Salon 5

Njihova jela se pripremaju sa delikatnom pažnjom, posebno posvećenom na detalje, pažljivo nijansirana u rukama majstora čija se spretnost na roštilju meri u delićima sekunde.

Ali ovaj beogradski restoran nije samo profesionalno osoblje i perfektna kuhinja. Odličan restoran čini da se osećate sjajno. Zbog toga iznad svega Salon 5 ceni iskustvo, pazeći da u svakom trenutku održavaju finu ravnotežu. Suptilnost bez bahatosti, jednostavnost bez skromnosti.

Beer Style preporuka – Iz celog menija, najvše nam je privuklo pažnju jedno jelo, odnosno pačetina na Salon 5 način i moramo vam priznati da se nismo pokajali. Zaista jedinstven vid pripremanja pačetine. Meso nije bilo prepečeno i topilo se u ustima. Uz ovaj delikates smo kombinovali pale ale. Ova kombinacija mnogo obećava, jer pale ale donosi sasvim nove dimenzije ukusa, ove već savršene pačetine.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Pivo na Marsu

Budweiser je otkrio plan u kojem planira da proizvodi pivo na Marsu. Ljudi i dalje nisu kročili na Mars, ali

sabro vienna pivo

BEER STYLE MAGAZIN RECENZIJA Sabro Vienna

Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.

gde na pivo central pub

GDE NA DOBRO PIVO – Central Pub

Gde na dobro pivo često je pitanje među pivopijama – Naša preporuka je Central Pub, mesto gde se sluša dobra muzika, jede fina hrana i pije odlično pivo.

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju