Casa Nova

U samom centru Beograda, na Dorćolu, u starom gradskom kraju poznatom po svom multikulturalnom ambijentu, nalazi se restoran italijansko-francuske kuhinje pod imenom Casa Nova. Pri uređenju enterijera restorana aktivno je učestvovao i sam vlasnik restorana, tako da se vodilo računa i o najsitnijim detaljima.

Bašta restorana pruža sve mogućnosti za prijatan boravak i opuštanje u toku i posle radnog dana, ali i za osveženje svima koji su se odlučili da provedu dan razgledajući znamenitosti Beograda. U ponudi su salate, paste, biftek, piletina, ćuretina… po receptima italijanske i francuske kuhinje. Ali, ovde možete pojesti i odlično pripremljene plodove mora i nekoliko vrsta ribe.

Beer Style preporuka – Biftek u sosu od vrganja uz pilsner, bio je naš izbor. Ovog puta smo se odlučili za biftek, ali sve ima svoj razlog. Meso koje koristi Casa Nova obrađivano je Dry age metodom oko 20 dana, što utiče na sam ukus prilikom serviranja. Sos od vrganja je bio odlično napravljen, što je sam utisak jela podiglo na stepenicu više. Dobro rashlađen pilsner, u sinergiji sa ovim jelom, prava je kombinacija restorana Casa Nova.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Pivara Razbeerbriga

RAZBEERBRIGA počinje sa radom 2015. godine, kao mala nezavisna pivara sa sedištemu u Novom Sadu. Njihov glavni motiv odnosno cilj

Restoran Veliki

  Da li su vam poznata sledeća jela – Supe, sosa, mesa, rebarca, kobasice, krompir u čakširama, sos od višanja,

TRADICIJA DUGA 1000 GODINA

Najstarija pivara na svetu je Weihenstephan u Bavarskoj. Ovde se pivo neprekidno proizvodi još od 1040. godine, kako kažu dokumenti.

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.