Toro Latin Gastrobar

Toro Latin GastroBar je kreativna mešavina latinske kulture i ukusa. Vlasnik i glavni kuvar Richard Sandoval, čija priznanja obuhvataju Bon Appétit Restaurateur of the Year i Mexico’s Toque d’Oro, koristi južno i centralno američke sastojke i vešto kreira male tanjire predviđene za deljenje sa prijateljima.

Ovaj gastrobar nalazi u Karađorđevoj ulici, u Beogradu. Osim latinske kuhinje restoran takođe služi i mediteransku, evropsku i špansku hranu. Meni je prilagođen i vegetarijancima, a nude se opcije bez glutena i opcije za vegane. Veseo interijer spaja tradicionalne i savremene ukuse i savršeno je mesto za degustiranje izuzetnih specijaliteta čuvenog kuvara Ricarda Sandovala.

Beer Style preporuka– Meni Toro Latin Gastrobar je veoma raznovrstan i zanimljiv. Mnogo jedinstvenih jela koja do sada još nismo imali prilku da probamo. Na kraju smo doneli odluku i izabrali kidanu govedinu sa paradajzom i čilijem uz svetli lager. Kidana govedina u ovoj kombinaciji je išla perfektno, sos od čilija i paradajza je produbio ceo ukus, a lager je uneo novu dimenziju u već dovoljno komplikovanu paletu ukusa. Ako ste rasploženi za nešto novo, nešto što do sada niste imali prliku da probate onda je Toro Latin Gastrobar pravo mesto za vas.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Belgrade BEER FEST 2018

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest održaće se od 15. do 19. avgusta. I ove godine festival će se održati na Ušću.

Evo zašto volimo pivo

Korišćenjem ovih saveta osiguraćete sebi najbolji užitak u vašem omiljenom piću Pivo, većini ljudi je pivo omiljeno piće. Statistika govori

Valjevsko

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola

Pivara Salto

Kao lokalna beogradska kraft pivara nemaju određenu ciljnu grupu, već žele da svojim kvalitetom jednostavno vežu ljude uz sebe  

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju