi se u okviru hotela Crowne Plaza Beograd, na Novom Beogradu, i predstavlja najbolji način da upoznate modernu

BISER ISTOČNE SRBIJE – ZAJEČARAC

Zaječarsko pivo je zvanično prvi put proizvedeno 1895. godine u Zaječarskoj pivari, koju je osnovalo “Zaječarsko industrijsko udruženje”. Pivara je

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju