Restoran Franš

Franš, to je simbolički korzo Beograda, prvorazredno mesto društvenog života, to je mesto na kome se pokazuje nova garderoba, sklapaju poslovi i slave rođendani. To su stepenice i raskošna bašta, to su lampe i topla atmosfera, to su paravani sa pampurima koji su označili onolika pomirenja i raskide, velike poslove i knjižice sa svim peticama.

Franš je takođe i restoran koji je specijalizovan u sferi mediteranske, evropske i međunardne kuhinje. Slobodno možemo reći da ovaj restoran poseduje jednu od najlepših, ako ne i najlepšu, terasu koju smo videli na području Beograda. Od hrane se može naći za svakog po nešto, čak i za vegetarijance, vegane i osobe koje ne unose gluten. Usluga je na zavidnom nivou, osoblje je veoma prijatno i raspoloženo za saradnju.

Beer Style preporuka – Biftek u sosu od crnih tartufa uz tamno pivo, od kojih je najbolji izbor stout. Celo iskustvo je bilo zaista na visokom nivou. Porcije su bile korektne veličine, a meso i sos od tartufa je nadmašilo naše očekivanje. Ovo je restoran koji bi svako ko vodi računa o sebi trebao da poseti.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Najstarija pivara

Pivo je jedno veoma staro piće, koje se proizvodi već milenijumima. „Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan“ koja se nalazi nadomak Minhena je

Šabački letnji festival 2018

Još od 2003. godine Šabački letnji festival se održava na Šabačkoj tvrđavi. Ove godine Šabački letnji festival počinje 03. avgusta

Central Pub

Central Pub je mesto gde svako može da nađe nešto po svom ukusu. Piva iz Češke, Holandije, Belgije, Engleske, Škotske,

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja