Casa Nova

U samom centru Beograda, na Dorćolu, u starom gradskom kraju poznatom po svom multikulturalnom ambijentu, nalazi se restoran italijansko-francuske kuhinje pod imenom Casa Nova. Pri uređenju enterijera restorana aktivno je učestvovao i sam vlasnik restorana, tako da se vodilo računa i o najsitnijim detaljima.

Bašta restorana pruža sve mogućnosti za prijatan boravak i opuštanje u toku i posle radnog dana, ali i za osveženje svima koji su se odlučili da provedu dan razgledajući znamenitosti Beograda. U ponudi su salate, paste, biftek, piletina, ćuretina… po receptima italijanske i francuske kuhinje. Ali, ovde možete pojesti i odlično pripremljene plodove mora i nekoliko vrsta ribe.

Beer Style preporuka – Biftek u sosu od vrganja uz pilsner, bio je naš izbor. Ovog puta smo se odlučili za biftek, ali sve ima svoj razlog. Meso koje koristi Casa Nova obrađivano je Dry age metodom oko 20 dana, što utiče na sam ukus prilikom serviranja. Sos od vrganja je bio odlično napravljen, što je sam utisak jela podiglo na stepenicu više. Dobro rashlađen pilsner, u sinergiji sa ovim jelom, prava je kombinacija restorana Casa Nova.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Pivski hotel

Pivski hotel

Škotska pivara po imenu BrewDog planira da do početka 2019. godine otvori svoj prvi pivski hotel. Kao idealno mesto za

Pivo i Kobaja

Ukoliko vam se jede ozbiljan pivski obrok posetite Restoran Pivo i Kobaja, i nećete pogrešiti. Restorani Pivo i Kobaja se

sabro vienna pivo

BEER STYLE MAGAZIN RECENZIJA Sabro Vienna

Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.

PIVO I PILETINA – Macchiato Fax

Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet.

BEER STYLE MAGAZIN RECENZIJA Sabro Vienna

Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.