Terminal Gastro Bar

Terminal Gastro Bar je casual dining restoran internacionalne kuhinje, smešten u jednom od najlepših delova Beograda, na Vračaru, pored Hrama Svetog Save. Ovaj Gastro Bar postoji od 2015. godine i spada u red vodećih beogradskih restorana.

Terminal vam pored profesionalne usluge nudi poseban ambijent koji se sastoji od bašte sa magičnim pogledom na Hram, Lounge Bara savremenog dizajna i elegantnog a la carte restorana na galeriji koji dodatno ulepšava vinski bar i otvorena kuhinja.

Beer Style preporuka – Biftek foie gras uz tamno pivo, od kojih je najbolji izbor stout. Radi se o bifteku koji je postavljen na kolač od krompira sa pečenom guščijom đžigericom u sosu od crvenog vina. Prvi put smo imali priliku da probamo ovakvu kombinaciju, i moramo priznati da smo pozitivno iznenađeni. Sve je na svom mestu, pivo je bilo dobro, a hrana još bolja.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

TUTANKAMONOVO PIVO

Zahvaljujući arheolozima, uz saradnju nauke i dozom mašte, napravljeno je Tutankamon pivo. U ruševinama starog Egipta pronađeni su ostaci pivara i piva.

Restoran Maša

U samom centru Novog Sada, u Zmaj Jovinoj ulici, 2006. godine počeo je sa radom jedan od najautentičnijih restorana u

MERAK JE PITI MERAK

Merak je pasterizovano, svetlo, autentično srpsko pivo koje predstavlja deo uživanja u životu i nama najvažnijim stvarima. Merak s ponosom

Lager i Ale: Razlika je u stilu

Šta je bitno da znate u razlikama Lager i Ale – najpopularnija pivska stila – šta ih spaja, šta ih razdvaja, ali i šta ih čini toliko različitim.

PREPORUKA – Crno pivo

Crno pivo je naša preporuka za danas – ono ima karakterističan ukus i dosta je prefinjenije u odnosu na svetli lager.

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.