ŠTA POPITI NA ŽURCI: Green love festival + Tuborg Green

Pivo je savršen partner žurki, jer se nadoknađuje izgubljena tečnost, a blaga doza alkohola pomoći će da raspoloženje uvek bude na vrhuncu

Green Love je novosadski festival koji okuplja ljubitelje minimal techno i techno žurki. Reč je kvalitetnom i originalnom festivalu koji poseduje višedecenijsku tradiciju. Green Love je godinama u nazad omiljeno mesto okupljanja za rejvere i ljubitelje ove kulture muzike. Ovaj festival ugošćava najveća imena koja vladaju ovim zvukom, ali i ovom scenom, odnosno underground i mainstream artiste. Đuskajte uz najbolje trake koje ova kultura može da ponudi samo na Green Love festivalu, a ceo događajte zasladite i pivom.

Kako bi digli sebe na viši nivo najbolje je popiti nekoliko piva. Pivo je savršen partner žurki, jer se nadoknađuje izgubljena tečnost, a blaga doza alkohola pomoći će da raspoloženje uvek bude na vrhuncu. Za ovu priliku mi bi vam preporučili da se opredelite za Tuborg Green, lager jakog karaktera sa jedinstvenim i karakterističnim ukusom. Dignite sebe i svoje raspoloženje sa ovim specifičnim lagerom, koji se dobija procesom donje fermentacije, te kuvanjem blago pečenog svetlog slada. Tuborg Green ima prepoznatljiv blag i osvežavajući ukus, koji prate aroma cveća i žitarica.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Amerika žedna kraft piva

Česi popiju najviše piva po glavi stanovnika, Kinezi ga najviše proizvode, Nemci imaju najveći pivski festival, a Belgijanci, po mnogima,

Tamna piva za uživanje

Tamna piva nisu, kao ni njihovi svetliji rođaci, nimalo jednoznačna i nude mnoštvo različitih ukusa, aroma, nivoa alkohola. Mogu biti

Restoran Đerdan

Izvanredan položaj, prijatan ambijent, autentična atmosfera kućne topline, diskretan šarm, sklad starih dobrih tradicija srpskih domaćina i modernih ugostiteljskih vremena

Restoran Old Mill Belgrade

Restoran Old Mill Belgrade odlikuje autentičan stil sa elementima Starog mlina i njegove post – industrijske baštine. Restoran nudi specijalitete

PIVO – Ledena krigla je zabluda

Mi potpuno razumemo opčinjenost pivom i zato vam ukazujemo na greške koje možda pravite. Ukoliko volite pivo na ove stvari zaboravite.

PIVO I BURGERI – Restoran Kod Brke

Pabovska atmosfera, ali i velik izbor piva i burgera, raduje mnoge pivoljubce i zato su prepoznali Brku kao mesto gde im je zagarantovan provod i dobra ponuda ovog gastro bara.

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.