Restoran Zavičaj

Lanac restorana „Zavičaj“ nastao je kao ogranak Hotela „Kneževina“. „Kneževina“ je centrala njihovog ugostiteljstva, sa visokim kvalitetom usluge, koja vodi računa o svim „Zavičajima“.

Bilo da organizujete okupljanje sa prijateljima ili proslavu, porodični ili poslovni ručak, Zavičaj je vaš pravi izbor. Na šest lokacija u Beogradu, očekuje vas najbolje od balkanske kuhinje, ljubazno osoblje i odlična usluga. Lanac etno restorana Zavičaj je poznat po specijalitetima balkanske kuhinje, savremenoj usluzi i etno ambijentu, koji stvara prijatan osećaj i domaću atmosferu u duhu naše tradicije.

Beer Style preporuka – Ovog puta smo imali priliku da posetimo jedan od najboljih etno restorana na području naše zemlje. Zbog toga, mislili smo da je shodno probati njihovu poznatu karađorđevu šniclu, sa srpskom salatom uz dodatak nekog lagera. Lično do sada nisamo imali priliku da probamo srpsku salatu i moramo priznati da je skroz korektna. Sa druge strane, Karađorđeva šnicla nas je ostavila bez teksta. Nikada do sada nismo probali ovako dobru šniclu, i koliko god se trudili, ne možemo da otkrijemo šta je to što je čini toliko dobrom. Da nije možda pivo?

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Fabrika piva u Ada Mall-u

Poslednjih godina tržni centri su promenili mnoge naše navike, a ponudu učinili toliko raznovrsnom da bi to nekom pre par

Čaša za pivo

Pojavljuju se u različitim oblicima i veličinama, ali nipošto nisu samo rezultat dizajnerskog nadahnuća, već imaju tačno propisanu svrhu, u

crow brewery weizenbock

Novitet iz Crow Brewery

Za hladne zimske dane i vesele praznike Crow Brewery je spremila Božićni specijal. Jako zimsko pivo – Weizenbock, najjači tip nemačkog pšeničnog piva.

Da li piti toplo pivo

Mnogi pivski entuzijasti tvrde da ako pijete toplije pivo  uživaćete u boljem ukusu, a da li je to baš tako

U SVEMU PRVI

U mnogo čemu su prvi, pa tako i u praktičnosti. Naravno, reč je o Japancima.

Greške se dešavaju

Ovo su samo neke sitnice na koje bi svaki pivar trebao da obrati pažnju Proizvodnja piva je jedan dug i

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.