Terminal Gastro Bar

Terminal Gastro Bar je casual dining restoran internacionalne kuhinje, smešten u jednom od najlepših delova Beograda, na Vračaru, pored Hrama Svetog Save. Ovaj Gastro Bar postoji od 2015. godine i spada u red vodećih beogradskih restorana.

Terminal vam pored profesionalne usluge nudi poseban ambijent koji se sastoji od bašte sa magičnim pogledom na Hram, Lounge Bara savremenog dizajna i elegantnog a la carte restorana na galeriji koji dodatno ulepšava vinski bar i otvorena kuhinja.

Beer Style preporuka – Biftek foie gras uz tamno pivo, od kojih je najbolji izbor stout. Radi se o bifteku koji je postavljen na kolač od krompira sa pečenom guščijom đžigericom u sosu od crvenog vina. Prvi put smo imali priliku da probamo ovakvu kombinaciju, i moramo priznati da smo pozitivno iznenađeni. Sve je na svom mestu, pivo je bilo dobro, a hrana još bolja.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

AKTUELNO: Online prodaja piva

Ovaj kanal prodaje traži infrastrukturu, određenja znanja i predznanja iz domena marketinga i trejd marketinga, ali i preko potrebnu logistiku

Restoran Šešir moj

Restoran Šešir moj se još naziva i najbolja kafana u Jugoistočnoj Evropi. Ovaj epitet je poneo jer se u ovoj

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.