GDE KUPITI KRAFT PIVO Paralela Plus tobacco & beer shop

BEER SHOP

Na 35 lokacija u Beogradu i na Novom Beogradu možete u svako doba dana kupiti više od 50 etiketa naših najpomovisanijih kraft piva, ali i odabrane premium brendove velikih pivarskih kompanija

Više od osam godina u Beogradu su prisutna maloprodajna mesta Paralela Plus, no od početka ove godine ona su prepoznata i kao mesto gde se kupuje kraft pivo. Želeći da promoviše kraft pivo, ali i podstaknut nemogućnošću kupovine zanatskog piva u maloprodaji, vlasnik Paralela Plus prodajnih mesta je kreirao interesantan koncept, koji je na neki način jedinstven u Beogradu i Srbiji.

35 prodajnih mesta           

On je sa svojim timom osmislio prilagođene tobacco & beer shop, odnosno maloprodajne objekte, u kojima se nude kraft piva u uslovima koji su potrebni da bi se očuvala njihova svežina. Na 35 lokacija u Beogradu i na Novom Beogradu možete u svako doba dana kupiti više od 50 etiketa naših najpomovisanijih kraft piva, ali i odabrane premium brendove velikih pivarskih kompanija. Na prodajnim mestima Paralela Plus tobacco& beer shop, u širokoj paleti već poznatih kraft brendova, izdvojio se brend Robocraft kao lider kategorije i novi hit na srpskom tržištu.

Paralela plus tobacco & beer shop

Valja napomenuti da prodajna mreža pod nazivom Paralela Plus postoji već više od osam godina, ali da se nije isticala specifičnom ponudom do ove godine. Danas je Paralela plus tobacco & beer shop maloprodajni koncept specijalizovan za prodaju luksuznih spirita, duvanskih proizvoda, premium alkoholnih proizvoda, kraft piva, premium pivskih brendova i širokog asortimana robe široke potrošnje.

Novi koncept prodaje

Prodajni objekti koncepta Paralela Plus tobacco & beer shop nalaze se na najfrekventnijim lokacijama, uz glavne gradske ulice, bulevare i trgove. Interesantno je napomenuti i da su kreirani da užurbani kupac, koji zna šta želi, ne gubi vreme, već da uvek može brzo da odabere iz luksuznog asortimana piva i spirita. Za ovaj koncept sigurne i brze kupovine zaslužan je prepoznatljiv, moderan i smišljeno osmišljen dizajn samih prodajnih objekata, koji kupcu i, ako prvi put dolazi, omogućava pregled i jednostavan odabir artikala.

Pregledna kupovina

Paralela Plus tobacco & beer shop prodajni objekti predstavljuju sinergiju estetike i funkcionalnosti – izgledom ulepšavaju svoju okolinu, a preglednost omogućava laku i brzu kupovinu.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

kvaster

KVASTER Za sve uzraste

APA Kvaster u sebi ne sadrži alkohol, iako po svom ukusu podseća na pivo i zato je idealno osvežavajuće piće za sve uzraste.

Dimljeno pivo

Prvih nekoliko gutljaja ovog piva će vas iznenaditi svojom aromom, no kada ga probate – ili ćete se zaljubiti u

Pivo sa ukusom zmajevog voća

„Michelob Ultra Dragon Fruit Peach“ je voćni, lagani lager koji sadrži egzotično zmajevo voće uz primesu slatke breskve, te stvara

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju