Restoran Zavičaj

Lanac restorana „Zavičaj“ nastao je kao ogranak Hotela „Kneževina“. „Kneževina“ je centrala njihovog ugostiteljstva, sa visokim kvalitetom usluge, koja vodi računa o svim „Zavičajima“.

Bilo da organizujete okupljanje sa prijateljima ili proslavu, porodični ili poslovni ručak, Zavičaj je vaš pravi izbor. Na šest lokacija u Beogradu, očekuje vas najbolje od balkanske kuhinje, ljubazno osoblje i odlična usluga. Lanac etno restorana Zavičaj je poznat po specijalitetima balkanske kuhinje, savremenoj usluzi i etno ambijentu, koji stvara prijatan osećaj i domaću atmosferu u duhu naše tradicije.

Beer Style preporuka – Ovog puta smo imali priliku da posetimo jedan od najboljih etno restorana na području naše zemlje. Zbog toga, mislili smo da je shodno probati njihovu poznatu karađorđevu šniclu, sa srpskom salatom uz dodatak nekog lagera. Lično do sada nisamo imali priliku da probamo srpsku salatu i moramo priznati da je skroz korektna. Sa druge strane, Karađorđeva šnicla nas je ostavila bez teksta. Nikada do sada nismo probali ovako dobru šniclu, i koliko god se trudili, ne možemo da otkrijemo šta je to što je čini toliko dobrom. Da nije možda pivo?

Podelite članak

PROČITAJTE I:

U SVEMU PRVI

U mnogo čemu su prvi, pa tako i u praktičnosti. Naravno, reč je o Japancima.

konstantin pivo kompas pivara

PIVO IZ PIVARE KOMPAS – Konstantin

Inspirisani životom čuvenog rimskog imperatora Konstantina Velikog, pivski majstori iz pivare Kompas, napravili su ovaj  Pale ale, koristeći Samit hmelj i nemački slad.

PILSNER PIVA

Pilsner pivo se pravi od neutralne ili vode sa visokom Ph vrednošću. Često je zlatkaste boje, blago suvog i gorkog

Restoran Tribeca

U samom srcu Beograda, nalazi se Tribeca, restoran koji odiše toplinom i dugom tradicijom. Tribeca svakodnevno privlači velik broj sugrađana,

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju