Njihova jela se pripremaju sa delikatnom pažnjom, posebno posvećenom na detalje, pažljivo nijansirana u rukama majstora čija se spretnost na roštilju meri u delićima sekunde.
Ali ovaj beogradski restoran nije samo profesionalno osoblje i perfektna kuhinja. Odličan restoran čini da se osećate sjajno. Zbog toga iznad svega Salon 5 ceni iskustvo, pazeći da u svakom trenutku održavaju finu ravnotežu. Suptilnost bez bahatosti, jednostavnost bez skromnosti.
Beer Style preporuka – Iz celog menija, najvše nam je privuklo pažnju jedno jelo, odnosno pačetina na Salon 5 način i moramo vam priznati da se nismo pokajali. Zaista jedinstven vid pripremanja pačetine. Meso nije bilo prepečeno i topilo se u ustima. Uz ovaj delikates smo kombinovali pale ale. Ova kombinacija mnogo obećava, jer pale ale donosi sasvim nove dimenzije ukusa, ove već savršene pačetine.