Toro Latin Gastrobar

Toro Latin GastroBar je kreativna mešavina latinske kulture i ukusa. Vlasnik i glavni kuvar Richard Sandoval, čija priznanja obuhvataju Bon Appétit Restaurateur of the Year i Mexico’s Toque d’Oro, koristi južno i centralno američke sastojke i vešto kreira male tanjire predviđene za deljenje sa prijateljima.

Ovaj gastrobar nalazi u Karađorđevoj ulici, u Beogradu. Osim latinske kuhinje restoran takođe služi i mediteransku, evropsku i špansku hranu. Meni je prilagođen i vegetarijancima, a nude se opcije bez glutena i opcije za vegane. Veseo interijer spaja tradicionalne i savremene ukuse i savršeno je mesto za degustiranje izuzetnih specijaliteta čuvenog kuvara Ricarda Sandovala.

Beer Style preporuka– Meni Toro Latin Gastrobar je veoma raznovrstan i zanimljiv. Mnogo jedinstvenih jela koja do sada još nismo imali prilku da probamo. Na kraju smo doneli odluku i izabrali kidanu govedinu sa paradajzom i čilijem uz svetli lager. Kidana govedina u ovoj kombinaciji je išla perfektno, sos od čilija i paradajza je produbio ceo ukus, a lager je uneo novu dimenziju u već dovoljno komplikovanu paletu ukusa. Ako ste rasploženi za nešto novo, nešto što do sada niste imali prliku da probate onda je Toro Latin Gastrobar pravo mesto za vas.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

AKTUELNO: Pivo i dobar san

Ukoliko poštujete ove savete bićete opušteniji i lakše ćete zaspati, posebno ako patite od nesanice Poznata izreka „popij jedno pivce

cetir konja debela

Četir` konja debela

Gradska pivnica Četir` konja debela najstarija je u zemlji i nudi velik izbor kvalitetnih piva, koja se odlično slažu uz sočno pripremljena jela.

Kraft piva jačaju kosti

Najstarije pivo, a koje još uvek može da se pije, pronađeno je na dnu Baltičkog mora, u olupini broda potopljenog

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike