Restoran Zavičaj

Lanac restorana „Zavičaj“ nastao je kao ogranak Hotela „Kneževina“. „Kneževina“ je centrala njihovog ugostiteljstva, sa visokim kvalitetom usluge, koja vodi računa o svim „Zavičajima“.

Bilo da organizujete okupljanje sa prijateljima ili proslavu, porodični ili poslovni ručak, Zavičaj je vaš pravi izbor. Na šest lokacija u Beogradu, očekuje vas najbolje od balkanske kuhinje, ljubazno osoblje i odlična usluga. Lanac etno restorana Zavičaj je poznat po specijalitetima balkanske kuhinje, savremenoj usluzi i etno ambijentu, koji stvara prijatan osećaj i domaću atmosferu u duhu naše tradicije.

Beer Style preporuka – Ovog puta smo imali priliku da posetimo jedan od najboljih etno restorana na području naše zemlje. Zbog toga, mislili smo da je shodno probati njihovu poznatu karađorđevu šniclu, sa srpskom salatom uz dodatak nekog lagera. Lično do sada nisamo imali priliku da probamo srpsku salatu i moramo priznati da je skroz korektna. Sa druge strane, Karađorđeva šnicla nas je ostavila bez teksta. Nikada do sada nismo probali ovako dobru šniclu, i koliko god se trudili, ne možemo da otkrijemo šta je to što je čini toliko dobrom. Da nije možda pivo?

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.