Restoran Kombinat

Sam centar Novog Sada, bezlična zgrada u kojoj su NS Bazar i bioskop na svom kraju dobija potpuno novu dimenziju u svedenom, a opet sasvim razigranom prostoru u kome pažnju podjednako osvaja niz šarmantnih detalja, kao i vitrina sa domaćim hlebovima, domaćim štrudlama, kao i nizom efektnih sendviča.

Svemu tome su se pridružili i sveže ceđeni sokovi, aromatizovane limunade, a kad uzmete jelovnik … magija se nastavlja i odmotava. Ostavivši sendviče za neki „brži dolazak“ (mada je celokupna ponuda dostupna i u opciji “za poneti”).

Beer Style preporuka – Danas smo posetili veoma moderan i savremen koncept restorana zdrave hrane, ali često umemo da se zavaramo, da pomislimo „ako je nešto zdravo onda nas to verovatno nećemo toliko zasititi“. Ali verovali ili ne, u Kombinatu je sasvim drugačije. Naručili smo ćureće rezance na mediteranski način uz dodatak svetli lager, maslina, paradajza, belog luka i bosiljka. Ukusi mediterana idu savršeno uz sveže ćureće mesto, i što je najbolje, na kraju obroka smo bili siti ali ne i „zabetonirani“. Ako ste u žurbi, a pritom želite nešto brzo i konkretno da pojedete, Kombinat je pravo mesto za vas.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Pivska scena Srbije

Još uvek smo na početku nove godine i statističari raznih profila i dalje obrađuju podatke za 2018. godinu, tako da

Kućno pivarstvo – Sladovi

Prilikom proizvodnje piva postoje dve glavne vrste slada na koje bi trebali da obratite pažnju: osnovni sladovi i specijalni sladovi.

crno pivo, stout pivo

Kako uživati u crnom pivu

Zabluda je da je crno pivo obavezno jače od svetlog. Boja piva nema nikakve veze sa količinom alkohola već isključivo sa načinom vrenja slada.

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja