Recept za pivsku piletinu

Potrebni sastojci:

-1 velika kašika soli

-1 mala kašika šećera

-1 mala kašika luka u prahu

-1 mala kašika belog luka u prahu

-1 mala kašika ljute tucane paprike

-1 mala kašika slatke tucane paprike

-1 mala kašika senfa

-1,5 do 2 kg piletine

-1 limenka piva

Priprema:

U maloj posudi pomešajte prvih sedam sastojaka. Uzmite pile, i polako prstima odvojte kožu od mesa. Meso ispod kože kao i samu kožu premažite smesom začina iz male posude. Vratite kožu i ostavite pile da stoji sat vremena u frižideru. Zagrejte rernu na 170-175 °C i polite pile pivom (iznutra i preko). Stavite pile da se peče i po povremeno ga vadite iz rerne i polivajte sa još malo piva.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

golden draak

PIVO Gulden Draak

Pivo Gulden Draak je 1998. godine proglašeno za najukusnije pivo na svetu, a u njegovom ukusu dominiraju intenzivne arome.

Restoran Monument

Koncept restorana Monument jasno je isplaniran prema potrebama sredine, zasnovan na autentičnom jelovniku, brzoj i kvalitetnoj usluzi, dobroj atmosferi i

JELEN PIVO Časti nove tate

Ako si upravo postao tata, Jelen ti poklanja gajbu piva sa tvojim imenom da počastiš ekipu   U susret nam dolaze periodi slava i praznika,

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja