Slatka pivska rebarca sa renom

Sastojci:

-3,5 kg svinjskih rebaraca

-So

-Biber

-Dve flaše/limenke piva

-Dve supene kašike meda

-Ren

Priprema:

Zagrejte rernu na 160°C, svako rebarce posolite i pobiberite. Uzmite dublju tepsiju i u nju stavite začinjena rebarca i pivo. Pecite rebarca u rerni 2-3 sata po ukusu. Dok se rebarca peku, u blender stavite 60 g rena, med, malo soli i bibera. Posle pečenja, procedite rebarca, svako rebarce stavite na parče aluminijumske folije i premažite sosom koji ste napravili. Potom čvrsto umotajte u foliju, to ponovite za svako rebarce. Ostavite umotana rebarca da odstoje u frižideru preko noći. Rebarca izvadite iz folije i pecite na grilu ili roštilju 15-ak minuta.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

133 godine staro, a pitko

Zaposleni u fabrici Carlsberg u Kopenhagenu čistili su podrum ove pivare, kada su pronašli neotvorenu bocu koja stoji tu čak

Restoran Campania Trattoria

Putovanje u srce italijanske regije Kampanja odnedavno je moguće u samom srcu Beograda. Tik uz Konak kneginje Ljubice odnedavno je