Gde popiti jeftino pivo u Novom Sadu – U Gerila bar na Carlsberg

Kako bi adekvatno uživali u ovom prvoklasnom novosadskom baru valja dići raspoloženje dobrim pivom

Gerila bar je novosadski pab koji postoji od 2007. godine i jedan je od najposećenijih lokala tog tipa u gradu. Od marta 2016. ovaj pab se nalazi na novoj adresi u četiri puta većem lokalu, na Trifkovićevom trgu broj 3, u samom srcu Novog Sada. Gerila bar predstavlja ugodno mesto za uživanje u kafi, čaju ili pivu. Sam koncept ovog paba je zamišljen kao mesto na koje se tokom dana dolazi na opuštanje uz knjigu i recimo pivo, dok se tokom kasnijih popodnevnih, te večernjih časova Gerila pretvara u mesto sa bogatom ponudom događaja. Vikendi su rezervisani za svirke autorskih i cover bendova, kao i za Dj-eve različitih muzičkih žanrova,dok se radnim danima priređuju večeri stand up komičara, kvizovi, promocije muzičkih izdanja,gledanje utakmica i slično. Kako bi adekvatno uživali u ovom prvoklasnom novosadskom baru valja dići raspoloženje dobrim pivom. Za ovu priliku smatramo da je Carlsberg najpovoljniji izbor zbog svoje karakteristične arome koja podseća na kombinaciju kiseljaka, bora i lešnika. Carlsberg je svetlo i pasterizovano pivo kod kojeg ćete osetiti skladnu ravnotežu, a koja balansira između slatkih aroma jabuke i prijatne gorčine.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Pivara Gvint

U svetu kraft piva zauzimaju samosvojnu poziciju, pošto su, za razliku od većine, u potpunosti posvećeni lager pivima, jer su

Garden

Njihova misija je jednostavna: vrhunska pica za najkraće moguće vreme. Testo sa najkvalitenijim sastojcima peče se svega 3 minuta u

Zašto volimo tamno pivo

Svi ukusi zbog kojih volimo crno pivo dobijaju se različitom obradom jednog jedinog sastojka Mnogi sebe smatraju odličnim poznavaocima piva,

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.