Salon 5

Njihova jela se pripremaju sa delikatnom pažnjom, posebno posvećenom na detalje, pažljivo nijansirana u rukama majstora čija se spretnost na roštilju meri u delićima sekunde.

Ali ovaj beogradski restoran nije samo profesionalno osoblje i perfektna kuhinja. Odličan restoran čini da se osećate sjajno. Zbog toga iznad svega Salon 5 ceni iskustvo, pazeći da u svakom trenutku održavaju finu ravnotežu. Suptilnost bez bahatosti, jednostavnost bez skromnosti.

Beer Style preporuka – Iz celog menija, najvše nam je privuklo pažnju jedno jelo, odnosno pačetina na Salon 5 način i moramo vam priznati da se nismo pokajali. Zaista jedinstven vid pripremanja pačetine. Meso nije bilo prepečeno i topilo se u ustima. Uz ovaj delikates smo kombinovali pale ale. Ova kombinacija mnogo obećava, jer pale ale donosi sasvim nove dimenzije ukusa, ove već savršene pačetine.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Šabački letnji festival 2018

Još od 2003. godine Šabački letnji festival se održava na Šabačkoj tvrđavi. Ove godine Šabački letnji festival počinje 03. avgusta