Slatka pivska rebarca sa renom

Sastojci:

-3,5 kg svinjskih rebaraca

-So

-Biber

-Dve flaše/limenke piva

-Dve supene kašike meda

-Ren

Priprema:

Zagrejte rernu na 160°C, svako rebarce posolite i pobiberite. Uzmite dublju tepsiju i u nju stavite začinjena rebarca i pivo. Pecite rebarca u rerni 2-3 sata po ukusu. Dok se rebarca peku, u blender stavite 60 g rena, med, malo soli i bibera. Posle pečenja, procedite rebarca, svako rebarce stavite na parče aluminijumske folije i premažite sosom koji ste napravili. Potom čvrsto umotajte u foliju, to ponovite za svako rebarce. Ostavite umotana rebarca da odstoje u frižideru preko noći. Rebarca izvadite iz folije i pecite na grilu ili roštilju 15-ak minuta.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

KAD PIJEM NE VOZIM

Apatinska pivara donacijom alkometara pomaže Upravisaobraćajne policije u efikasnijem radu i edukaciji svih učesnika u saobraćaju Beograd, 15. avgust 2019.

Marlena kuva pivo

U sklopu radionice "Napravi svoje pivo", koju organizuje Pab Tavan, u subotu 22.09.2018. godine Marlena kuva pivo. Radionica počinje u

PREMIUM PIVO Najbolja od najboljih

Prema mišljenju svetskih industrijskih kompanija, glavno obeležje premium piva leži u dodatnoj vrednosti ukusa i arome. Drugim rečima, premium se po kvalitetu razlikuje od uobičajenih

BEZALKOHOLNO PIVO Sve traženije pivo

Nadolazeće i sve popularnije navike, koje uključuju zdrave životne stilove, prepoznale su velike pivske kompanije, koje su osluškujući konzumente i pivsko tržište potrošačima ponudile piva