Slatka pivska rebarca sa renom

Sastojci:

-3,5 kg svinjskih rebaraca

-So

-Biber

-Dve flaše/limenke piva

-Dve supene kašike meda

-Ren

Priprema:

Zagrejte rernu na 160°C, svako rebarce posolite i pobiberite. Uzmite dublju tepsiju i u nju stavite začinjena rebarca i pivo. Pecite rebarca u rerni 2-3 sata po ukusu. Dok se rebarca peku, u blender stavite 60 g rena, med, malo soli i bibera. Posle pečenja, procedite rebarca, svako rebarce stavite na parče aluminijumske folije i premažite sosom koji ste napravili. Potom čvrsto umotajte u foliju, to ponovite za svako rebarce. Ostavite umotana rebarca da odstoje u frižideru preko noći. Rebarca izvadite iz folije i pecite na grilu ili roštilju 15-ak minuta.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Blagodeti hmelja

Češka je smatrana za jednu od zemalja u kojoj pivo nije samo piće, nego i deo kulture. Tokom srednjeg veka

Irish Pub Red Cow

Irish Pub Red Cow je koncept Irskog paba lociran u samom centru Novog Sada. Iako ovaj koncept nije toliko originalan

Villa Maska

Kada poželite da se osetite prijatno i lepo u  nekom novom nesvakidašnjem prostoru, ne morate baš uvek da otputujete daleko

ISTRAŽUJEMO Kraft pivo u Srbiji

Prema podacima Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, danas je oko 50 odsto manje kraft pivara u odnosu na doba pred koronu i one svojom ukupnom

NOVI TREND U GASTRONOMIJI Kraft pivo i hrana

Kraft piva i njihove neverovatne kreacije uvode vas u novu dimenziju pivskih ukusa i neotkriven svet neočekivanih aromatskih kompleksa, koji postaju obavezan i preporučen pratioc