Slatka pivska rebarca sa renom

Sastojci:

-3,5 kg svinjskih rebaraca

-So

-Biber

-Dve flaše/limenke piva

-Dve supene kašike meda

-Ren

Priprema:

Zagrejte rernu na 160°C, svako rebarce posolite i pobiberite. Uzmite dublju tepsiju i u nju stavite začinjena rebarca i pivo. Pecite rebarca u rerni 2-3 sata po ukusu. Dok se rebarca peku, u blender stavite 60 g rena, med, malo soli i bibera. Posle pečenja, procedite rebarca, svako rebarce stavite na parče aluminijumske folije i premažite sosom koji ste napravili. Potom čvrsto umotajte u foliju, to ponovite za svako rebarce. Ostavite umotana rebarca da odstoje u frižideru preko noći. Rebarca izvadite iz folije i pecite na grilu ili roštilju 15-ak minuta.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Fontana

Restoran Fontana nalazi se u starom jezgru Novog Sada u ulici Nikole Pašića u blizini istorijskih znamenitosti, pešačke zone i

kraft pivo

PIVO Koje kraft pivo vi volite?

Pivo se deli u više stilova, ali osnovna podela je na ejl i lagere. Pivo svi volimo, ali se postavlja pitanje koje kraft pivo vi volite.

UVOZNA PIVA NIŽE CENE Korektna i jeftina piva

Kada govorimo o pivima nižeg cenovnog ranga valjalo bi napomenuti da je njihov kvalitet usklađen sa cenom, ali i da se u mnogim slučajevima odabirom ovih piva konzumenti prijatno iznenade.

UVOZNA PIVA VIŠE CENE Piva za one dubljeg džepa

Potrošači u Srbije vole da probaju sve što je novo i lako se prilagođavaju na dobar kvalitet, a ukoliko su bolje platežne moći, najčešće biraju piva iz Nemačke, Češke, Francuske, Meksika, Belgije, Irske, Holandije.

pretplata