GDE KUPITI KRAFT PIVO Paralela Plus tobacco & beer shop

BEER SHOP

Na 35 lokacija u Beogradu i na Novom Beogradu možete u svako doba dana kupiti više od 50 etiketa naših najpomovisanijih kraft piva, ali i odabrane premium brendove velikih pivarskih kompanija

Više od osam godina u Beogradu su prisutna maloprodajna mesta Paralela Plus, no od početka ove godine ona su prepoznata i kao mesto gde se kupuje kraft pivo. Želeći da promoviše kraft pivo, ali i podstaknut nemogućnošću kupovine zanatskog piva u maloprodaji, vlasnik Paralela Plus prodajnih mesta je kreirao interesantan koncept, koji je na neki način jedinstven u Beogradu i Srbiji.

35 prodajnih mesta           

On je sa svojim timom osmislio prilagođene tobacco & beer shop, odnosno maloprodajne objekte, u kojima se nude kraft piva u uslovima koji su potrebni da bi se očuvala njihova svežina. Na 35 lokacija u Beogradu i na Novom Beogradu možete u svako doba dana kupiti više od 50 etiketa naših najpomovisanijih kraft piva, ali i odabrane premium brendove velikih pivarskih kompanija. Na prodajnim mestima Paralela Plus tobacco& beer shop, u širokoj paleti već poznatih kraft brendova, izdvojio se brend Robocraft kao lider kategorije i novi hit na srpskom tržištu.

Paralela plus tobacco & beer shop

Valja napomenuti da prodajna mreža pod nazivom Paralela Plus postoji već više od osam godina, ali da se nije isticala specifičnom ponudom do ove godine. Danas je Paralela plus tobacco & beer shop maloprodajni koncept specijalizovan za prodaju luksuznih spirita, duvanskih proizvoda, premium alkoholnih proizvoda, kraft piva, premium pivskih brendova i širokog asortimana robe široke potrošnje.

Novi koncept prodaje

Prodajni objekti koncepta Paralela Plus tobacco & beer shop nalaze se na najfrekventnijim lokacijama, uz glavne gradske ulice, bulevare i trgove. Interesantno je napomenuti i da su kreirani da užurbani kupac, koji zna šta želi, ne gubi vreme, već da uvek može brzo da odabere iz luksuznog asortimana piva i spirita. Za ovaj koncept sigurne i brze kupovine zaslužan je prepoznatljiv, moderan i smišljeno osmišljen dizajn samih prodajnih objekata, koji kupcu i, ako prvi put dolazi, omogućava pregled i jednostavan odabir artikala.

Pregledna kupovina

Paralela Plus tobacco & beer shop prodajni objekti predstavljuju sinergiju estetike i funkcionalnosti – izgledom ulepšavaju svoju okolinu, a preglednost omogućava laku i brzu kupovinu.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Brzi gulaš sa Kaš pivom

Gulaš je jelo koje turisti često traže u našim restoranima. Naročito je cenjen Mađarski gulaš, koji je često na trpezi

Srpska Stout piva

Svakom svoje – dok se prosečni ljubitelji piva, ispijajući svoj omiljeni napitak, prepiru oko toga čiji tim igra bolji i

Marketing

Marketing Zahtev za Media kit Beer Style svojim radom želi da doprinese popularizaciji kulture piva u Srbiji i razvoju novih

UVOZNA PIVA NIŽE CENE Korektna i jeftina piva

Kada govorimo o pivima nižeg cenovnog ranga valjalo bi napomenuti da je njihov kvalitet usklađen sa cenom, ali i da se u mnogim slučajevima odabirom ovih piva konzumenti prijatno iznenade.

UVOZNA PIVA VIŠE CENE Piva za one dubljeg džepa

Potrošači u Srbije vole da probaju sve što je novo i lako se prilagođavaju na dobar kvalitet, a ukoliko su bolje platežne moći, najčešće biraju piva iz Nemačke, Češke, Francuske, Meksika, Belgije, Irske, Holandije.

pretplata