Restoran Kombinat

Sam centar Novog Sada, bezlična zgrada u kojoj su NS Bazar i bioskop na svom kraju dobija potpuno novu dimenziju u svedenom, a opet sasvim razigranom prostoru u kome pažnju podjednako osvaja niz šarmantnih detalja, kao i vitrina sa domaćim hlebovima, domaćim štrudlama, kao i nizom efektnih sendviča.

Svemu tome su se pridružili i sveže ceđeni sokovi, aromatizovane limunade, a kad uzmete jelovnik … magija se nastavlja i odmotava. Ostavivši sendviče za neki „brži dolazak“ (mada je celokupna ponuda dostupna i u opciji “za poneti”).

Beer Style preporuka – Danas smo posetili veoma moderan i savremen koncept restorana zdrave hrane, ali često umemo da se zavaramo, da pomislimo „ako je nešto zdravo onda nas to verovatno nećemo toliko zasititi“. Ali verovali ili ne, u Kombinatu je sasvim drugačije. Naručili smo ćureće rezance na mediteranski način uz dodatak svetli lager, maslina, paradajza, belog luka i bosiljka. Ukusi mediterana idu savršeno uz sveže ćureće mesto, i što je najbolje, na kraju obroka smo bili siti ali ne i „zabetonirani“. Ako ste u žurbi, a pritom želite nešto brzo i konkretno da pojedete, Kombinat je pravo mesto za vas.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Banjalučki ćevap

Odmah nadomak samog centra Novog Sada, u Gajevoj ulici, nalazi se jedan lokal koji je nadaleko poznat po svojim specijalitetima

Restoran Salon 1905

Restoran Salonom 1905 srušio je osnove personalizovane kuhinje i podigao je na viši nivo. Restoran je smešten u kultnom objektu

PIVO UMESTO VODE?

U Sjedinjenim Državama troši se tri puta više piva nego vode, a prodaja ovog pića u SAD godišnje iznosi više od 100 milijardi dolara.

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.